Şimdi Ara

Avatar istekleri buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
0
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu resmi kim kullanıyordu o zaman bir yerden gördüğümü hatırlıyorum çünkü..
  • calavera'nın avatarı değil ki bu
  • isteğimi bu topic e de yazayım ama burası da bir kazaya kurban gitmek üzere galiba
    önerim şu:
    Arama yaparken bulunan sayfada sadece aradığımız konularla ilgili olan topicler görünse çok iyi olur. Zaman kaybını engelleriz[OK]
  • ilgili arkadaş benim avatarlada ilgilenirmi acaba?
    resim burda:www.gaziantepnet.8m.com/bozo.jpg
  • bu avatar, grim fandango daki karakterin
    calavera da benzerini kullanıyordu sanırım...
  • bozo bu avatar neyin nesidir?
    araplar,silah vs gibi?
  • HaLLowMaN o arap değildir.askerdir.arkasında silah ve ay yıldız mevcuttur.herhangi bir sorun varsa düzeltebilirim.
  • valla sakalı ve bıyığı ile ve kafasındaki arap sargısı ile pek askere benzediği yok..
  • deliyürek filmini izlemeni tavsiye ederim. :)
    avatar olarak bunu kullanmak istiyorum
  • şu avatar olayını biraz unutsak diyorum. başka isteklerimiz de var!
  • hallowman sana mail attım avatarı inşallah çabuk yaparsın
  • alfa ve diğer arkadaşlar lütfen resimler 64*64 piksel olsun bana el kadar resimler yollamayın.
    alfa küçük bir resim yollar mısın 8k'yıda aşmasın lütfen.
  • ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by primarycat</i>
    <br />ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hehe bekleyin biraz yoldalar..
    kısa süre sonra genel bölümde göreceksiniz.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by primarycat</i>
    <br />ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hehe bekleyin biraz yoldalar..
    kısa süre sonra genel bölümde göreceksiniz.
  • hallowman yolladım mailine benim avatarı ayarlada bakalım doya doya.Boyutu da 7,98kb
  • alfacım yine olmamış resim büyük çok büyük hemde sen o resmi avatar bölümünde canlandırabiliyor musun?
    dediğim gibi avatarlar 64*64 piksel boyutunda olmalı..
  • abi nasıl yapcaz ya ben çok arzuluyorum o logoyu bana bir yardımcı ol ya.Onu nasıl dönüştürecen bir akıl ver
  • şu an kullandığın kurt resmi kadar bir logo bulman lazım..
  • şu benim verdiğim avatarada el atarsanız gerçekten çok sevineceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.