Lütfen bakın arkadaşlar iyi dinleyin daha önce birçok animenin sineması çıktı ama hepsininde devamı izleyici bulamadıgı için çıkmadı. Avatarında OnLar gibi olmaması için ve 4. bir sezon çıkması için lütfen korsan yerine ,, film çıktıgında kalkıp sinemada izleyin avatarı bu arada avatarın 4. ve 5. sezonlarının film olarak çıkası planlanıyımuş
kilitlenir bu konu
avatar filmine degidecek değilim acıkcası yüzlerce güzel bir film dururken animesi iyi hoşta para verilecek gibi durmuyor bence hatta ikinci bir dragon ball faciası olacak gibi geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
avatar filmine degidecek değilim acıkcası yüzlerce güzel bir film dururken animesi iyi hoşta para verilecek gibi durmuyor bence hatta ikinci bir dragon ball faciası olacak gibi geliyor bana.
Gitmeden nasıl bilebilirsiniz? Şu zamanda 5TL'ye film izlenirken film seçiciliği yapmanın bir manası yoktur kanımca.
Avatar, anime değil sıradan bir çizgi film. Büyük ihtimal filmide vasat olacağından ve sıradan bir Hollywood filmi olacağından böyle artistlik konulara gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: 1³
Avatar, anime değil sıradan bir çizgi film. Büyük ihtimal filmide vasat olacağından ve sıradan bir Hollywood filmi olacağından böyle artistlik konulara gerek yok
+1 5 TL ye gazoz alırım
Saf gibi filmi araştırmadan direkt gitmeyin, bilinçlenin biraz... Oyunlarına düşme, tamam avatar animasyonunu seviyorsun diye avatarla ilgili herşeye atlama, hakettiği zaman destek çık...
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Gitmeden nasıl bilebilirsiniz? Şu zamanda 5TL'ye film izlenirken film seçiciliği yapmanın bir manası yoktur kanımca.
5 Tl yemi valla beşiktaş ve civarında en ucuzu 13 tl en pahalısı ise 15 tl.Hadş 5tl olsun yine vermem şahsen görürsün Dragon ball faciası olacak bence fragman bile kendini belli ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme