Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slyman_b

bu filmin olayı nedir biri anlatabilir mi ? bir de bu james cameron kim ? eskiden ne işler yaptı

çok iş yaptı bu adam

James Cameron (16 Ağustos 1954), yönetmenlik yanında senarist ve prodüktördür. Titanik, Terminator, Aliens gibi büyük yankı uyandırmış filmleri yapmış olması onu az bir filmografisine rağmen Hollywood'un en önemli ve bilinen yönetmenlerinden biri yaptı. Film kariyerine senaristlikle başlayan Cameron yönetmenliğe daha sonra kısa metraj bir bilimkurgu olan Xenegenesis adındaki film ile başladı. Gördüğü bir rüyadan etkilenen James Cameron Terminator'ü yaratmaya o zaman karar verdi. Fakat daha yeni tecrübesi olmadığı düşünülerek senaryosunu yazdığı Terminator için yapımcı şirketlerden onay alamadı. Sonunda amacına ulaştı ve kült statüsüne ulaşacak olan bu filmi yaratabildi. Filmin devamı da ilk filmin gişe başarısının sonucu çekildi ve o da bir öncekini aratmadı. Cameron, bilimkurgu örnekleri vermeye devam etti ve Aliens, Abyss gibi yapımları çekti. James, 1997'de tüm dünyada adını duyurdu ve rekorlar kıran Titanik için senarist, yapımcı oldu ve yönetmen koltuğuna oturdu. Günümüzde bile kırılamayan rekorlara imza atan filmi Titanik onun En İyi Yönetmen dahil (11 Oscar) o yılki neredeyse tüm ödülleri kazanmasını sağladı.

James Cameron çekeceği yüksek bütçeli Avatar filmini uzun yapım aşamasından sonra önümüzdeki yıllarda izleme imkânı bulabileceğiz.

Kaynak : Vikipedi

Fan made
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Fan made

Sam Worington sağlam oyuncu demedi demeyin geçmişi parlak değil ama Terminatör 4 den sonra çıkışa başladı bu filmden sonrada Christian Bell kadar popüler bir oyuncu olur hatta Terminatör 4 de Christian Bell den daha iyi bir iş çıkarmıştı.

Altyazılı fragman bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Fan made

10 numara yapmışlar ama.

• film ne zaman çıkıyor arkadaslar
  • 18 aralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

Altyazılı fragman buldum

http://www.metacafe.com/watch/3653600/avatar_trailer_subtitled/

Altyazılı izleyince şu korkum daha da bi gösterdi kendini.

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Benim bu film için asıl korkum tamamen efekte yönelip senaryoyu düşük tutmaları. Senaryo eften püften bir şey olmaz umarım. Tamam efektler iyi güzel şahane de. Asıl konu önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

Altyazılı fragman buldum

http://www.metacafe.com/watch/3653600/avatar_trailer_subtitled/

Altyazılı izleyince şu korkum daha da bi gösterdi kendini.

quote:

Benim bu film için asıl korkum tamamen efekte yönelip senaryoyu düşük tutmaları. Senaryo eften püften bir şey olmaz umarım. Tamam efektler iyi güzel şahane de. Asıl konu önemli.

Aynen katılıyorum. Umarım tamamen yanılırız. Fragmanı izleyince fazla etkilendiğimi söylemem pek doğru değil açıkçası yine de izleyeceğiz. 1 ay kaldı.

• Hikaye klasik gelebilir ama james cameron'a güveniyorum şahsen.Bence filmin tek dezavantajı çok fazla reklamı yapıldı ve beklentiler oldukça yükseltildi.Bu da üzerince yaklaşık 10 senedir çalışılan 200 milyon doların üstünde bir bütçesi olan film için normaldir.Bu kadar parayı çıkarmaları için beklentileri yüksek tutup vatandaşı sinemaya çekmeleri lazım.
  • Türkçe altyazılı fragman

www.youtube.com/watch?v=ugr-83Xu5aM

• Az kaldı az..Çok büyük bir merakla bekliyorum..
  • ıstınye parktakı afm bıletlerı 1 2 hafta onceden satmaya baslarsa hemen alıcam hemde buyuk bı arkadas gurubu ıle gıtcez 10 kısı gıtcez cok zevklı ve eglencelı olcak

Avatar'ın 3 dakikalık televizyonlar için fragmanı çıkmış. Azzz kaldı sabır. Çizgi romanlarının hayranı olanlar için gün saymak zor ama bugün 2012 göstiriliyor yarın veya pazar ilk iş istinye parkta izlemek :)

Fragman:

http://celebstar.org/new-3-minute-avatar-tv-trailer.html

• quote:

Orijinalden alıntı: yehhu

Avatar'ın 3 dakikalık televizyonlar için fragmanı çıkmış. Azzz kaldı sabır. Çizgi romanlarının hayranı olanlar için gün saymak zor ama bugün 2012 göstiriliyor yarın veya pazar ilk iş istinye parkta izlemek :)

Fragman:

http://celebstar.org/new-3-minute-avatar-tv-trailer.html

Bu avatarın çizgi romanı da mı var.

• Olmaz olurmu prof değil ama amatörlerin kendilerinin çizip nette dağıttıklarını googledan bulursun. Avatar manyakları sadece televizyonla yetinmez kendi hikayelerini yazar :D. İngilizce kaynaklar googleda
  • valla her şey bi yana film baştan aşağı süper bi çekim kalitesine ve James Cameron estetiğine sahip,ne eksik ne fazla herşey dozunda.Herşey net buram buram kalite kokuyor bunun için bile izlenir. Bu herifin en sevdiğim yönlerinden biride bu istediği görüntüyü elde etmedeki başarısı.şindi vizyona 2012 girdi koca bi görsel efekt paketi ama sallasan şöle bi boş 1 kere izlersin 2. ciye sıkar adamı, ama Avatar çok cesur ve cidden hem teknik açıdan hem konu bakımından gayet doyurucu olacaktır.Zaten Cameronun felsefi bu herif inandığı güvendiği projeye el atıyor sadece film çekmek için çekmiyor.Valla helal olsun şayet en sevdiğim yönetmendir kendisi.Yürü be Cameron sırada Battle Angel var o daha bi dehşet bişey tadından yinmez gari
  • Bugün 2012'den önce fragmanını izledim.
    Bakalım duyguyu iyi oturtabilirlerse efekt üzerine yankı uyandırabilir.

Fragmandaki tema müziği de bayağı güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 14 Kasım 2009; 16:16:57 >
  • arkadaşlar Türkiye de sadece 2 yerdemi izlenecek bu film? 2 boyutlu felan çıkmayacakmı? o bile baya bi izlenir bence, şöyle bişeyde duydum Türkiyede ki 3d imax sinemalarında bile tam performanslı izlenemiyecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspider

arkadaşlar Türkiye de sadece 2 yerdemi izlenecek bu film? 2 boyutlu felan çıkmayacakmı? o bile baya bi izlenir bence, şöyle bişeyde duydum Türkiyede ki 3d imax sinemalarında bile tam performanslı izlenemiyecekmiş.

öyle olursa filmi kim izleyecek 300 milyon doları nasıl çıkaracak bu yapımcılar, merak etme 2 boyutlu izleyecez normal sinema salonlarına posterleri asmışlar bile. tam verim alamasakta idare edecez artık
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.