Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender dizisi için beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avatar: The Last Airbender dizisi için beklenen haber geldi
    Netflix'in bugüne kadar hayata geçirdiği en dikkat çekici yapımlardan biri olan Avatar: The Last Airbender dizisi, 22 Şubat'ta izleyici ile buluştu. Diziyi beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de oldu ama söz konusu izlenme rakamları olduğunda çok daha net bir tabloyla karşılaştık. Zira Avatar, Netflix'in son dönemde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Çıktığı günden beri Netflix'te ilk sırada yer alan dizi, gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde gelecek sezonların da önünü açmış oldu.

Nitekim bir süredir beklenen açıklama bugün geldi. Netflix, diziye yeni sezon için resmi onayı verdi. Üstelik sadece 2. sezon için değil 3. sezon için de yeşil ışık yakıldı.

Ayrıca Bkz.House of the Dragon 2. sezon için tarih verildi

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Onayını Aldı

Ne var ki 3. sezon aynı zamanda dizinin son sezonu da olacak. Çünkü bugün yapılan açıklamada, dizinin 3. sezonun ardından final yapacağı da duyuruldu. Netflix'in bu canlı aksiyon uyarlamasına kaynaklık eden popüler animasyon dizisi de üç sezon sürmüştü. Görünen o ki Netflix uyarlaması sezon sayısında da animasyon dizisine bağlı kalacak.

Avatar: The Last Airbender'ın hazırlıklarına şimdiden başlanan 2. ve 3. sezonları üst üste çekilecek. Böylece dizinin ana karakterlerine hayat veren genç oyuncular çok fazla büyümeden dizinin tüm bölümleri çekilmiş olacak.

Kaynak:https://deadline.com/2024/03/avatar-the-last-airbender-renewed-netflix-end-season-3-1235847043/

• 15 yıl kadar önce izleyip, yıllarca canlı çekimi bekledik.

Beklediğime kısmen değdi lakin koca bri AMA ile.

Spoiler olmasın diye hikayede yazamayacagım çok fazla kırılma var ve bu beni rahatsız etti.

Görsel olarak One Piece'den başarılı,ama hikâye anlatımı konusunda mukayese edilemeyecek kadar başarısız.
  • Gayet başarılı tavsiye ederim bazı sahneler komik olsada güzel bir yapım olmuş.

• Çöp

• filmine göre gayet başarılı olmuş bana göre kötü yanı olaylar çok çabuk gelişiyor skeç gibi ilerliyor hikaye bu da anlatım sorunu oluşturmuş bana göre.

• bu salak çocuk avatar olana kadar dizi biter.

• Bu neymiş diye bakar geçersin anca. Orjinal anime serinin yanına yaklaşmaz.

• 15 yıl kadar önce izleyip, yıllarca canlı çekimi bekledik.

Beklediğime kısmen değdi lakin koca bri AMA ile.

Spoiler olmasın diye hikayede yazamayacagım çok fazla kırılma var ve bu beni rahatsız etti.

Görsel olarak One Piece'den başarılı,ama hikâye anlatımı konusunda mukayese edilemeyecek kadar başarısız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk kitabın su olarak adlandirildigi yerde hiç su bükme yapmamasi cok ayrı bir olay yani..

• Ozai ile olan dövüş sahnesini nasıl çekecekler, animesine bağlı kalıp efsane efektler ile süslemezlerse büyük bir hayal kırıklığı olur herkes için.

• Netflix bunun da içine sıçmış

• Onu beşi bilmem kardeşim. Toph için şimdiden adam akıllı cast yapsınlar.

Azula 'da s*çtılar ,toph da sıvarlarsa duman ederler valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Mart 2024; 14:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyenlete bakmayın. Animeye göre gideri var. İster istemez bazı eksiklikler olacak tabi ama filmlerinden çok daha iyi olmuş. 10 üzerinden 7.5 alır yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyidir diyenlere aldanmayın

Evrenine kadar herşeyi satır satır yazılmış ve animasyona çekilmiş çok güzel bir eser var elinde
    Ama
    Bu kadar kaynağa rağmen kostüm ve oyuncu seçimini, makyajını bile beceremeyen çöp yapımcılar, ardından element uyduran çöpoğluçöp senaristlerle filmlerden bir tık hallice olabilmiştir
    Kirli çöp de çöptür, temiz çöp de çöptür, işin özü çöptür :)
    10 üzerinden 4,5 alır ,belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 7 Mart 2024; 19:48:44 >
  • Filmi gibi rezil değil ama yine de vasat bir yapım olmuş. Çok daha iyi olabilirdi. Ty Lee ve Azula seçimleri kötü olmuş. Zuko'nun yara izini iyi yapamamışlar. Cast'te iyi olan da var ama onlara zaten "olması gereken buydu" gözüyle bakıyoruz. Oyunculuklar da yer yer aşırı kötüydü. Mesela Aang'in oyunculuğu kötü. İzlenir izlenmesine ama olmamış. Uzun uzun kritip yapamayacağım, zaten dizinin forumdaki konusunda yazacaklarımı yazmıştım. Çizgi filmini izleyin daha iyi hâlen izlemeyen varsa.

• Fena değil izlenir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beceremiyorlar bu eseri

• Animesini 2-3 kez bitirmiş biri olarak ben fena bulmadım.

• Anime ile aynı hikayeyi anlatması biraz izleme keyfini kırar gibi geliyor, olacakları bilerek izlemek çok keyif vermez gibi geliyor.

Belki Korra'dan da sonrasını ya da Aang'den öncesini anlatan başka bir yapım yapabilirlermiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.