bu resmi kim kullanıyordu o zaman bir yerden gördüğümü hatırlıyorum çünkü..
calavera'nın avatarı değil ki bu
isteğimi bu topic e de yazayım ama burası da bir kazaya kurban gitmek üzere galiba önerim şu: Arama yaparken bulunan sayfada sadece aradığımız konularla ilgili olan topicler görünse çok iyi olur. Zaman kaybını engelleriz[OK]
bu avatar, grim fandango daki karakterin calavera da benzerini kullanıyordu sanırım...
bozo bu avatar neyin nesidir? araplar,silah vs gibi?
HaLLowMaN o arap değildir.askerdir.arkasında silah ve ay yıldız mevcuttur.herhangi bir sorun varsa düzeltebilirim.
valla sakalı ve bıyığı ile ve kafasındaki arap sargısı ile pek askere benzediği yok..
deliyürek filmini izlemeni tavsiye ederim. :) avatar olarak bunu kullanmak istiyorum
şu avatar olayını biraz unutsak diyorum. başka isteklerimiz de var!
hallowman sana mail attım avatarı inşallah çabuk yaparsın
alfa ve diğer arkadaşlar lütfen resimler 64*64 piksel olsun bana el kadar resimler yollamayın. alfa küçük bir resim yollar mısın 8k'yıda aşmasın lütfen.
ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by primarycat</i> <br />ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hehe bekleyin biraz yoldalar.. kısa süre sonra genel bölümde göreceksiniz.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by primarycat</i> <br />ya şööle güsel athlon resimleri arıyom ama bulamıom..onlarda olsa keşke daha güzel olur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hehe bekleyin biraz yoldalar.. kısa süre sonra genel bölümde göreceksiniz.
alfacım yine olmamış resim büyük çok büyük hemde sen o resmi avatar bölümünde canlandırabiliyor musun? dediğim gibi avatarlar 64*64 piksel boyutunda olmalı..
abi nasıl yapcaz ya ben çok arzuluyorum o logoyu bana bir yardımcı ol ya.Onu nasıl dönüştürecen bir akıl ver
şu an kullandığın kurt resmi kadar bir logo bulman lazım..
şu benim verdiğim avatarada el atarsanız gerçekten çok sevineceğim.