Şimdi Ara

autocad çizimine uygun notebook.[b][/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar autocad de rahatça çalışabileceğim ortalama 2500 ytl (aşşağı yukarı oynayabilir) bir notebook önerirmisiniz.

şimdiden tşk ler.

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27286

hp nin 17" modeli, 2700 YTL ve konfigürasyon olarak istediğiniz niteliklere fazlası ile haiz...
    yalnız forumda HP den şikayetçi olan birçok arkadaş mevcut, isterseniz okuyup ona göre kararınızı verin...
    HP tercih etmezseniz eğer bu konfigürasyonlara yakın bir notebook almanız sizin için yeterli olacaktır....
  • peki autocad için amd mi yoksa intelmi. amd nin daha ii performans göstereceğini duymuştum.
  • Arkadaşım AutoCad için bi notebook bakıyosan, hiç zorlam o kadar kendini. O kadar para vermene gerek yok. Benim makinemde autocad, solidworks, catia yüklü. Hepsinide çalıştırabiliyorum. 1000$ civarı fıyatı olanlara bakabilirsin. Yalnız Ram'ine dikkat et, en az 1gb olmasını tavsiye ederim, oda autocad için değil onu söliyim... Hadi kolay gelsin
  • Tam merak ettiğim soru ! :D

Autocad çok şey istemiyor da Catia nın biraz fazla istediğini duymuştum. X1400 128mb harici ekran kartı catia için yeterlimidir sizce ?

yeterlimidir derken çalıştırıp çalıştırmamasından bahsetmiyorum performans olarak sizi tatmin ediyormu mesela cismi alıp döndürüp orasına burasına bakarken vs. herhangi bir takılma yaşanmamalı özellikle catia da yani tam anlamıyla sorunsuz kullanılabilmeli.
    İŞte aradığım ekran kartı bunu gerçekleştirecek min. düzeye sahip bir ekran kartı boşa para vermeye gerek yok örenciyiz ne de olsa.

Sanırım x1400 go7300 gibi 64 bit 128 mb harici belleğe sahip olan notebooklara göre orta seviye kartların sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yine de kullananların fikrini almak isterim.
  • X 1400 PAYLASIMLI OLDUGU ICIN RAMIN FAZLA OLMASI LAZIM
  • ARKADASIM SANA TOSHIBA A 100 599 ONERIRIM

FIYATI YAKLASIK 2470 YTL GIBI

GEFORCE GO 7600 ( 256 MB PAYLASIMSIZ 128 BİT ) GAYET RAHAT ISINI GORUR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    3D Modelleme Laptop Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Çizim için laptop onerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibm lenova mı ne var ekran çözünürülüğü 160*1050 fiyatıda 2300 ytl civaıydı sanırım onu git al hiç düşünme
  • Arkadaşlar laptopu ne için istediğinizi, ne için kullanacağınızı iyi tartın almadan önce. Bi kere çok aşırı şeyler beklenmemeli. Bir numara masaüstü bilgisayarlar , tartışılmaz derecede üstünler. Laptop alırkende ii bi ekran kartı, işlemci istiyosanız kesenin ağzını açamanız gerekiyor. O yüzden iyi düşünüp boşa para saçmayın. Çünkü Catia gibi programlar işlemciyi özellikle yoran programlardır. Solidde render alırken işlemci boğulur mesela. Çoğu laptopta böle. Şimdi gidip çift çekirdek işlemci alıyosun ama kullandığın program onu desteklemiyor.Ne anladım o işten ben o zaman. O yüzden notebooktan fazla beklentiniz olmasın. X1400 yeter mi bu duruma bağlı. Örneğin çizdiğim parça döndürürken takılmasın istiosan burda ekran kartına bakma,işlemcine bak. Şöylede bi durum var X1400, X700den (ki eski bi kart) bile iyi değil onu söleyeyim. Ben alalı bir buçuk sene oluyor. Kısa zamanda pişman olmayın sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.