Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulcubee

soundtrack lerini nereden bulabilirim :(

Biraz geç bir cevap oldu ama belki arayanlara yardımcı olur.

http://rapid - share.com/files/87264870/Avatar_-_The_Last_Airbender.rar

Rar Şifresi:www.rocknbeer.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 4 Nisan 2010; 22:17:37 >
  • 291.DüdüklüTencere*

292.yükselenay

293.ra hmetli

294._mta_

295.-TRioN-

296._OutOfControL_

297.FeysteBirVidyo

298.soulcubee

299.baxı

Eklendiniz.
  • Film baştan oyuncular yüzünden kaybetti. zuko'yu oynayan herife baksanıza veya iroh'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

291.DüdüklüTencere*

292.yükselenay

293.ra hmetli

294._mta_

295.-TRioN-

296._OutOfControL_

297.FeysteBirVidyo

298.soulcubee

299.baxı

Eklendiniz.

ah be bır kısı daha bekleseymısız keske
    yada EhrimeN bır kıyak yaparsa onu bılmem
  • filmi izlemeden yapılan yorumlar bence çok yanlış. aslında bu mesajı yazmıştım ama sanırım bakım yüzünden silinmiş. Yanlış çünkü izlediğiniz bir animasyon bir çizgi film ve karakterler hayali. Gerçekte var olmayan karakterlere benzeyen insanları bulmak çok zor belkide imkansız. Bu yüzden bu tür şekilde film yapılırken hayali karakterin görünüm olarak kendisinden çok kişilik olarak kendisini tasvir edebilecek oyuncular seçilir. Bu yüzden bence oyuncuların performansını yani filmi izledikten sonra yorum yapmak gerekli...

Ayrıca aang'ı oynayan oyuncu tam bir çocuk denmiş ancak unutulmamalı ki aang da çocuk 12 yaşında yetişkin biri değil ve kişiliğide tam bir çocuk kişliği bu yüzden onu yansıtabilecek ve sahip olduğu dövüş teknikleri becerisini yapabilecek birini bulmaları gerekliydi ki bence yerinde bir karar gibi olmuş. Zuko nun yerine de tanıdık bir oyuncu düşünemiyorum. Zuko karakteri özünde iyi ve saf olan ancak çeşitli nedenlerden dolayı kötü olmuş ancak sonradan iyiliği seçmiş bir karakter. Zuko yu canlandıracak oyuncunun da bu özelliklere sahip olduğunu biliyorum izleyince göreceksiniz. Ayrıca iroh içinde aynı şeyleri söylemek mümkün. Hatta tüm karakterler için de aynı şey söylenebilir. Sokka için seçilen karakteri bende zihnimde canlandıramıyorum mesela ama oyuncuyu bir kaç filimde gördüm sadece belki de gerçekten yetenekli bir oyuncudur ve o karakteri yansıtabilir. Önemli olan çizgi filmin aynısı olmak zorunda değil o karakteri yansıtabilmesi izleyiciye anımsatabilmesi önemli...

20 bölümü bir filme nasıl sığdırılcak denmiş ama bölümler ortalama 20şer dakika ana hikaye dışında ki kısımlar atıldığında bir kitap yani sezon bir filme sığablir. Ayrıca üç kitap için üç bölüm olacak sanırım...

Birde ruh bükme hareketinden söz edilmiş. Ancak katarada kan bükme hareketini, toprak büken kızda metali bükmeyi öğrenmişti. Yani dört elementin bükme hareketleri dışındaki bükmeler dört elementten doğan şeyler aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 2 Mayıs 2010; 23:31:39 >

• film için daha önceden seçilen oyuncuların bazıları sonradan değiştirilmiş, ben eski oyuncuları görmüştüm onlar daha çok benziyodu sanki....

birde biyerlerden avatarın geçtiği dünyada geçen bi çizgifilm daha yapılacağını duymuştum bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa8yavuz -- 15 Nisan 2010; 13:23:50 >
  • Beni de eklerseniz sevinirim, 300. kişi olursam iyi olur
  • İşte filmden yeni bir trailer daha...
  • 167. Einstein olarak değiştirirsen sevinirim.

Bu arada bir sitede bükücülerin hangi dövüş tarzını kullandığı yazıyordu. Bulabilirseniz sevinirim.
  • 300 E benı kaydırırsanız ben sevınırım bu arada yenı fragman baya hosuma gıttı tereddutlerım vardı baya azaldı 3 boyutlu olması ayrı bır guzel cok hey-ecanlanıyorum temmuzu ıple cekıyorum hatta halatla
  • 300. olarak eklersen sevinirim baxiden sonra işte

Bu arada yeni fragman müthiş olmuş büyük merakla bekliyorum. Umarım altyazı olur diziyi altyazılı izledikten sonra türkçe çok garip gelir yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 5 Mayıs 2010; 17:38:57 >
  • üye listesinde adımı görmekten büyük mutluluk duyarım
  • arkadaslar sunu soracam bende avatarın uc sezonuda var bazıları turkce bazıları alt yazılı bana hepsını turkce bulabılecegım bır lımk yada torren t tavsıye edebılecek olan varmı telefona atıcam telefon ekranında alt yazı benı kasıo yoruyor turkce bulursam ıyı olur bende yarısı tr yarısı ıng o yuzden temiz ve full turkçe olursa cok makbule gecer
    saygılarımla
  • filmde appa'yı yapacaklarını zannetmiyordum yapmışlar

ekle bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

filmde appa'yı yapacaklarını zannetmiyordum yapmışlar

ekle bu arada

Aga ne yaptın sen filmde appa olmazsa olur mu ?

+
  • arkadaslar sunu soracam bende avatarın uc sezonuda var bazıları turkce bazıları alt yazılı bana hepsını turkce bulabılecegım bır lımk yada torren t tavsıye edebılecek olan varmı telefona atıcam telefon ekranında alt yazı benı kasıyor yoruyor turkce bulursam ıyı olur bulamadım ıyısını ben bende yarısı tr yarısı ıng o yuzden temiz ve full turkçe olursa cok makbule gecer

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 15 Mayıs 2010; 16:10:41 >
  • 3. fragman yayınlandı! appa uçarak hava ülkesine inerken güzel görünüyor...
  • film 3d olarak cıkacak degilmi bunun için gidilir sinemaya
  • 1.Benide Ekle
    Lütfen bakın arkadaşlar
    iyi dinleyin daha önce birçok animenin sineması çıktı ama hepsininde devamı izleyici bulamadıgı için çıkmadı. Avatarında OnLarı gibi olmaması için ve 4. bir sezon çıkması için lütfen korsan yerine çıktıgında kalkıp sinemada izleyin avatarı
  • Beni de eklerseniz sevinirim.
    Tüm bölümleri bitirdim filmi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.