Tam olarak ne yapmam gerek yanlış bişeyler mi yaptım acaba ?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Ne biliyorsam denedim sanırım bilmediğim bi şekilde yapılıyor bu.Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Minds Fang Souls Nail
Ne biliyorsam denedim sanırım bilmediğim bi şekilde yapılıyor bu.Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
inanırmısın bende göremiyom senin avatarı.Nasıl yaptığını anlatta yardım edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
inanırmısın bende göremiyom senin avatarı.Nasıl yaptığını anlatta yardım edelim.
Alıntıları Göster
profilinden avatar resmimi göster gibi bir şeçenek vardı sanki
quote:
Orijinalden alıntı: 61gün
profilinden avatar resmimi göster gibi bir şeçenek vardı sanki
Alıntıları Göster
profilimden ayarlıyom resim koyuyom dosya başarı ile yüklendi diyor uygula dedim tamam dedim baktım olmadı. Sonra imageshackten yükledim 2 url verdi ikisini denedim resim koyudm yine olmadı.
quote:
profilimden ayarlıyom resim koyuyom dosya başarı ile yüklendi diyor uygula dedim tamam dedim baktım olmadı. Sonra imageshackten yükledim 2 url verdi ikisini denedim resim koyudm yine olmadı.
Alıntıları Göster
Çok istiyom bu resmi avatar yapmayı anlamıda büyük benim için yardımcı olun lütfen :(
quote:
Çok istiyom bu resmi avatar yapmayı anlamıda büyük benim için yardımcı olun lütfen :(
Alıntıları Göster
en az 1 msj ın olmadan avatarın gözükmez.donanım bölümlerinden birine msj atarsan sorun çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: xyakamozx
en az 1 msj ın olmadan avatarın gözükmez.donanım bölümlerinden birine msj atarsan sorun çözülür
Deme :D Hemen atayım dediğin gibidir inş.
quote:
boyutu büyük geliyodur 64x64 olması lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
quote:
Doğru söylüyor
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
Olabilir. Avatar Sizer'ı indirip resmi küçültebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
Olabilir. Avatar Sizer'ı indirip resmi küçültebilirsin...
Alıntıları Göster
Profilinde resim var ama avatarında yok Profilimden Profil resmi yükle var oraya resim yüklemişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Norain
Profilinde resim var ama avatarında yok Profilimden Profil resmi yükle var oraya resim yüklemişsin.
Alıntıları Göster
128-128 diyordu 64x64 mü olcak o :S bi ayar çekeyim hallolucak inş.
quote:
128-128 diyordu 64x64 mü olcak o :S bi ayar çekeyim hallolucak inş.
Alıntıları Göster
Kamerayla denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: RaCoN
Kamerayla denedin mi?
yok nsl oluyor o ?
resmi 64x64 e de getirdim.Dosya başarılı oalrak yüklendi diyor ayarlarıda değiştirdim yine olmadı.