Laptop tavsiye eder misniz ? Gaminglere baktım ama kimisi tavsiye etti kimisi etmedi. Şu an indirimde olan bunu alabilirsin dediğiniz laptop var mıdır ? Gerçekten hiç anlamıyorum
Ultrabook tavsiye ederim hafif küçük ince uzun batarya süreleri olması ofis şartlarında büyük avantaj sağlıyorlar.
şu bilgisayarı alsam mesela ikisi arasındaki performans farkı ne olur ? hem oyun da oynayayım falan diyordum
DoubleJift
kullanıcısına yanıt
oyun için pc arıyorsan diğerleri işini görmez ama ryzen-nvidia lı cihazları da önermem sorunlular, alıcaksan ryzen-radeon veya intel-nvidia kombinli olanları al, 6k yı görebilirsen alttakini öneririm 7 8k bütçen yoksa alacakların zaten 1650 liler oluyor, bu fiyata da emsallerine göre 120hz paneli 16 ram 512ssd farkı var.
Hocam oyun için aramıyorum aslında çizim yapacğaım ama oyun da oynayayım kafasındayım
Böyle bir ultrabook da tavsiye edebilirim. Thunderbolt 3 girişi sayesinde işte iş cihazı olarak, evde de egpu takarak oyun bilgisayarı olarak kullanabilirsiniz.
bu tip programlar için ya harici monitörle kullanacaksın veya büyük ekranlı bakman gerek, 15" bile yeterli gelmez. ekran kartından ziyade işlemci kuvvetli olmalı.