Herkese merhaba, bana İstanbul Üniversitesi kariyer etkinliğinde British Time dil kursu çekilişinde indirimli eğitim hakkı çıktı. Seviye sınavından sonra, son üç kuru aldım.İlkini kardeşime devrederim fikriyle son iki kura gittim ve hala da etkinlikler için gitmekteyim.Yalnız artık kardeşim gidemeyeceği için bir kur hakkım var orada ben de gittiğim seviyenin altına gidemeyeceğim için bu kuru devretmek istiyorum.Bilmeyenler için söyleyeyim devralan kişi istediği seviyeye gidecektir.(dilerse ücretsiz seviye belirleme sınavına girebilir)Kurun özellikleri: haftaiçi sabah veya akşam ya da haftasonu sabah veya akşam programlarından istediği Kur sonunda ücretsiz aynı kurun tekrar hakkı ömür boyu grammer, vocab. ve speaking club'lara katılım hakkı randevulu özel ders native hocalar (bir dil öğrencisi olarak söylüyorum hoca kalitesi çok yüksek) Devralan kişi hangi ilde şube varsa orada bu eğitimi alabilir. Ücret 830 tl.(sözleşmede yazan. herhangi bir kar söz konusu değildir, resmini atabilirim, zaten anlaşılırsa belki birlikte kuruma gider işlem yaparız.) Ayrıca e-bkr@hotmail.com adresinden de varsa sormak istediğiniz bir şey sorabilirsiniz.