Avansas kaçılması gereken bir firmadır (nokta) verdikleri telafi kuponları çalışmaz, ücret ödersiniz sisteme düşmez, iade istersiniz sürünürsünüz. Adrenalin/Macera severler kaçırmayabilir :) |
Avansas 600 TL'ye varan indirim fırsatı (2. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler
Tchibo türk kahvesi 8 liraya geldi. Türk kahvesini beğeniyorum.. Mehmet efendiye çok yakın. Kahve dünyasının kahvesinden iyi bana göre ..
Kod çalışmıyor diyenler hesaplarına giriş yapmıyor olabilir. Ayrıca 1 tl yada hediyeli ürünleri eklemeyeceksiniz
-
Konuyu dün gördüm. Bende farklı bir kampanyadan yararlandım. Ofise A4 kağıdı lazımdı. Markette 75 TL ye satılan A4 Kağıdı yeni üyeliğe 1 TL olarak yazıyor. Yeni üyelik açtım , A4 kağıdı ve 100 TL lik alışveriş yaptım. Tuvalet kağıdı , kağıt havlu , nescafe v.s. A4 kağıdı dahil hepsine 100 TL ödedim. Sabah sorunsuz şekilde teslim aldım. Haber veren arkadaşa tesekkür ederim.
-
avansas'ın sektörü ne olarak geçiyor acaba? kombo yapabileceğimiz bir kart kampanyası var mıdır?
-
garanti-teb-axess-ziraat-iş bankası
diğer olarak geçiyor.
iyzico/avansas.com diğer
-
24’ünde verdiğim yüklü sipariş bugün sabah sorunsuz/eksiksiz yurtiçi kargo ile geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler sayesinde uygun fiyata birşeyler aldık. 2 defa kullanılmıyor galiba kodlar 2. Kez deneyince hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arzum okka 250 ye aldık teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 370e düşüyor, sizde nasıl 250 oldu?
-
OCK250 kodu ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu siteden özellikle A4 alıyorum. Şimdiye kadar 10-15 kez alışverişim oldu sorun yaşamadım.
A4 Navigator 276 TL'ye geldi. Duyuran arkadaşa teşekkür ediyorum.
Şöyle vahşi bir tabloyu paylaşmadan geçmeyeyim. 3 ay önce aldığım kağıdı şimdi iki katına alıyorum ve piyasaya göre çok ucuza aldım diye seviniyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X