< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfamega -- 6 Ocak 2019; 17:32:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfamega -- 6 Ocak 2019; 17:32:26 > |
bu turksat iyice şaşırdı.
ne bu tv fiyatları........artış oranı %50 olmuş. hükümet enflasyonu % 19 veya %20 diyor.... turksat tv de % 50 artış yapıyor.bu turksatcılat ya hesap bilmiyorlar,ya.. yazık ya... |
Böyle bir saçmalık olurmu ya, Devlet kurumunun verdiği karara, devletin kurumu uymuyor.
Hayır böyle bir saçmalığın kesin olacağını bilsem direk vodafone geçerim de böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum. |
Yalan yanlış konuşma. Akn li paketler 1 ocaktan itibaren sınırsız oluyor
|
şikayet metni hazırlansa herkes kopyala yapıştır yapıp yollasın daha iyi olur...
|
Türksat ta çalışan arkadaşa sordurduk...Dediği şu içeriden
"akn lerde kota dolunca hız düşmeyecek...Tarif fiyatları artacak ama ondan etkilenmeyecek. Ancak yüksek hız alan artacağı için belki hattı full o hızı alamayabilir, öyle bir durum var" dedi Yani görünen hız düşme olmayacak ama resmi açıklama bekleyip görelim...Burası Türkiye sonuçta, herşey mümkün |
Akn'li kullancıların internetleri sınırsız olmalı , hatta kota veya duran kotalı tarifede aynı yere çıkıyor bu kota olayının komple kalkması lazım , ben duran kotalı kullanıyorum 50 gb yetiyor oyun için ama herkesin kullanımı bu sekılde değil.
Yalnız firma hizmet konusunda gercekten cok iyi hakkını yiyemem , benim yaşadığım bölgede 2 saatte internet bağlayıp sorun oldugunda da 1 saatte çözdüler , bu muhtemelen benım bulundugum bölge ile alakalıdır. Yeni yılda akn'li kullanıcıların internetini sınırsız yapmazlarsa cok büyük hata etmiş olacaklar. |
Kota ne lan kota ne yıl olmuş 2019, 2019 Uydunet e çok güzel küfürler ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|