Şimdi Ara

autocad, fusion360, photoshop, keyshot gibi programlarla çalışacağım 5000 civarı bütçem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop tavsiye eder misniz ? Gaminglere baktım ama kimisi tavsiye etti kimisi etmedi. Şu an indirimde olan bunu alabilirsin dediğiniz laptop var mıdır ? Gerçekten hiç anlamıyorum

• Ultrabook tavsiye ederim hafif küçük ince uzun batarya süreleri olması ofis şartlarında büyük avantaj sağlıyorlar.

-

-

• serusvon S kullanıcısına yanıt
    Hocam ofis şartı değil de öğrenci şartlarında olacak benimki :) şu bilgisayarı alsam mesela ikisi arasındaki performans farkı ne olur ? hem oyun da oynayayım falan diyordum

• DoubleJift kullanıcısına yanıt
    oyun için pc arıyorsan diğerleri işini görmez ama ryzen-nvidia lı cihazları da önermem sorunlular, alıcaksan ryzen-radeon veya intel-nvidia kombinli olanları al, 6k yı görebilirsen alttakini öneririm 7 8k bütçen yoksa alacakların zaten 1650 liler oluyor, bu fiyata da emsallerine göre 120hz paneli 16 ram 512ssd farkı var.

-

Alamıyorsan bunu öneririm

-

• serusvon S kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun için aramıyorum aslında çizim yapacğaım ama oyun da oynayayım kafasındayım
  • Böyle bir ultrabook da tavsiye edebilirim. Thunderbolt 3 girişi sayesinde işte iş cihazı olarak, evde de egpu takarak oyun bilgisayarı olarak kullanabilirsiniz.

-https://www.amazon.com/Lenovo-Touch-Screen-i5-8250U-Thunderbolt-Fingerprint/dp/B07CKVLP4V/ref=sr_1_10?qid=1579025180&refinements=p_89%3AASUS%7CAcer%7CLenovo%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289793011&rnid=2528832011&s=computers-intl-ship&sr=1-10

• bu tip programlar için ya harici monitörle kullanacaksın veya büyük ekranlı bakman gerek, 15" bile yeterli gelmez.
    ekran kartından ziyade işlemci kuvvetli olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.