Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Autocad 2013 Lisans ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
27.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim pc sürekli nete bağlı. lisans denetlemesi yapıyor dediğin gibi. sıkıntı çıkarmadı. benimki bi tavsiye. crack patch olayları sevmediğim için önerdim
  • bende kullanıyorm hiçbir sıkıntı yaşamadım lisansla alakalı
  • benimde autocadı yüklerken hata verdi ama benimki 2014 tü yeni indirdim sürmünü buradaki patchi denedim oldu 2013 sürümü için yazıyo ama 2014 dede oluyor

autocad 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Ayrıca autocad 2014 çıktı;
    Sorunsuzdur
    link

ya bende de 2014 kurulumda aynı hatayı veriyor sadece beyaz ekran aktive edemiyorum. hem student olanı da indirdim hemde arkadaşımdan aldığım başka bir setupta da aynı hata verdi. düelten var mı burda
  • formardin F kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon yeri gelmeden patch yapmayınız.
    Sistem klasörüne patchi atınız aktivasyon yeri geldiğinde patch yapınız.
  • quote:

Aktivasyon yeri gelmeden patch yapmayınız.
    Sistem klasörüne patchi atınız aktivasyon yeri geldiğinde patch yapınız.

hocam herhangi bir patch işlemini uygulamıyorum zaten. izlediğim yol şu: programı kurulum esnasında ilk bir yerde gelen serial felan istiyor onları da girdim.sonra kurmaya devam etti kurulum bittikten sonra deneme süresi bittikten sonra gelen ekra/yada full yapmak için gelen satın al ve active et butonlarının olduğu ekran geliyor active et butonuna basıyorum sonrayeni bir pencere açılıyor ve işte tüm sorun burda başlıyor bu pencere eski versiyonlara serial girdiğimiz yerdi ama bunda bembeyaz bi sayfa açılıyor sadece iki radyo(buton) düğmesi var onun dışında tıklanabilecek veri girişi yapılabilecek herhangi bir yer çıkmıyor. doğal olarak da patch yapamıyorum

@onur01651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formardin -- 8 Ağustos 2013; 0:18:03 >

• baştan kurdum yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formardin -- 8 Ağustos 2013; 0:23:59 >
  • formardin F kullanıcısına yanıt
    Biostan ve ocden tarihi geri alın. İnterneti kapatın. O şekilde deneyin.
  • quote:

Biostan ve ocden tarihi geri alın. İnterneti kapatın. O şekilde deneyin.

hocam win 7 güncelledikten sonra beyaz ekran sorunu haloldu :)
    @onur01651
  • windows 8 de sorunsuz kullandıgım autocad 2013 8.1 güncellemisinden sonra ''the security system softlock license manager is not functioning'' hatası veriyor ne yapabilirm acil lazım şimdiden sagolun
  • aynı sorun şu an bende var autocad 2014 kurulurken aynı sorunla karşılaşıyorum.Lütfen bilenler yardım etsin kurmam lazım artık şu programı.
  • tam o sorundan bende de var ogrendıgım kadarı ile cok arastırdım ınternetın altını ustune getırdım autocad2012 64 kulanıyordum win 8.1 e gunceleyınce acılırken kapanma sorunu oldu ve 8.1 autocad desteklemıyormus eklentııs yokmus fakat 2013-2014 lerın eklentılerı autodesk adresinden alabılrıısnız bır deneyın derım ben 2012 ı buldum fakat ıse yaramadı
    http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads#?cg=Downloads&p=AutoCAD&v=2013&sort=score&page=1
  • Şimdi buradaki birçok kişi büyük ihtimalle lise ya da üniversite hadi yüksek lisans da diyelim öğrencilik sıfatını taşıyordur bir şekilde. Autodesk eğitim programı uyarınca öğrenci ve eğitim görevlilerine neredeyse tüm yazılımlarını ücretsiz kullanıma sunuyorken neden crack'le felan uğraşıyorsunuz arkadaşlar? http://www.autodesk.com/education/free-software/all adresinden ücretsiz üye olun, istediğiniz yazılımı indirip kullanın, hem de eskiden olduğunun aksine çıktılarda "eğitim sürümü" ve ibareler olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Şimdi buradaki birçok kişi büyük ihtimalle lise ya da üniversite hadi yüksek lisans da diyelim öğrencilik sıfatını taşıyordur bir şekilde. Autodesk eğitim programı uyarınca öğrenci ve eğitim görevlilerine neredeyse tüm yazılımlarını ücretsiz kullanıma sunuyorken neden crack'le felan uğraşıyorsunuz arkadaşlar? http://www.autodesk.com/education/free-software/all adresinden ücretsiz üye olun, istediğiniz yazılımı indirip kullanın, hem de eskiden olduğunun aksine çıktılarda "eğitim sürümü" ve ibareler olmadan.

Kardeşim sen sorunu anlamamışssın sorun zaten şuki o lisans ekranında beyaz sayfa geliyor ve kodu giremiyorum dolayısıyla yani o yüzden bunlarla uğraşıyoruz crack felan ama onlarda çare olmadı artık format felan atıcaz

• arkadaşlar autocad kurulumu için bu videoyu kullanabilirsiniz yardımcı olur
    http://www.youtube.com/watch?v=eIZLUXowjVM
  • autocad lican sorunu benim bilgisarda oldu bir çok defa kaldırıp denediğim halde olmadı ama uzun uğraşlara rağmen yapabildim
    1 aoutocati tamamen kaldırdım
    2 program data klalsöründeki flexnet klasörünün adını değiştirdim
    3 autocati yeniden yükledim ve en sonun da lisans penceresi çıktı ve crakledim
    sanırım bu flexnet klasorü lisanları kayıt ediyor virüs ve ya yanlış cralmeden bu klasör deki veri bozulduğu için hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.