Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya cnbc veriyodu avatarı.. Ateş kitabına gelmişti, şimdi tekrar ilk bölümlere dönmüş mecburen indircem bende geri kalan bölümleri...
  • Eğer yarında yeni bölüm gelmezse artık gerçekten umudu kesicem diziden ne bu yav uzadıda uzadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Eğer yarında yeni bölüm gelmezse artık gerçekten umudu kesicem diziden ne bu yav uzadıda uzadı

Yarın çıkacağına dair bir umutmu var ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Eğer yarında yeni bölüm gelmezse artık gerçekten umudu kesicem diziden ne bu yav uzadıda uzadı

Yarın çıkacağına dair bir umutmu var ?

Hepimiz umut dolu değil miyiz hocam? Elbet bir gün gelecek hep bir umut yok mu taşıdığımız? Ama nerde...

Ya hocam inşallah diyorum ne diyim tabi bir ümit ama çıkmayadabilir böyle bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Türkçe dublajlı bölümlerin devamının gelmemesi yüzünden dayanamayıp 3. sezon 15. bölüme kadar ingilizce bölümlerle devam ettim,
    bu sefer de 16. bölümü bekler oldum. Bence sezon başına 20 bölüm çok az olmuş, diğer anime diziler gibi sezon başına 60-80
    bölüm olsa daha iyi olurdu
    . Bu kadar iyi bir dizinin çabuk bitmesi gerçekten kötü. 16. bölüm sanırım temmuzda, o zamana kadar ne izleyeceğim bilemiyorum.

Bir de hangi anime sezon başına 60-80 bölüm oluyormuş ki bi One Piece var en fazla bölüm çıkaran o da taş patlasa 45-47 bölüm.

Dostum ben tüm anime'leri takip eden birisi değilim, bundan yaklaşık 5-6 sene önce tv'de pokemon bölümleri yayınlanıyordu(şu an da yayınlanıyor sanırım),
    sezon başına oldukça fazla bölüm düşüyordu. 1. sezonu 80 bölüm falandı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi pokemonu o zamanlar izliyordum şu an için basit geliyor bana.
    Avatar gibi kaliteli bir yapımın da biraz daha uzun olmasını isterdim.

Arkadaşım pokemon yabancı ülkelerde haftada bir yayınlanıyor. O zamanlar türkiye 1. ve 2. sezonu toptan aldığı için her gün veriyorlardı.Çünkü bizim izlediklerimiz bize yeni olsada yabancı ülkedekiler için eskiydi anlatabildim mi ?Onu düblajlayıp verdiler bize yoksa hergün sabahında yabancı ülkede oynayıpta 2 saatte türkçe düblaj yapıp akşam 5te yayınlamıyorlardı. Her hafta 1 bölüm yayınlanır genellikle bazende naruto shippuuden gibi özel bölüm yapıp 2 bölüm yayınlayabilirler ve o asla 80 90 bölüm etmez

• Arkadaşlar böyle bir fan clubı forumumuzda görmek çok güzel
    Avatar ile ilgili bazı sorular okudum.Önce kötü, sonra iyi haber
    Öncelikle avatarın 4. sezonu büyük ihtimalle çekilmeyecek ancak gerçek oyuncuların oynayacağı sinema filmi çalışmaları başladı. hatta filmin üçleme halinde çekilmesi düşünülüyor.
    Hatta yönetmen Shyamalan olacakmış....
  • @ Xash

