Bildirim
av rack
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Üstad eline sağlık çok güzel olmuş ,ama rafları 3-5 cm daha geniş olsaymış birazdaha iyi olabilir gibi,ne kadara mal oldu sana -
Merhaba, dediğinizde haklısınız. 3 defa ölçmeden, biraz aceleyle evden çıkınca böyle oldu.
45x45 parçaları 48x48 yapsaydım ya da en azından 48x45 çok daha iyi olacaktı, sağlık olsun bir sonrakine artık :)
Toplam maliyeti 115 tl oldu.
- 5x45x45 cm, 4 tarafı bantlı, abanoz mdf: 50 tl
- 4 adet stoplu tekerlek: 25 tl
- 2x1m + 1x2m m12'lik sonsuz civata: 20 tl (bauhaus'da parayı ödedikten sonra bir banko var orada civataları 85'er santime kısalttım)
- pul + somun + tekerlek vidası: 15 tl
- m12'lik ahşap için matkap ucu: 5 tl
toplam = 115 tl + birkaç saat işçilik :)
umarım yardımı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooztuncer -- 28 Nisan 2014; 11:40:46 > -
sağolasın,hayırlı olsun tekrar iyi günlerde kullan -
merhaba hocam eline sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan :) benimde niyetim vardı böyle bir şeye artık kendim yaparım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X