Şimdi Ara

avast kullanıcılarından yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben pcme yeni avast programı kurdum fakat ben pu programı hergünmü güncellemem gerekiyor iavs güncelleme ve program güncelleme var hangisini güncelliycem teşekkürederim bide unutmadan key`i nereye kaydetcem

• avast kurdugunda bılgısayar acıkken avastın son surumu ınternette mevcut yuklemek ıcın tıklayın dıye uyarı gelıyor.sag alt kosede ...o uyarıyı aldıgın zamanlarda ustune tıkla ve yukle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 10 Şubat 2006 13:13:58 >
  • Dikkat et bazen sistem dosyalarını da silebilio bende olmuştu şimdi .zone alarmı deniyom şimdi
  • key'i masaüstünde avast 4 war onu çalıştırınca kayıt die bir şey çıkacak oraya gireceksin.. avast nete bağlanınca otomatik güncelleme yapar.. bağlanmadığında hata bile verebilir.. güncelleme warsa zaten o serverdan kontrol edip yükler.. senin update yapmana gerek yok sanırım.. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: exoticboy

key'i masaüstünde avast 4 war onu çalıştırınca kayıt die bir şey çıkacak oraya gireceksin.. avast nete bağlanınca otomatik güncelleme yapar.. bağlanmadığında hata bile verebilir.. güncelleme warsa zaten o serverdan kontrol edip yükler.. senin update yapmana gerek yok sanırım.. kolay gelsin..

sanırım değil söylediklerin doğrudur arkadaşım avast otomatik güncelleme yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.