Şimdi Ara

[SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY - 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Uplay Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY - 1000 TL
    [SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY - 1000 TL

Merhabalar,

Elimde 1 adet Avatar: Frontiers of Pandora AMD kodu bulunmaktadır. AMD ürün sahibi olmayanlar dilerse oyun hesaplarında ben aktif edebilirim.

Dilerlerse de AMD hesaplarına kodu aktif edebilirim.

Teşekkürler!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Selamlar oyun Ubisoft store'da 1200 TL insanlar bu fiyata neden sizden alsın hocam. Not: Ürün sizin 10000 de satarsınız 100000 de ben sadece bilgilendirmek istedim.

• Nihao10 N kullanıcısına yanıt

Her konuya girip aynı mesajı yazıyorsunuz sanırım? Sizin de yazmış olduğunuz gibi; oyun Ubisoft'da 1200 TL olduğu ve ben 1000 TL'ye sattığım için bunu tercih edebilirler.

Yani aslında tam tersi açıdan düşünmeniz lazım neden 1000 TL almak varken Ubisoft'dan 1200 TL'ye alacaksınız? [SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY - 1000 TL 

• oyunun kendisi epicte 1199 tl . bence biraz daha uyguna satmalısınız

• Bulamadiniz mi 1000 tl ye bu oyunu alacak birini

• 2 adet satıldı - yarın tekrar stok olursa aktif edeceğim, ilginiz için teşekkürler [SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY - 1000 TL 

• Çok komiksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.