Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.611
Cevap
55
Favori
92.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #### TÜRKÇE KARAKTER İLE ÜYELİK ALMAYIN ####
    #### 1. SORU KALDIRILDI 11. SAYFA SONUNA KADAR BAHSEDİLEN HER MESAJ BİR ÖNCEKİ SORU İÇİN YAZILMIŞTIR.

Merhaba arkadaşlar

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığım bir oyun vardı. Bir çok kişi görmüştür. Bazı istenmeyen sebeplerden dolayı devam ettirememiştik. Olmaması gereken şeyler oldu (Biraz da acemiydik)

2-3 gün tekrar bir yapayım dedim bir şeyler ürettim kafamda. Aynı site üzerinden yine oyunu açtım. Oyun güncel kaldığı sürece bir çok soru eklenecek. Sanırım şimdilik yetecek kadar soru var.

Oyun hakkında hiç bilgisi olmayan arkadaşlar siteye girince üstte oyunun ne olduğu hakkında fikir sahibi olabilirler ama ben yinede buraya yazayım. Bu size verilen bilgilerle cevaba ulaşma oyunudur. Aslında riddle ın tam olarak açıklaması bu olmasa da şimdilik elimden bu kadar geliyor. Geçen konuda çok güzel bir ortam oluşmuştu. Sabaha kadar cevabı arayanlar, okulda sınıf arkadaşlarıyla çözenler, grup kuranlar vesaire. Yani asıl cevabı paylaşmadan yardımlaşarak, kişisel olarak cevaba ulaşmanız gerekiyor. Gerekiyor diyorum çünkü öbür türlü kendinizi kandırmış olursunuz.

Web Sitesi : dhriddle.com

Kolay gelsin.

İlk oyunun olduğu konu : http://forum.donanimhaber.com/m_74819781/tm.htm

Edit 1 - İlk sorunun ipucunu değiştirdim. Farkettimde bayağı zor olmuş ilkinden. Sayfayı yenileyin gelir.
    Edit 2 - Mobil için bi düzenleme getirebilirim. Çok dağınık bir görüntü çıkıyor şimdilik. -.-
    Edit 3 - 1600x900'den düşük çözünürlükler sayfayı biraz zoom out yapsın eğer gönder butonunu göremiyorlarsa.
    Edit 4 - Firefox sorunu giderildi butonlar çalışıyor. Tek ip den bir çok üyelik alınabiliyor artık.
    Edit 5 - Mobil ve Tablet için düzenlemeler yapıldı, çok daha iyi durumda.
    Edit 6 - 1. Soru kaldırıldı. 11. sayfaya kadar olan kısımlarda bahsedilen her soru aslında bir önceki soru için yazılan mesajdır. (Anladınız siz )
    Edit 7 - Normal alan adı alındı.
    Edit 8 - Son. 20/03/2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 20 Mart 2014; 23:31:49 >

• Bu nedir? İlk sorunun cevabı yansıma, gölge falan da değil. Nedir yani bu. Biz cahil miyiz.

Cevaba da ulaşamıyorum, ipucum da yok. olmaz böyle oyun :C
  • Eski oyunu bilmiyorum. Ama dediğine göre güzel bir şey. Yurda dönünce oynayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delirteceksin yine bizi.
  • onlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkin cevabı ne la?
  • Cevabı buldum ama doğru kelimeyi bulamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• edit :

1. sorunun cevabı :  Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi]

buldukça eklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidik_lee -- 9 Mart 2014; 17:02:26 >
  • onlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesken
  • oynarım
  • Hesap açamıyorum yönetici kardeş.
  • reserved

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden
  • ilkin cevabını biliyorum da kelimeyi bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

Hesap açamıyorum yönetici kardeş.

Mozilla da butonlarda sorun vardı onu söylemeyi unuttum. Büyük ihtimal mozilla kullanıyorsun. Halledicem onu bir süre sonra.
  • Cevapları yayınlayan olursa bu sefer çok fena küfür yiyecekler.
  • Önlerden.

Gene çıldıracaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketchum -- 9 Mart 2014; 17:01:54 >
  • .
  • FBI , CIA falan hekleyebiliyor musun?

Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi]
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.