Değerli bir arkadaşımız sonucu diğer topiğimiz kaza kurşununa gitmiştir.. Hayırlı olsun,her işte bir hayır vardır der burdan istekleri almaya devam ederiz..
abiler ya avatarların boyutları aynı 8 kb kalsın ama reim ebatları 100X85 gibi bişiy olun böyle çok daha güzel oluyo ya.diğer forumlarda bakıyoz acayip yakışıyo abiler
hallow seninki benimkinde 1 -2 beden büyük benimkide öle olsun orihjinal hali öle zaten
Maalesef arkadaşlar baştan konu 64*64 diye belirlendi.. Mike bir-iki bedenden neyi kastettiğini anlamış değilim.
forumda içeriğe daha çok önem veriyoruz onun için avatarlar ufak resimlerden ziyade yazdıklarınızın görünmesini istiyoruz
ok kararınızı değiştirmeyin ama diğer forumlara da göz gezdirmeyi unutmayın
yani seniniki benimkibnden daha büyük demek istedim
hoca online olursan benim avatari icq'dan gondereyim diyorum hi? online yani mail ile ugrasmayalim biri yurutebilir :-))) vala cok seksi oldu hanii
hehe daha yeni gördüm.. icq 167130694
hocam invisible mod mu takiliyon nedir, ya da firewall'in baya guclu galiba gonderdigim pingler yandan mi geciyor ne? :-))) bu arada yeni avatarima yakin bir zamanda yeni bir imzada ekleyecegim. bu arada acaba diyorum nicki de yenileyip, image mi tazelesem ne? yeni nickimi de "tOrAnAgA tO yA wAkArImAsUdO aNjInSaN" olarak dusunuyorum. uzun olmasi problem yaratmaz umarim eheh..
hehe sonunda buldun beni ama bu seferde cevap vermiyon.. aloo icq'ya gel..
hoca 7272 bytes ve de 64x64 ebat.. islem tamamdir. yeni avatar olarak kenara koyarsan cok makbule gececek.. geriye kaliyor imza. sonra da nick :-))) image farki olmali tabe eheh