Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SΣRKΛN

quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Orjinalden alıntı: dtalon

quote:

Orjinalden alıntı: Xash

çizgi film tabiki,anime ne demek bi onu öğrende ondan sonra yorum yap derim

Sonsuz derinlikteki bilgin icin tesekkur ederim.. oncelikle ben yorum yapmadım soru sordum!!!
    bu birrrrr!!! ve soruyu sana degil TALHA ya sordum.... bu da ikiii!!!!!!!!
    ve en onemlisi dikkat ettiysen ogrenmek icin sordumu soyledim....!!! buna da uccc diyelimmm!!!
    esasında hepsinin kokeni cizgi film.. kullanılan teknik degistigi icin anime diyolar..
    ve 3 boyutlu haline de animasyon diyolar...
    temel reis ve tom ve jerry ile avatar aynı sekilde mi yapılıyor..???
    artık sistem degistigi icin anime adını alıyor.. tabiki hepsi temelde CİZGİ FİLM..
    yani CİZGİLERDEN olusan film.. o kadarını anlıyoruz heralde!
    animeyi sadece Japonlar yapmıyor..!!!
    yani Japonlar yapınca anime digerleri yapınca cizgi film mi oluyor?!

Gel o zaman Anime bölümünde tartışalım.Abi bu ne iddiadır bilermiş gibi atmış bide.Anime'nin kökeni çizgi filmden bile eskidir belki.Anime bir japon kültürüdür.Ona aittir.Bu öyle son birkaç sene içinde çıkan birşey değil.Ya bir avatarı izle bir de Fullmetal Alchemist ya da Death Note ya da Gundam bir mi onlarla.

@tàlhà
    Uzak dursunlar. Zaten zor kurtulduk bunlardan.

Dursunlar gerçekten.

• Arkadaslar daha once de belirttigim gibi "ogrenme" amaclı ve isim belirterek bir soru sormustum.
    Ne bu konuda cok bi bilgim var ne de kimseye ahkam kesip artislik yapmaya calısıyorum.
    kendi halimde bir anime izleyicisiyim. arkadaslardan duydugum ve internetten okudugum kadarıyla da
    anime nedir ne degildir kendimce ne anladıysam o sekilde takılıyorum. hem ne farkeder cizgi film mi anime mi!
    kim ne derse desin ben severek izliyorum.. talha kardes " Ayrıca Avatar anime değildir. " demis ve sudur budur da demeyince ben de merak ettim; nedir acaba diye! neyse bilelim diye.. olay bundan ibaret..
    diger arkadas da kendince biseyler yazınca ben de kendimce biseyler yazdım..

arkadaslar zamanınızı alıp mesgul ettigim icin kusura bakmayın..
    rahatsız olan arkadaslar da kusura bakmasın...
    ayrıca icten oldugumu ifade etmek isterim. yani ne tartısma ne de huzursuzluk yaratmak icin soru sormadım.
    herkese kolay gelsin...
  • Arkadaşlar dahada uzatmayalım konuyu.

İlla devam etcekseniz Anime bölümüne alalım sizi.
  • Bu animeciler Varya Acaip bişi
    Çete gibiler Yemin ederim
    Bizim Tribün Gruplarından Beter
    Aralarında AnimeÇarşı UltrAnime AnimeCilgınlar gibi gruplar var Bulaşmaya gelmez

Bende Anlamıyorum bu anime Çizgi Film Farklılıklarını
    aslında Farklarını değilde Animeye Çizgi Film Denilince -Bilmeden bu tarz bir konuyla derinlemesine incelemeden- arkadaşların bu kadar kızmasını hiddetlenmesini çözemiyorum
    Sadece Burası için değil Bir çok platformda var Anime Manga Çizgi Film Hurra pata küte Laf sokmalar
    Velhasılı kelam Anime Camiasına Laf edilmez çok ciddi birikim ve sinir sahibi Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 30 Mayıs 2008; 15:28:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Bu animeciler Varya Acaip bişi
    Çete gibiler Yemin ederim
    Bizim Tribün Gruplarından Beter
    Aralarında AnimeÇarşı UltrAnime AnimeCilgınlar gibi gruplar var Bulaşmaya gelmez

Bende Anlamıyorum bu anime Çizgi Film Farklılıklarını
    aslında Farklarını değilde Animeye Çizgi Film Denilince -Bilmeden bu tarz bir konuyla derinlemesine incelemeden- arkadaşların bu kadar kızmasını hiddetlenmesini çözemiyorum
    Sadece Burası için değil Bir çok platformda var Anime Manga Çizgi Film Hurra pata küte Laf sokmalar
    Velhasılı kelam Anime Camiasına Laf edilmez çok ciddi birikim ve sinir sahibi Arkadaşlar

Herdeyiz ulan!!

