Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar oyun yeni açıldığından birtek ben varım hemen kayıt olursanız boş bir şehirin kralı veya elçisi olursunuz.Kral haftada $900 elçi $590 alır.Ateş ulusundan olmanızı tavsiye ederim yetenekler daha bi güçlü.Bu arada her ulusa yeni yetenekler eklicem bu sadece başlangıç...Tüm şehirlerde iş verenler vardır.Kayıt olan herkeze bir ev verilir.

Tıklaaaaaa

Arkadaşlar eğer bir probleminiz sorunuz varsa ekleyin ahmettdemirtas@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimble_Eagle -- 31 Temmuz 2008; 14:48:30 >

• Upppp
  • Teşekkür Ederiz...
    Admin Olabilirim Tecrübem Var;)
  • Toprak kralı olucam
  • Güzel
  • güzel olmus fakat uye sayısı cok az ben genede oldum uye sayısı artarsa gelirim
  • Admin alınacaktır 2 tane admin arıyoruz.Bu arada üye sayısı yavaş yavaş artıyor.
  • Halaa Rpmi?
  • oyun kurllari ve klavuza bir bakiyim istedigim gibi bir sey ise bende uye olucam buyuk ihtimalle hava

zaten neyini okuyacam 3 cumle sey varmis xD uye oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 31 Temmuz 2008; 22:05:40 >
  • :D arkadaşlar level sistemini eklemeyi düşünüyorum yapmalımıyım tadı kaçar bırakmı dıosunuz.

@blackdare sanane kardeşim sende yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimble_Eagle -- 1 Ağustos 2008; 10:31:00 >
  • level sistemini fazla abartmadan uygularsaniz hos olur

demek istedigim 1lvl su bukucunun hpsi 120 2 lvl su bukucunun hpsi 320 olmasin 150 filan olsun
  • Olley xD Baslayalim
  • Deneyimli admin veya sürekli online olan mod alınacakdır.!!!! başvurular msnden
  • sürekli online'ım ben..MSN'ini PMden atar mısın?
  • Msn yazıyo konyuda zaten üstte
  • Beyler yeni güncellemeler geldi savaşlar başlıyo D:
  • Sağlam yapmışsın :) Eline emeğine sağlık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.