Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film ne kadar Imax sinemasında vizyonda kalır ki ? Yeni çıkan filmlere ilk hafta gitmeyi pek sevmem çünkü çok kalabalık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Filmden 2.5dklık bir bölüm yayınlandı.

http://movies.ign.com/dor/objects/800318/avatar/videos/avatar_trl_thanator_chase.html

hadi bakalım inş güzel olucak bu film.. teşekkürler

iyide arkadaşlar bu Shyamalan ın Avatar:Last Airbender i,Cameron un AVATAR ı değilkibende görünce içim cız etti saldırdıydım linke

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspider

quote:

quote:

http://movies.ign.com/dor/objects/800318/avatar/videos/avatar_trl_thanator_chase.html

iyide arkadaşlar bu Shyamalan ın Avatar:Last Airbender i,Cameron un AVATAR ı değilkibende görünce içim cız etti saldırdıydım linke

Başta reklam olarak farklı şeyler çıkıyor.Onun bitmesini beklersen Avatar çıkıyor.Ben de ilk başta bu ne demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Film ne kadar Imax sinemasında vizyonda kalır ki ? Yeni çıkan filmlere ilk hafta gitmeyi pek sevmem çünkü çok kalabalık oluyor.

1 ay bilemedin 2 ay kalır çünkü en erken imax filmi martta geliyor marta kadar kalır sanırım dünyanın durdugu gün 4 ay kalmıştı

quote:

Orijinalden alıntı: ıspider

quote:

quote:

zaten cameron'un avatarı başta reklam çıkıyor ona bakmışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 24 Kasım 2009; 21:53:15 >

• ne kadar aceleciyim yaa, pardon
  • İnternet sitesinde Avatar'ın Imax'e çıkıp çıkmayacağı belli değilken Afm'ye mail atmıştım ve bugun cevaplamışlar.Attıkları mail ise :

quote:

Değerli Konuğumuz

Sinemalarımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin öneri ve arzularınız çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her arzu ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.

AVATAR Filmi, 18.12.2009 tarihinde XpanD 3D teknolojisine sahip salonlarda AFM Fitaş, AFM Profilo, AFM Ümraniye Carrefour, AFM Caddebostan Budak, AFM Maltepe Carrefour, AFM AnkaMall Ankara, AFM Cepa, AFM Bursa Carrefour, AFM Forum Bornova sinemalarında dijital 3 boyutlu olarak gösterime girecektir.

Ayrıca, film aynı tarihte dünyadaki en geniş ve kaliteli film formatına sahip IMAX teknolojisi ile AFM İstinyePark IMAX salonunda da 3 boyutlu olarak beğenilerinize sunulacaktır.

Sizleri sinemalarımızda görmekten büyük keyif duyarız.

Saygılarımızla,

AFM Sinemaları

Buradan anladığım kadarıyla Ankamall'daki Imax sinemasında Avatar gösterime girmeyecek.

• hımm! biletler kara borsaya düşer o zaman
  • Bayramda vizyona girseydi gider izlerdik istanbula ne güzel, şimdi 3d'ye mecbur kaldık
  • quote:

İnternet sitesinde Avatar'ın Imax'e çıkıp çıkmayacağı belli değilken Afm'ye mail atmıştım ve bugun cevaplamışlar.Attıkları mail ise :

quote:

Değerli Konuğumuz

Sinemalarımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimize koşulsuz bir memnuniyet sağlayacak sinema deneyimi yaşatmak olduğundan, sizlerin öneri ve arzularınız çalışmalarımıza yön vermektedir. Bu nedenle her arzu ve öneriyi bir armağan olarak kabul ediyor, bundan sonra da bize bu bildirimleriniz ile yardımcı olmanızı diliyoruz.

AVATAR Filmi, 18.12.2009 tarihinde XpanD 3D teknolojisine sahip salonlarda AFM Fitaş, AFM Profilo, AFM Ümraniye Carrefour, AFM Caddebostan Budak, AFM Maltepe Carrefour, AFM AnkaMall Ankara, AFM Cepa, AFM Bursa Carrefour, AFM Forum Bornova sinemalarında dijital 3 boyutlu olarak gösterime girecektir.

Ayrıca, film aynı tarihte dünyadaki en geniş ve kaliteli film formatına sahip IMAX teknolojisi ile AFM İstinyePark IMAX salonunda da 3 boyutlu olarak beğenilerinize sunulacaktır.

Sizleri sinemalarımızda görmekten büyük keyif duyarız.