Onun farkındayım, benim anlatmaya çalıştığım zaten hergün verildiği değil bölümlerin bolluğuydu.
    Şimdi baktım 1. sezonu 83 bölüm fakat bu yurtdışında haftada 2 gün mü yayınlandı, yoksa 1 sezon 1 seneden uzun mu sürdü bilemiyorum.
    Zaten anlatmaya çalıştığım ne sürede yayınlandığı değil, bölümün az da olsa fazla olmasıydı. Ama avatar'ın senaristleri bu şekilde bir karar verdilerse
    mecburen saygı göstermek gerekir. Neyse artık bölüm sayısı konusunu kapatalım, önce 3x16. bölümü bekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 6 Haziran 2008; 23:16:45 >
  • keşke 4. kitapta çıksa air benderler falan bulsa (saçma olur biliorum ama :D)
    bide 16 gelse artık pff
  • bu dizi haftada bir değil ayda yılda bir yayınlanıyor sanırım bende bitmesini bekliyorum bitse izlicem 3. sezonu ilk 2. sezon güzeldi
  • Sinir bozucu hala yayınlanmadı.
  • gelse artık şu yeni bölüm xD
  • quote:

İmza pek yaşamaz.+ 4.sezon olmayacak beyler unutun bunu zor bir ihtimal olması.

lütfen kafadan atmayalım...

seri 4 sezon olarak planlandı ve bozulcağını düşünmüyor yapımcılar...

1. sezon - water
    2. sezon - earth
    3. sezon - fire
    4. sezon - air

ancak şu son bikaç aydır dizinin yapımına ara verildi...yapımcılar bir terslik yok diyor...aynen devam edicek dizi...sadece biraz zaman alıcak...sanırım hikayenin devamını düzenliyorlar, bu yüzden yazmak zaman alıyodur...

bal gibi de geliyor book 4...

bu arada film üçleme olarak yada dörtleme olarak çekilmeyecek...film dizi bittikten sonra devam niteliği olarak yine ANİMASYON ile yapılacak...

4. sezonun olmayacağını da siz nereden çıkardınız?!....

bu arada 3.sezon 16. bölüm haziran içinde yayınlanacak dendi ama neden hala ses yok?!....

• quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

quote:

1. sezon - water
    2. sezon - earth
    3. sezon - fire
    4. sezon - air

ancak şu son bikaç aydır dizinin yapımına ara verildi...yapımcılar bir terslik yok diyor...aynen devam edicek dizi...sadece biraz zaman alıcak...sanırım hikayenin devamını düzenliyorlar, bu yüzden yazmak zaman alıyodur...

bu arada film üçleme olarak yada dörtleme olarak çekilmeyecek...film dizi bittikten sonra devam niteliği olarak yine ANİMASYON ile yapılacak...

bu arada 3.sezon 16. bölüm haziran içinde yayınlanacak dendi ama neden hala ses yok?!....

zaten 4. sezonun olmaması biraz garip olur.
    Avatar zaten hava bükücü yani havayla bitmesi başından beri düşündüğüm şeydi.

• quote:

quote:

1. sezon - water
    2. sezon - earth
    3. sezon - fire
    4. sezon - air

sonraki planları bilemem ama ilk plan 3 sezon su-toprak-ateş olacaktı böyle kafadan atmayalım diye girmen olaya yanlış olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: Laxori
    zaten 4. sezonun olmaması biraz garip olur.
    Avatar zaten hava bükücü yani havayla bitmesi başından beri düşündüğüm şeydi.

adam zaten usta hava da sezonlarda diğer 3 elementte ustalaşmasıyla geliyor bence ilk 3 sezon öğreneceği elementlerle isimlendirilmesinden sonra dördün hava olarak isimlendirilmesi saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 9 Haziran 2008; 22:39:34 >

• bence de 4. sezon olacaktır...eğer bi hava bükücü varsa dizide ..muhakkak air sezonu da olmalıdır...olsun zaten ne güzel dizi yav
  • bütün bölümlerini izlemişimdir 3. sezon 16. bölümü bekliyorum bi trailer var bakın çok gzl

avatar book 3 chapter 16(trailer): http://videos.apnicommunity.com/Video,Item,2175234563.html

