Şimdi Ara

Av ve Kamp İçin Çakı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Linkini verdiginiz bayide mora robust yok.benim buldugum yerde fiyat biraz fazla.bir de kapida odeme,kargo falan fiyat artiyor.
    Neyse zaten albatross aldim.artik mora dusunmuyorum.ama albatrossu da kullanamayacagim;ogluma dogum gunu hediyesi olarak verecegim.
    Bana gelince,bicaksiz kalamazdim.bora buyuk wildboar aldim bir tane.sonra bir tane de brisa enzo badger d2 aldim.su siralar yolda,taaa finlandiyalardan geliyor :):)
    Bora wildboar ve enzo badger...bora kemere,enzo capraz aski ile sol koltuk altima veya direk neck knife olarak light my fire ile birlikte boynuma.
    Bir tane de husqvarna hatchet aldim.dusundum de,ates icin odun hazirlarken her iki bicagimla da batoning yapmaya kiyamadim.
    Bunlar haricinde bir tane proturk marka mora benzeri bicak aldim kamp sirasinda pis isler icin.
    Spyderco endura 4 zdp 189 ,victorinox sentinel ve opinel inox no7 ile birlikte kampa goturecegim 5 bicak ve bir hatchet var su anda.

Ağzım sulandı. Hayırlı olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZERAV

Hocam Turkiyedeki satilan cakilarin % 90 cin mali ve kalitesizdir. Marka dahi olsa orjinal degildir vede paslanma yapar lutfen paranizi cope atmayiniz.
     Av ve Kamp İçin Çakı

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/EFE_AV_TICARET/?sra=edd

Artık bu durum değişiyor kontrol edin .....

• Eyvallah Hocam
     Av ve Kamp İçin Çakı
  • victorinox Sentinel önerrim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.