Yok hocam kızgınlık değil oluşmuş bir nasıl denir kesin yargı var çizgifilmleri çocuklar izler e 15-16 yaş sonrası nedense anime izleyince çocuk musun olum çizgi film izliyorsun.O yüzden birazda Anime ile çizgi filmin farkı Çizgi filmler çocuklar için yapılır Animeler ise izlenmek için sanatsal yöndende bakabilirsin işe her yaşa uygun bir anime vardır. O yüzden bazıları kalkıp Animeyle çizgi filmi karıştırınca insan ister istemez hiddetleniyor.

• hocam bi şey söyledim söylemez olaydım ya tartışma çıkmış burda tamam bitirelim artık avatar animede değildir çizgi film de değildir hepimizin çok severek izlediği ve hayranı olduğu bir dizidir bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

hocam bi şey söyledim söylemez olaydım ya tartışma çıkmış burda tamam bitirelim artık avatar animede değildir çizgi film de değildir hepimizin çok severek izlediği ve hayranı olduğu bir dizidir bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırsam

çizgi film de değil anime de değil bambaşka bişey demek yanlış olur sonuçta bir konusu olması bakımıyla ayrılıyor avatar çizgi film lerden ama bu animasyon olduğu gerçeğini değiştirmiyor anime izlerseniz görürsünüz anime ile animasyonlar arasındaki farkları anlatılmaz yaşanır yani

• beni de ekleyin....hay allah neden daha önce girmemişim dizilere......bu arada ben de temmuz diye duydum 16. bölüm için....ama gerçekten süper bi dizi...şu ana kadar seyrettiğim en güzel çizgi dizi....ekleyin beni
  • Benide ekleyin. Bende başladım.
  • ee yeni hayır haber yokmu?
  • Yok pusuya çekildik bekliyoz sessizce.
  • Temmuz haberleri dogru gibi herhalde...

Bu arada arkadaslar Eger ki yeni bölümler yayınlanır ise buraya yazın belki kacırırız filan bosu bosuna beklemiyelim

Bir sorum daha var simdi temmuzda 16.blm yayınlanınca 17. icin 2 ay daha mı beklicegiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

Temmuz haberleri dogru gibi herhalde...

Bu arada arkadaslar Eger ki yeni bölümler yayınlanır ise buraya yazın belki kacırırız filan bosu bosuna beklemiyelim

Bir sorum daha var simdi temmuzda 16.blm yayınlanınca 17. icin 2 ay daha mı beklicegiz

Yok Temmuz'da dizi tamamen bitiyor.Büyük finali olacak.
  • benide ekleyin

ayrıca:

IMDB'de sozin kuyrukluyıldızı bölüm 2 için bunu söylüyor: "Aang wakes up in a mysterious island and tries to talk to the other Avatars about his decision of not killing the Fire Lord. Meanwhile, Zuko and the gang reunite with Iroh who reveals himself as the leader of a secret society called The White Lotus."
    bunu bi yerden hatırlıyorum ama

ayrıca sezon 3ü paket olarak indirebileceğim torrent linki varsa yollayabilirmisiniz?

• ek olarak avatarchapter.com da 4 üncü kitap olarak hava tapınağı yazmışlar ?
  • Nerde Ben göremedim 4.kitabı
  • avatarchapter saçmalamış biraz 4. kitap çıkmayacak bu sene sonlandırılacak dizi.Bir tane de film o kadar.
  • talha arkadasımız da demiş ya '' çizgifilm mi izliyorsun? '' diyorlar...

evt izliyorum kardeşim var mı! diceksin öyle diyenlere. çizgifilm deyip geçmeyeceksin. Sinemaya gidip matrix vs izliyorsun saçma da olsa... biz avatar ı izleyince cocuk musun diyenler oluyor! Bu 2 si arasındaki farkı nedir? Matrix sana ne kazandırdı avatar sana ne kazandırdı buna bakacaksın (illa bişeler kazandıracak demiyorum) Çizgifilm mi istiyorlar işte Southpark +18
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

talha arkadasımız da demiş ya '' çizgifilm mi izliyorsun? '' diyorlar...

evt izliyorum kardeşim var mı! diceksin öyle diyenlere. çizgifilm deyip geçmeyeceksin. Sinemaya gidip matrix vs izliyorsun saçma da olsa... biz avatar ı izleyince cocuk musun diyenler oluyor! Bu 2 si arasındaki farkı nedir? Matrix sana ne kazandırdı avatar sana ne kazandırdı buna bakacaksın (illa bişeler kazandıracak demiyorum) Çizgifilm mi istiyorlar işte Southpark +18

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

avatarchapter saçmalamış biraz 4. kitap çıkmayacak bu sene sonlandırılacak dizi.Bir tane de film o kadar.

ewt çıkmayacak diye okumuştum bende ama yoğun istek üzerine yaparlar belki yada 4. kitap olmazda yeni avatarın hayatını anlatabilir aang te şimdiki roku gibi bir rol oynar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.