4. sezon çıkarsa air temple falan olmaz söliim belki başka bi avatarın hayatını anlatır aang den sonraki çünkü roku ve kyoshi nin hayatından bahsedildi anng den sonraki avatar kız ve su bükücü olacak nerden anladın demeyin avbatarın tüm bölümlerini izleyin sizde anlarsınız bi kısırdöngü var

ha bu arada benide üye yapın

• quote:

Orjinalden alıntı: sand storm

bütün bölümlerini izlemişimdir 3. sezon 16. bölümü bekliyorum bi trailer var bakın çok gzl

avatar book 3 chapter 16(trailer): http://videos.apnicommunity.com/Video,Item,2175234563.html

4. sezon çıkarsa air temple falan olmaz söliim belki başka bi avatarın hayatını anlatır aang den sonraki çünkü roku ve kyoshi nin hayatından bahsedildi anng den sonraki avatar kız ve su bükücü olacak nerden anladın demeyin avbatarın tüm bölümlerini izleyin sizde anlarsınız bi kısırdöngü var

ha bu arada benide üye yapın

su bükücü olmasına birşey demiyorum döngü den dolayı ama kız olacağını nerden anladın

• quote:

quote:

1. sezon - water
    2. sezon - earth
    3. sezon - fire
    4. sezon - air

''Esas görevi olan 4 elementin ustası olmak dışında Aang, yaz sonuna kadar Ateş Lordu Ozai'yi yenmek zorundadır. Çünkü Ateş Ulusu'na savaş başlatmak için güç veren "Sozin" kuyrukyıldızı yaz sonunda yeniden gelecek ve bu kez Ateş Bükücülere savaşı tamamen bitirecek gücü verecektir. Eğer bu gerçekleşirse, bu kez Avatar bile bozulan dengeyi yeniden sağlamayı başaramayacaktır. ''

Arkadaslar Dizi bu sezon son...Cunku Sozin Kuyruklu yıldızı geliyor ve ates imparatorlugu bu zmanda cok güclenecegi icin toprak ve su uygarlıklarına saldırıp yok etmek istiyor yani bu sezon final gibi ya aang durdurcak yada ates bükücüler kazancak...

Bu arada yeni bölüm Temmuzda gelcek diye duymustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 10 Haziran 2008; 15:03:14 >

• CooL haklı 4. sezon yayınlancak diye resmi bir açıklama yapıldımı ? yapılmadı e o zaman ordan burdan duyduğumuz bilgileri burda tartışmayalım biri bize kaynak gösterir tamam eyvallah derizde böyle sanki yapımcılarla birebir konuşmuş gibi 4. sezon gelcek demeyin.
    Ayrıca hava diye bir sezon niye olsunki zaten hava kabilesi yok olmuş + aang zaten havayı mükemmel bir şekilde büküyor.Bekleyip görücez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

quote:

quote:

1. sezon - water
    2. sezon - earth
    3. sezon - fire
    4. sezon - air

''Esas görevi olan 4 elementin ustası olmak dışında Aang, yaz sonuna kadar Ateş Lordu Ozai'yi yenmek zorundadır. Çünkü Ateş Ulusu'na savaş başlatmak için güç veren "Sozin" kuyrukyıldızı yaz sonunda yeniden gelecek ve bu kez Ateş Bükücülere savaşı tamamen bitirecek gücü verecektir. Eğer bu gerçekleşirse, bu kez Avatar bile bozulan dengeyi yeniden sağlamayı başaramayacaktır. ''

Arkadaslar Dizi bu sezon son...Cunku Sozin Kuyruklu yıldızı geliyor ve ates imparatorlugu bu zmanda cok güclenecegi icin toprak ve su uygarlıklarına saldırıp yok etmek istiyor yani bu sezon final gibi ya aang durdurcak yada ates bükücüler kazancak...

Bu arada yeni bölüm Temmuzda gelcek diye duymustum

katılıyorum sana dostum zaten yapımcılar açıklama yaptılar olmayacak diye sen nerden sallıyosun acaba anlayamadım gerekli açıklamalarıda cool arkadaşım yapmış zaten

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.