Konuyu açan güncelleyene teşekkürler. Bu mesaj için size de teşekkürler ikisini de kullandık sayenizde |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (16. sayfa)
-
-
İki kodu kullandım aynı hesapta. Umarım iptal olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada koddaki sayıyı değiştire değiştire sınırsız kullanım oluyor sanırım.
T1WB
T2WB (alt limitsiz)
T3WB
.
.
.
Suistimal etmemekte fayda var tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ssoc -- 30 Ağustos 2022; 1:2:50 >
5 hariç 6 ya kadar kullanıldı
-
Ben avansasın yerinde olsam aynı hesapta birden fazla kod kullananların siparişlerini iptal eder hesap bilgilerini de ömür boyu banlarım.
-
Avansas biraz cins bu konuda. Tek sipariş verenin siparişini iptal etmeyip üstüne parasını iade etmez, bir hesaptan 2304042823 tane sipariş verene eksiksiz gönderebilir. Ne yapacakları belli olmuyor. Bu arada görüşünüze katılıyorum.
-
avansas satış patlaması yaptı niye iptal etsin ki? 1 tane kullandım
-
Bu mesajı sil lütfen acil
-
Kişiye özel kampanya kodu üretmek de onların düşünmesi gereken bir konu. Bir de kampanya kodlarını böyle ardışık yapmak da çocukça. Bile isteye yapılmış da olabilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
İkisini kullandım, diğer ikisini kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Sonuçta iptal edecek olsa paramı geri yollamayacak mı?
-
2 senelik hesabım var. Ne zaman kod verilse denemeye çalışıyorum “geçersiz promosyon kodu” yazıyor. Bende çalışmadı kodlar.
1 adet kullanıldı, kendi kahvesini aldım 2-3 yorum iyi değil ama deneylim.
düşünsene şu dh sıcak fırsatçısı , milletvekili , bakan , belediye başkanı , yani devletin herhangi bir biriminde üst düzey yönetici amir memur olmuş , eyvah eyvah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet helak olmayı çoktan haketti bence..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni gördüm konuyu kod bitmiş mi kullanabilen var mi? Yeni uyelik açtık ilk sipariş indirim kodu vs var mi açtık hesabi madem kullanalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayni durumdayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mail falan gelmemiş ama kodu kullandım teşekkürler
-
İlk sipariş diye mi çalışmıyor bende kodlar acaba? Böyle olacaksa niye mail atıyorsun eyyy Avansas!
-
Kampanya şartlarında daha önce alışveriş yapmak şartı var.Bana da mail gelmiş, kullanmaya çalıştım olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X