Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Avatarın Orjinal DVD Dosyaları Var Şimdi Bunları Nero Veya Alternatif Bir Programla Yazdırıp Menülü Bir DVD Oluşturmam Lazım Ama Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim Ayrıca Oluşturduğumuz DVD'yi Dvd Player İle İzleyebilirmiyim ?

• Elimdeki Dosyalar Ekteki Gibidir Arkadaşlar
  • Yarcımcı Olacak Hayırsever Bir DH Vatandaşı Yokmu ?
  • Nero Express' i aç... Solda Videos/Pictures' ı seç... Sonra sağda DVD-Video Files seç... Add yazan yere tıkla. Video dosyalarının olduğu klasörü seç...
    Burn yazan yere tıkla... Bu kadar...
  • Bu saatte pek birileri olacağını sanmıyorum. Ben de tesadüfen gördüm. Neyse konuya gelelim. Zaten elinizdekiler DVD içinden çıkarılmış dosyalar. Mantıken içlerinde menü dosyaları da gömülüdür. Ekstradan bir menü hazırlamaya gerek yok. Ama yanlış bilgilendirmek istemem. DVD'ye yazdırdığınızda izleyebilirsiniz. Ama denemek istiyorsanız size şöyle bir yol önerebilirim. PowerISO veya Ashampoo Burning Studio ile VIDEO_TS ve varsa AUDIO_TS klasörlerinin ikisini bir klasöre atın. Zaten öyle. Daha sonra Ashampoo'yu açın. Orada bir projeden kalıp dosyası oluştur diye bir özellik var. Onu kullanarak bu iki klasörü göstererek bir ISO dosyası hazırlayın. ISO dosyasını WinRAR'la açtığınızda ana dizinde bu iki klasör gözükmeli. Onların üst klasörü değil. Sonra bu oluşturduğunuz ISO dosyasını Daemon Tools kullanarak sanal sürücüye mount edin. Açılış penceresi gelebilir taktığınızda. Oradan oynatıcınızı kullanarak menü, ses ve diğer ıvır zıvırları test edin. Eğer herşey düzgünse ISO dosyasını Kalıbı Diske Yazdır seçeneği ile DVD'ye yazdırın. İlk anlattıklarım test etmeniz içindi. Bir sorun olma olasılığına karşı.

• @SysEdit Yardımcı Olduğunuz İçin Sağolun Ama Bu Yöntemle Menüler Filanda Olucakmı ? Birde Dvd Player Açarmı Oluşturduğumuz DVD'yi ?
  • @Superdeve Sizde Sağolun Ama Zaten 8 Gb Boş Dvdyi Zor Buldum :) Yani Test Amaçlı Kullanamam :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarif ettiğim gibi yap. Menüler orijinalindeki gibi çıkacak... DVD Playerda orijinal cd olarak seyredebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 13 Nisan 2010; 0:23:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.