< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avatar: Frontiers of Pandora | ANA KONU | PS5 | 08.12.2023 (6. sayfa)
-
-
Ben gelişmeleri sizin kadar olumlu yorumlayamıyorum. Geleceğide hiç parlak görmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 12 Aralık 2023; 20:57:48 > -
Geleceğini iyi şekillendirmek senin elinde, başkalarından beklentin varsa hayattan keyif alamazsın burası Norveç değil, devlet sana bakmaz.
Yanlış anlama bu kadar karamsarlık iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Aralık 2023; 0:11:7 > -
Konuyu yanlış anladınız sanırım. Ben kendi geleceğimden bahsetmiyorum, konu Türkiye'de ki oyun sektörü. Orjinal oyun satın alıyorum hiç korsan kullanmıyorum ve yapabileceğim en fazla bu kadar ve evet Türkiye'de ki oyun sektörünün geleceği konusunda karamsarım.
-
Oyun sektörü mobil üzerine kurulmuş, single oyun severler azınlık kaldı. Ne kadar gelişebilir ki bu saatten sonra. Ben artık sallamıyorum, keyfim ve sağlığım yerinde olduğu sürece, artık kimseyi önemsemiyorum. Eğer durumun iyiyse zaten sorun yok, gerisi faso fiso açıkçası.
-
-
Avatar Frontiers of Pandora PS5 İçin 40 FPS VRR Modu Eklendi!!
-
Atı alan Üsküdarı geçti beyefendiler vrr modunu yeni getiriyorlar. Oynayan sayısı beş elin parmağını geçmiyor şuan, yılın bidon oyunlarına aday bir oyun zahmet niye etmişler acaba
-
plus'a veya gamepass'e gelsede oynasak şu yaz günlerinde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliştiriciler bu nesilde sınıfta kaldılar maalesef. :)
-
umarım star wars oyununda yeni birşeyler denerlerde oyun kötü olucaksada denedikleri şeyler ile kötü olsun 2 nesildir aynı oyun formülünü,oyunun ismini değiştirip dayıyorlar oyunculara,Allah var oynattırıyor adamların oyunları kendisini ama sıkıla sıkıla bitiriyoruz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sefer şeytanın bacağını kıracaklar gibi duruyor hocam. Game Informer dergisine yapılan röportajlarda ve oyun hakkında bilgilerde bunu kanıtlar nitelikte. Ben şahsennn umutluyum Star Wars Outlaws'dan. :)
-
Bende umutluyum hocam,1 oynanış videosu daha göreyim ön sipariş vericem :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X