Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada film üçleme olarak yada dörtleme olarak çekilmeyecek...film dizi bittikten sonra devam niteliği olarak yine ANİMASYON ile yapılacak...

Biraz araştıralım lütfen kafadan sallamıyalım diyen arkadaş kendi sallıyor galiba

http://beyazperde.mynet.com/haber/8726
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeroone

S_A_H demiş ki:
    bu arada film üçleme olarak yada dörtleme olarak çekilmeyecek...film dizi bittikten sonra devam niteliği olarak yine ANİMASYON ile yapılacak...

Biraz araştıralım lütfen kafadan sallamıyalım diyen arkadaş kendi sallıyor galiba

http://beyazperde.mynet.com/haber/8726

zaten ona sallıyor demiyor 4. kitap için diyor bilmem anlatabildim mi

• Tartışılan konular çokta , avatar yok
  • Ben sallamıyorum beyler sallasam o kadar kesin konuşmazdım sonuçta 1,5 senedir takip ettiğim bir dizi bazı şeyleri bilme hakkımda olsun demi.Bu sene büyük finalin vericeğini biliyoruz değil mi?Devamının gelme olasılığı sizce kaçta kaç olabilir.Adamlar zaten bunu ilk sezonda demişleri 3 sezon olacak diye.Ama bir film projesi vardı animasyon mu yoksa gerçek mi bir karar yoktu demek ki Shyamalan gerçeğini yapacak yapsın izlemem o ayrı asla sevmem böyle şeyleri ve sanmıyorum devam şeklinde olur.Neyse daha çok tartışma çıkmasın.
  • 15.bölümü ve oraya kadar olan bölümlerin hepsini izledim ama sonrası ne zaman hangi kanalda çıkcak yaw
  • arkadaşımgerçek karakterlerle çekilmesinin saçma bulunduğu için rafa kaldırıldığı söylüler.... saçma derken avatar sokka yı yansıtacak karakterler zor bulunur....nasıl desem bazen kendimizi avatar hayal ederiz ya çok gıcık bir tip oluruz....
  • benide eklerseniz sevinirim. özellikle iroh a sempatim var
  • ekle hacı
  • arkadaşlar nickelodionda yeni yani avatarın book fire sezonu ne zaman yayınlanacak bilen varmı???
  • son sezonunun 3/4 ünü tamamlamış dizinin kalan 5-6 bölümü için çektiğimiz çileye bak temmuz mu beklicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar nickelodionda yeni yani avatarın book fire sezonu ne zaman yayınlanacak bilen varmı???

Belli degil ama inş Abd sezonunun bitmesini beklemezler...
  • GELMEZ bu avatar kaçmış bu kaçmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho1

GELMEZ bu avatar kaçmış bu kaçmış

• Benide üye yapın, Avatarın tüm bölümlerini izledim. En son prens zuka ange ateş bükmeyi öğretiyordu, ötesi var mı?
  • anlamadığım bişey var ben en son book fire: 5 bölümü izledim ve nickeldion book fireın devam bölümlerini yayınlamadı.
  • 128.Punxberg

129.AgniQai

130.zippy

131._R4MM5TE1N_

132.sand storm

133.0nly4y0u

134._MeMeNto_

135.altecser

Eklendiniz.

• beni ekliyen yok.benide eklesiniz iyi olurdu book fire ın dışında hiç bi bölüm kaçırmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

beni ekliyen yok.benide eklesiniz iyi olurdu book fire ın dışında hiç bi bölüm kaçırmadım

136.kemal_raul

Ekledim senide.

• sağol reis
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.