Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Avatar'ı, Avatar The Last Airbender sanıyodum ya

Allah allah, hatta bi fragman vardı, mumların etrafında biri yogamsı hareketler yapıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ben Avatar'ı, Avatar The Last Airbender sanıyodum ya

Allah allah, hatta bi fragman vardı, mumların etrafında biri yogamsı hareketler yapıyodu

tamam onunda filmi çıkacak ama o seneye. adı da the last airbender filmin.
  • Hayret doğrusu, topik açılalı 1 seneyi geçmiş, ben sırf Avatar The Last Airbender (sevmediğim bir çizgi dizi) sandığımdan başlığa hiç girmemiştim Bu filmden şimdi haberim oldu.

Michelle Rodriguez de var zaten, dadından yinmez
  • Ortada isim çalınması falan yok zaten çizgi film olan Avatarın orjinal ismi The Legend Of Aang'dir.
  • Çalınma kesinlikle Yok James cameron ismi projeyi ilk beyninde hayal ettiğinde buldu avatar daha yeni anime. anime yokken james baba filmi yapıyordu
  • adam 15 yıl bu proje ıcın calışmıs tıtanık batıgına dalmıs robotlar vs kullanmıs..

• james cameronun bilim-kurguya döndüğünü görmek güzel. terminator-2 gibi bir film yapsada aklımızı oynatsak

of of. şöyle film olsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 24 Eylül 2009; 14:17:22 >
  • şansa bak ya sinemaya geldiği zaman askerde olucam izleyemiycem böyle bir yapımı
  • Güzel film olacağa benziyor.
  • Umarız büyük beklentilerle beklediğimiz bu yeni Cameron filmi bizi hayalkırıklığına uğratmaz. İşin içinde Cameron oldumu o film farklı olur gerçi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Umarız büyük beklentilerle beklediğimiz bu yeni Cameron filmi bizi hayalkırıklığına uğratmaz. İşin içinde Cameron oldumu o film farklı olur gerçi ama

+1

bu filmi sırf james cameron yapıyor diye merak ediyorum
  • Yeni 3,5 dklık fragman bu cuma sinemalarda, 29 Ekim'de de internette yayınlanacakmış.
  • Halen beklemedeyiz
  • transformers gibi olmayacak bu film.filmin başında james cameron gibi bir isim var.bu adamın yaptığı tüm filmler sinema dünyasına damgasını vurdu.örnek olarak titanik ve terminatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 21 Ekim 2009; 17:33:29 >
  • Yeni görüntüler

• Yeni Fragmanı izlemek isteyenler burdan izleyebilir yalnız sinema çekimidir, 29 Ekinde orjinal fragman internete çıkacakmış

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=15530&count=0
  • Resmi sitesinin altına bakın

James Baba Sadece imax 3d sinemalara girecek sözünü bozarak ayıp etti kesinlikle 2D ve real d izleyip buraya gelenler beğenmeyecek adım gibi eminim
  • Sonunda Uluslararası fragman.

http://www.traileraddict.com/trailer/avatar/trailer-b

Görsellik inanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Ekim 2009; 21:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Resmi sitesinin altına bakın

James Baba Sadece imax 3d sinemalara girecek sözünü bozarak ayıp etti kesinlikle 2D ve real d izleyip buraya gelenler beğenmeyecek adım gibi eminim

bence süper bir haber Türkiyenin her ilinde Imax olmadığını düşünürsek. Bu filmi eleştirecekler diye de üzülme dünyanın sonu değil olur böyle şeyler

Fragman etkileyici konusunu az çok tahmin edebiliyorum ama bu yıl ağzımızın tadıyla izleyebileceğimiz en iyi film görsel açıdan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.