Şimdi Ara

avanta gezi buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmnirde muhabbete giridigim arkadaşlar istanbula gidiyoruz diyince bende atladım az bir paraya benide istanbula atacaklar ama gerisi bana kalmış yani nerede kalınır nerede gezilir bilmem bana taksim-sultanahmet civarı kalacak bir yer önerecek varmı kazıkda olmasın sakatada gelmeyelim

• kamyoncularla falan gelmıon dımı az bi para deyince aklıma bu geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu_beyi_14

kamyoncularla falan gelmıon dımı az bi para deyince aklıma bu geldi

yok be arladaşların şahane bir minübüsü var 14 kişilik ama arabada 5 kişi var bende aralarına sıgıştımda para yok bilgi yok 3 gün orada sap gibi kalacam ,bari sokakta yatmamayım bana ucuz yollu temiz bir kalacak yer öneren olursa sevinirim
  • DH sakinleri sana evini açabilir,hatta oraları gezdirir,rehberlik yapar..
    Değilmi dh sakinleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

DH sakinleri sana evini açabilir,hatta oraları gezdirir,rehberlik yapar..
    Değilmi dh sakinleri..

kimseyi rahatsız etmek istemem sadece bilmedigim bir yerde kalacak yer adı istiyorum,1 gün sonra oradayım ama sokakta kalmayayım sadece bana otel,motel,pansiyon adı ve yeri lazım konu bu
  • kards yanlız basına napılır oralarda.valla cok sıkılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Der Yaa

quote:

Orjinalden alıntı: mohican

DH sakinleri sana evini açabilir,hatta oraları gezdirir,rehberlik yapar..
    Değilmi dh sakinleri..

kimseyi rahatsız etmek istemem sadece bilmedigim bir yerde kalacak yer adı istiyorum,1 gün sonra oradayım ama sokakta kalmayayım sadece bana otel,motel,pansiyon adı ve yeri lazım konu bu

arkadaşım sultanahmet bölgesinde kalamazsın, turistik olduğu için fiyatlar pahalıdır.
    Laleliye falan bi bak istersen

• istanbula tek gelinirmi. hiç bulaşma, istanbul tek başına sap sap gezilecek bi yer değil... hele paran yoksa pişman olursun geldiğine. isatnbulda yaşamak için antalyadan çok para harcaman gerek
  • aa ne rahatsızlığı başşşimizin ustunde yerin war sana rehberlikde yapabilirm.laleli ciwarında ucuz butik oteller bulabilirsın am dikkati ol :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

aa ne rahatsızlığı başşşimizin ustunde yerin war sana rehberlikde yapabilirm.laleli ciwarında ucuz butik oteller bulabilirsın am dikkati ol :=)

arkadaşım ben kimsede kalamam yapım bu bana kalacak yer söyleyin bu yeter laleli içinse sakat yer diyorlar bana numara yapmayın hasatışa gelmeyelim
  • lalelide gez paso :D nasıl bir yer ismini şanını cok duydumda görmedim hiç? nasıl bir yer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

lalelide gez paso :D nasıl bir yer ismini şanını cok duydumda görmedim hiç? nasıl bir yer?

iyide lalelide ne yapacagımki bana tarihi güzel yerler lazım birde yeşilçam sokagını keşfetmek istiyorumda
  • quote:

quote:

aa ne rahatsızlığı başşşimizin ustunde yerin war sana rehberlikde yapabilirm.laleli ciwarında ucuz butik oteller bulabilirsın am dikkati ol :=)

arkadaşım ben kimsede kalamam yapım bu bana kalacak yer söyleyin bu yeter laleli içinse sakat yer diyorlar bana numara yapmayın hasatışa gelmeyelim

kardes besiktasa giderken zürafa sokak var böle merdivenli falan orda güzel pansiyon otel tarzı yerler varmış
    şaka bi yana harbi naapılır tek başına istanbulda sıkılır insan hiç yanlız gitmedim tek gezilmez müzeler falan

• quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

quote:

kardes besiktasa giderken zürafa sokak var böle merdivenli falan orda güzel pansiyon otel tarzı yerler varmış
    şaka bi yana harbi naapılır tek başına istanbulda sıkılır insan hiç yanlız gitmedim tek gezilmez müzeler falan

bizde sizleri tepecige bekleriz

yahu ben tek takılmayı severim bana müze,tarihi yerler,kapalı çarşı vede uygun pansiyon lazım

• git ortaköy sahilde kal boğaz önünde..mis gibi manzara geceleride cok soğuk olmuyo...al 2bira banklarda otur kalabalık oluyo ztn sbh 5e kdr snra herkes uyumaya gidiyo
  • anlaşıldı istanbullu arkadaşlardan insanca yardım beklemek hata oldu,ben bankta yataracak serserilerden degilim,sizlerden bana yardımcı olmanızı istedim yani uygun fiyata otel ismi,gezecek ve yemek yüyecek yer ismi istedim para dilenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.