Güncelleme: 29 Ağustos Aynı hesapta iki indirim de çalışıyormuş. ![]() ![]() ------------ Sizi de özlemiş olabilirler. Posta kutunuzu kontrol etmenizde fayda olabilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 30 Ağustos 2022; 10:51:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kod genel hocam 1den fazla hesapta denedim düşüyor .kargo 8 tl 22 tl indirim oluyor totalde.130 tl üzeri alırsanız kargo ücretsiz oluyor
-
kod nedir hocam ? paylaşabilir misiniz ?
-
b3nmi en son siparişim göndermemişti 2 hafta bekletip. ipta lettirene parayı geri alana kadar 15 gün daha geçti. o günden beri bakmıyorum bile.
-
WB113030 HOCAM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
-
Bizi çok ozlememiş heralde kod da çalışmadı sepette
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 3 hesapta denedim çalıştı hesapların 1 si geçen sene 2 si 1 ay önce açıldı.
-
30 kasıma kadar süresi var kodun. 30 kasıma kadar kargo bedava kampanyası yapana kadar beklemeye devam
-
Şimdi kontrol ettim bu mail bana da gelmiş ama bu kod çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı mail bana da gelmiş fakat ücretsiz kargo olmadı, 30 tl indirim yaptı:)
çay aldım 12 liraya geldi lipton.
-
WB113030 Kod geçersiz uyarısı veriyor bende.
Alınacak ne var ki 3 katlı tuvalet kağıdı nasıldır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Urun tutari 30 tl yi geçsin
Kullandım, teşekkürler.
-
Ne aldınız ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kod önce çalışmamıştı fakat şimdi deneyince düştü. lipton çayı 12 liraya aldım. konu sahibine ve kodu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
-
Hocam 2 adet 6lı erikli su.
Gerisini de atıştırmalık aldım.
Erikli su 6 tanesi marketlerde 12-13 tl en az.
Hepsine 10TL ödedim.
Kargo ücreti 9.60TL.
-
Bende sıvı sabun aldım teşekkürler konuyu açan arkadaşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
adamlar seni özledik diyor. sen yeni hesap açtım diyorsun |
WB113030 HOCAM
|
600 hesaptan 3250 sipariş geçtim. Avansas aradı ürünleri yollamıyoruz artık şirket sizindir dedi. Konu sahibine teşekkürler şirketim oldu. |
3 hesaptan 12 sipariş vermiş hâlâ utanmadan kul hakkından bahsediyor,şu hayatta bir böcek bile senden daha faydalıdır dünyaya..
|
o vakit millet kurtuluşu ne sandıklarda arasın ne de önderlerde, toplumun kendisi düzelmedikçe yapılan suistimaller bir paket çay kadarda olmaz ama iş işten geçer ne diyelim ki... |
2-3 günde bir konuya denk gelip sepet yapıp kodu deniyorum kod geçersiz diyor. Sonra konuya tekrar "kod çalışıyor" yazılıyor tekrar deniyorum tekrar başarısız.. Kısır döngüye girdim |
Normalde sizin gibileri doğrudan banlamaları gerekirdi ama iyi taraflarına denk gelmişsiniz. Bir dahaki kampanyada 10000 ayrı hesaptan 40000 sipariş verirsiniz olur biter ne hiddetleniyorsun. Düşüncelerini görüşlerini beğenmediklerini bloklar geçersin. |
Yav boş boş show yapma burada, genel kod tanımlamislar tüm hesaplarda çalışıyor siparişleri kargoluyorlar hala kişiye özel diyorsun. Kullanmiyorsan hesabını özelden at ben sipariş geçeyim
|
Beypazarı Doğal Maden Suyu Sade 200 ml 6’lı Paket | Avansas https://www.avansas.com/beypazari-dogal-maden-suyu-sade-200-ml-6-li-paket-p-68818 |
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- dalan 4"lü sabun a101
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X