Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 boyutlu olsunda sinemada olsun önemli değil.Aslında sırf bu film için memleket ten kalkıp gidecem İstanbul a bilet fiyatları pahalımı acaba bu 3d filmlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 16 Kasım 2009; 21:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspider

2 boyutlu olsunda sinemada olsun önemli değil.Aslında sırf bu film için memleket ten kalkıp gidecem İstanbul a bilet fiyatları pahalımı acaba bu 3d filmlerin.

Bende Aydın'dayım.İzmir'de / Cinebonus Balçova Kipada 3D olarak izlemeyi düşünüyorum ama daha gidecek kimseyi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

quote:

2 boyutlu olsunda sinemada olsun önemli değil.Aslında sırf bu film için memleket ten kalkıp gidecem İstanbul a bilet fiyatları pahalımı acaba bu 3d filmlerin.

Bende Aydın'dayım.İzmir'de / Cinebonus Balçova Kipada 3D olarak izlemeyi düşünüyorum ama daha gidecek kimseyi bulamadım

Zaten Bizim Bahsettiğimiz İMAX3D Cinebonusun realD sinde izlesek nolur izlemesek nolur digital 3d zaten o

AVATAR : 3 BOYUTLU İMAX DENEYİMİ

Türkiye AFM Gösterime Girip Girmeyeceği 2 gün içerisinde belli olacak (Bence Girecek Büyük aptallık olur)

Ki Girerse Yapılan Açıklamaya Göre Avatar : 3 Boyutlu İMAX DENEYİMİ İSTİNYE PARK/ANKAMALL Afm Salon Biletleri Kasım'ın Son haftasında Satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 21 Kasım 2009; 1:45:54 >

• Türkçe Fragman

www.youtube.com/watch?v=ZljargcttIA

Seslendirmeler çokta iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Türkçe Fragman

www.youtube.com/watch?v=ZljargcttIA

Seslendirmeler çokta iyi değil.

Çoğu kişinin alt yazılı izleyeceği için sorun yok.

• Film sinemada dublajlı olarak oynayacakmı onu bilmiyorum ama sanırsam orjinal dilde olur sadece.buda internet tanıtımı için yapılmış bi dublaj sanırsam,hiç uğraşılmamış.FEğer öyle değilse iğrenç bune yaw,eski karate filmlerindeki dublajlar gibi.Dalga Dublaj Takımı bile daha iyi dublajlar bunu.

• Film doğum günümde vizyona giricek..Güzel hediye olucak benim için..
    Ama antalya da 3d izlicek kalite bi yer yok.nese idare edicez artık 2d..
  • Yapmayın Bunu Yapmayın bunu Türkiyedeki İmax Salonlarda 3 boyutlu Altyazı projeksiyon makinesi yok altyazılı olunca film film 3 boyutlu altyazı 2 boyutlu oluyor gözlüğü çıkarmadan altyazı okunmuyor ya avatar için milyon dolar verip makine alacak afm yada bu seslendirmelerle sokacak imax'e
  • Yine mi Umut Dabak'ın sesi var orda yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Yapmayın Bunu Yapmayın bunu Türkiyedeki İmax Salonlarda 3 boyutlu Altyazı projeksiyon makinesi yok altyazılı olunca film film 3 boyutlu altyazı 2 boyutlu oluyor gözlüğü çıkarmadan altyazı okunmuyor ya avatar için milyon dolar verip makine alacak afm yada bu seslendirmelerle sokacak imax'e

Gerçekten böyle bir olay mı var ? Nasıl heyecanla bekliyordum bu filmi Imax'de izleyebilmek için.Şimdi izlersek Türkçe dublaj mı izleyeceğiz?
  • Bu filmden haberim yoktu, baktım okadar mesaj yazılmış nasıl bir film diye girdim içeri. Sadece James Cameron için 2 kere izlenir film

