Şimdi Ara

Autocad vb programları takılmadan çalıştıracak laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnşaat mühendisiyim ve ofis dışı çalışmalarında özellikle autocad vb çizim programlarını takılmadan çalıştıracak bir notebook arıyorum.
    Büyük proje dosyalarını açarken kasmayacak işlem ve proje çizerken takılma yapmayacak bir laptop. Tabi arada oyun da oynuyorum. Sadece programa endekslemek doğru olmasa da ilk öncelik o.

Kendi kısa süreli araştırmam sonucu iki model beğendim

Toshiba L50-B-1NG
    i7-4510u işlemcili amd r7 m260 ekran kartı var
    Outlet ürünü olarak buldum karar verirsem 1950tl ye alabiliyorum

Dell inspiron 3542 b50w81c
    İ7-5500u işlemcili nvidia GT 840M ekran kartı var
    Internette gördüm 2200-2300 gibi fiyatı var

Bu iki modeli seçerken i7 işlemcisinin olması ve Toshiba'nın outlet fiyatının çok uygun olması etkili oldu.
    Yalnız forumda paylaştığınız bilgilere göre i7-i5 ten ziyade mq-hq işlemci tipi daha önemliymiş diye okudum

Sizlerin 2000tl bütçeye göre tavsiyeniz var mıdır veya bahsettiğim Toshiba parasının hakkını verir benim işimi görür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diday

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

İnşaat mühendisiyim ve ofis dışı çalışmalarında özellikle autocad vb çizim programlarını takılmadan çalıştıracak bir notebook arıyorum.
    Büyük proje dosyalarını açarken kasmayacak işlem ve proje çizerken takılma yapmayacak bir laptop. Tabi arada oyun da oynuyorum. Sadece programa endekslemek doğru olmasa da ilk öncelik o.

Kendi kısa süreli araştırmam sonucu iki model beğendim

Toshiba L50-B-1NG
    i7-4510u işlemcili amd r7 m260 ekran kartı var
    Outlet ürünü olarak buldum karar verirsem 1950tl ye alabiliyorum

Dell inspiron 3542 b50w81c
    İ7-5500u işlemcili nvidia GT 840M ekran kartı var
    Internette gördüm 2200-2300 gibi fiyatı var

Bu iki modeli seçerken i7 işlemcisinin olması ve Toshiba'nın outlet fiyatının çok uygun olması etkili oldu.
    Yalnız forumda paylaştığınız bilgilere göre i7-i5 ten ziyade mq-hq işlemci tipi daha önemliymiş diye okudum

Sizlerin 2000tl bütçeye göre tavsiyeniz var mıdır veya bahsettiğim Toshiba parasının hakkını verir benim işimi görür mü?

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook?keyword=012D

BU ÜRÜNE BAK KARDEŞİM
    BU FİYATA BİDAHA ZOR BULURSUN

• arkadaşlar cevaplar için teşekkür ediyorum.
    peki benim vermiş olduğum seçeneklerdeki bilgisayarları değerlendirebilecek olan var mı benim ihtiyaçlarıma göre ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.