Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsun oğlum yada torunun izler benim yerime
  • ekle benide bi zahmet sana be aga
  • arkadaşlar bari book fire bölümünü yayınlasalarda forumda biraz hareketlense
  • Bakalım yarın gelecek mi gene bir cuma gene gözler yollarda.
  • ewt işallah gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Bakalım yarın gelecek mi gene bir cuma gene gözler yollarda.

Ben yine gelmez diyorum.

• arkadaşlar en son ziconun amcası kas yapıyordu acaba oradan kurtulucakmı en çok onu merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar en son ziconun amcası kas yapıyordu acaba oradan kurtulucakmı en çok onu merak ediyorum.

Oho kardeş sen baya geridesin.Kaçıncı bölümdesin hayrola.

@Ehri

ben alıştım hacım.artık içimde şüpheyle yaklaşınca hayal kırıklığına uğramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bnide ekle :)
    bu arada avatar ı izleyenlere tavsiyem eğer inglizceniz iyi ise inglizce izleyin derim bazen çok fark oluyor :)

kesinlikle öyle yapın bende ingilizce izledim xbox ta izlediğimden altyazı desteği yok zaten çok acayip konuşmuyorlar anlaşılır konuşuyolar ingilizceniz iyi sayılırsa kesinlikle konuda ne olduğunu kaçırmadan izleyebilirsiniz böyle deneyin bence çok daha iyi

İngilizceniz yoksa da mutlaka yine de orjinalini izleyin. Divxplanet.com'dan altyazılarını bulabilirsiniz. Bizimkilerin seslendirmesi çok özensiz olmuş malesef. İngilizcesi çok daha keyifli. Dünya kadar fark var.

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar en son ziconun amcası kas yapıyordu acaba oradan kurtulucakmı en çok onu merak ediyorum.

Oho kardeş sen baya geridesin.Kaçıncı bölümdesin hayrola.

@Ehri

ben alıştım hacım.artık içimde şüpheyle yaklaşınca hayal kırıklığına uğramıyor.

book 3 deyim.bu nickelodionun ben ............. kaç ay oldu yaw cuma cuma bekliyip duruyoruz
  • avatar 316 warriors of kyoshi 6 temmuzda çıkıyo beyler ama ing.si türkçesi ne zaman çıkar bilmem olmazsa bn altyazı eklemeyi denicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sforum

avatar 316 warriors of kyoshi 6 temmuzda çıkıyo beyler ama ing.si türkçesi ne zaman çıkar bilmem olmazsa bn altyazı eklemeyi denicem.

Kendisi çıksın da. Altyazısını yapan biri bulunur merak etmeyin
  • kardeş beni de ekleyiver.
  • 6 temmuz da indirip izlerseniz hata yaparsınız. Bence bekleyin filmi çıkacak diyorlar çıksın sonra oturun kitap 1-2-3 ü bir solukta izleyin sonra gidin filmi izleyin. Şahsen ben öyle yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

6 temmuz da indirip izlerseniz hata yaparsınız. Bence bekleyin filmi çıkacak diyorlar çıksın sonra oturun kitap 1-2-3 ü bir solukta izleyin sonra gidin filmi izleyin. Şahsen ben öyle yapacam

herkesin zevki farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

6 temmuz da indirip izlerseniz hata yaparsınız. Bence bekleyin filmi çıkacak diyorlar çıksın sonra oturun kitap 1-2-3 ü bir solukta izleyin sonra gidin filmi izleyin. Şahsen ben öyle yapacam

bikere kitap 1 2 3 ün 14. bölümüne kadar bi oturuşta seğrettim.baya bi sürdü gece başladım sabah öğleden sonra bitti
  • arkadaşlar ben Avatar'ın bugüne kadar yayınlanmış tüm bölümlerinin DVD şeklinde satın almak istiyorum.
    İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla bana ulaşırlarsa sevinirim. Detayları msn yoluyla görüşebiliriz. DVD leri alıp izlemem lazım
  • ohhh sizin çoğu kişinin kotası sınırsız.benimki ise sınırlı umadum televizona bağlı.siz ise direk indiriyorsunuz bölümleri
  • benide eklersen sevinirim bütün bölümlerini izledim temmuzun 29unu bekliyoz şimdi kendi imzamı kendim yaptım inş sorun olmaz
  • Benide ekle lütfen
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.