Türkçe Altyazılı fragman beni tatmin etmedi; ama gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Yapmayın Bunu Yapmayın bunu Türkiyedeki İmax Salonlarda 3 boyutlu Altyazı projeksiyon makinesi yok altyazılı olunca film film 3 boyutlu altyazı 2 boyutlu oluyor gözlüğü çıkarmadan altyazı okunmuyor ya avatar için milyon dolar verip makine alacak afm yada bu seslendirmelerle sokacak imax'e

Gerçekten böyle bir olay mı var ? Nasıl heyecanla bekliyordum bu filmi Imax'de izleyebilmek için.Şimdi izlersek Türkçe dublaj mı izleyeceğiz?

valla harry potter'da ilk 15 dk sı imax 3D idi ilk 15 dk lık 3D sahnelerde altyazı 2D idi hep altyazı görünmüyordu. Ama Gariptirki Tüm İmax 3D Animasyonlar Türkçe Dublaj giriyor Tüm İmax 3D Diğer filmler altyazılı giriyor İmax'e hiç dublaj film girmez animasyon dışında

avatar'da problem olmaz inşallah

• olurmu yaaa olurmuu! ne zamandır bekliyoz altyazılı izleyemiyecekmiyiz? dublaj versiyonu iğrenç ötesi bune lan adam özenir biraz alakaya maydanoz sesler hiç uymuyor, böyle bir filme böyle dublajmı olur insaf ya. Neden hep böyle oluyor a.q kaderimiz mi böyle bişeyde istediğimiz gibi olsun ,eğer bu dublajla oynayaqcaksa imax e 1, dublajı yapanlara 2 ben gitmiyon arkadaş.Memleketimde izlerim orjinal dilinde olursa eğer

• quote:

olurmu yaaa olurmuu! ne zamandır bekliyoz altyazılı izleyemiyecekmiyiz? dublaj versiyonu iğrenç ötesi bune lan adam özenir biraz alakaya maydanoz sesler hiç uymuyor, böyle bir filme böyle dublajmı olur insaf ya. Neden hep böyle oluyor a.q kaderimiz mi böyle bişeyde istediğimiz gibi olsun ,eğer bu dublajla oynayaqcaksa imax e 1, dublajı yapanlara 2 ben gitmiyon arkadaş.Memleketimde izlerim orjinal dilinde olursa eğer

Sakin ol, otur bi soluklan

Elbet bir sinema salonu, altyazılı olanını da yayınlar filmin. Sen de ona gidersin

• Sinema tarihinin en iddialı tanıtılan filmini bekliyoruz.
    Beklentileri böyle yüksek tutup inşallah altında kalmazlar.
  • Biri şu imax3d ve reel3d muhabbetine açıklık getirsin,kafam karıştı,şimdi esas 3d için hangi salona nereye gidecez?İstinye parktakinemi?
  • seslendirmeye bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Biri şu imax3d ve reel3d muhabbetine açıklık getirsin,kafam karıştı,şimdi esas 3d için hangi salona nereye gidecez?İstinye parktakinemi?

Evet İstinye Park'taki Imax sinemaya gideceğiz.Real3d farklı bir şey.Imax'e hiç gitmedim ama tahminimice Imax'in yanında Real3d'nin ismi bile okunmaz

Bu arada Avatar'ın Afm Imax'lerde vizyona girip girmeyeceği belli oldu mu ?

Bu arada böyle bir şey buldum.Afm'nin sitesinde Avatar'ın bilgilerine bakınca Digital 3D olarak gösterime girecek yazıyor.Digital 3D dedikleri Real3d değil mi? Zaten Afm Imax sitesinde gelecek filmler bölümünde de adı yok.

http://www.afm.com.tr/Movie/Movie_View.aspx?MI=468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 23 Kasım 2009; 14:05:39 >

• AVATAR afm'ye gelmezse AFM gitsin kapatsın bu işlerede bulaşmasın zaten T4 üde getirmeyip Harry Potter'ın son filmini getirmilerde 15 dk 3D goruntu vardı koskoca filmde mantıklarını anlayamıyorum.Enson Harry'e gittim IMAX 'de eğer AVATAR gelmesse yuh diyorum ki askerde olacağım 18'inde acemilik biter bitmez soluğu İstinye'de alacaktım:S
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.