Saygılarımızla,

AFM Sinemaları

Buradan anladığım kadarıyla Ankamall'daki Imax sinemasında Avatar gösterime girmeyecek.

ankamall ve istinye park ta 1 tane imax salonu var zaten diğer tüm salonlar normal salon tüm salonlar imax salonu değil o yüzden öyle demiş ankamall ı bilmiyorum ama istinyepark ta sadece 5. salon imax salonu diğer salonlarda Xpand gösterilecek ondan öyle demiş

edit : alt satırı okumamışım pardon

Belki Unutmuştur

Belkide Korkulan şey olur çünkü ankamall'daki imax salonu 1999 yılında açıldı türkiyedeki ilk imax salonu ve eski istinye parktaki yeni teknolojiyle 2007 sonunda açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 25 Kasım 2009; 17:49:03 >

• Banshee

• Balon geliyor balon

Biraz polemik çıksın
  • Eminim ki Avatar, konu olarak çok mükemmel olmasa dahi yaşattığı IMAX deneyimi ile insanları tatmin etmeye yetecektir. IMAX diye tabir edilen filmlerin çoğunda gerçek IMAX tecrübesi sanırım 20 dk kadar yaşanabiliyor. J. CAMERON bu filmi komple 3d olarak hazırlamış bu da filmin başından sonuna kadar sürecek bir IMAX deneyimi olacak diye düşündürüyor beni.
  • filmin 3D teknolojisi microsoft ile çalısılarak 10 senede yapıldı yeni kameralar icat edildi film için çekim 4 yıl sürdü tamamı green box'da
  • Sinema çok kalabalık olsa da dayanamayıp ilk hafta gideceğim sanırım Kalabalık izlemeyi sevmiyorum sıkıntı oluyor genelde.Önde uzun biri oturunca kafalarını falan görüyorsun

quote:

Eminim ki Avatar, konu olarak çok mükemmel olmasa dahi yaşattığı IMAX deneyimi ile insanları tatmin etmeye yetecektir. IMAX diye tabir edilen filmlerin çoğunda gerçek IMAX tecrübesi sanırım 20 dk kadar yaşanabiliyor. J. CAMERON bu filmi komple 3d olarak hazırlamış bu da filmin başından sonuna kadar sürecek bir IMAX deneyimi olacak diye düşündürüyor beni.

Açıkcası ben de konu olarak pek bir şey beklemiyorum.Sırf görsellik ve merak yüzünden gidiyorum.Daha önceden Imax sinemaya gitmedim çünkü.Normalde aksiyon filmi izleyen biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 26 Kasım 2009; 16:36:37 >

• quote:

Sinema çok kalabalık olsa da dayanamayıp ilk hafta gideceğim sanırım Kalabalık izlemeyi sevmiyorum sıkıntı oluyor genelde.Önde uzun biri oturunca kafalarını falan görüyorsun

quote:

Eminim ki Avatar, konu olarak çok mükemmel olmasa dahi yaşattığı IMAX deneyimi ile insanları tatmin etmeye yetecektir. IMAX diye tabir edilen filmlerin çoğunda gerçek IMAX tecrübesi sanırım 20 dk kadar yaşanabiliyor. J. CAMERON bu filmi komple 3d olarak hazırlamış bu da filmin başından sonuna kadar sürecek bir IMAX deneyimi olacak diye düşündürüyor beni.

Açıkcası ben de konu olarak pek bir şey beklemiyorum.Sırf görsellik ve merak yüzünden gidiyorum.Daha önceden Imax sinemaya gitmedim çünkü.Normalde aksiyon filmi izleyen biri değilim.

İmax de isterse önüne zürafa otursun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Sinema çok kalabalık olsa da dayanamayıp ilk hafta gideceğim sanırım Kalabalık izlemeyi sevmiyorum sıkıntı oluyor genelde.Önde uzun biri oturunca kafalarını falan görüyorsun

quote:

İmax de isterse önüne zürafa otursun hocam

O kadar diyorsun he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 27 Kasım 2009; 16:29:55 >
  • ah ah küçük şehirde yaşamak bazen çok kötü oluyor. Hele Türkiyede hele sanat anlamında. sizler ımaxdan bahsederken bizim doğru düzgün bi sinemamız yok. Ben yine divx e talip
  • Avatar : 3 Boyutlu İMAX Deneyimi Resmi Poster

• Son 3 hafta, heyecan dorukta, Avatar 18 Aralıkta sinemalarda.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.