Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi cam-rip indirdim duruo bi ara izlerim.
  • ekle

Çocuk çok küçük duruyor ya
  • Ekle benide
  • Çocuk biraz şişman bizim Aang'e göre.
  • fun club'a bende katılırım. 4. sezon pek ilgi çekmeyebilir aang'in esprileri falan ayrıydı fakat bükme numaralarının görselliği için bile izlenebilir diyorum avatarın devamı (:
  • Herkese selam, iyi akşamlar.
    Bende Avatar'ın birinci ikinici üçüncü sezonları bulunuyor, arkadaşlarımdan aldım fakat altyazısı yok hiçbirinin. Arşivi olanlardan rica ediyorum. Sadece altyazılara ihtiyacım var. Başlamak istiyorum, ilk defa seyrediyorum :)
    Şimdiden teşekkür ederim :)
  • Film hakkında yorumlar hep kötü. Tekirdağ'a daha gelmedi gelseydi arkadaşlarla gidecektik. Film hakkında izlenimleriniz nedir?
  • Ekleyin
  • Çizgi filmini izleyenlerin hiçbiri filmi beğenmemiş. Ama izlemeyenler normal bir film gibi gidin diyor.
  • Bakıyorum da herkes atıp tutmuş. Tamam iyi demiyorum da görsel efektlere berbat diyenleri gördüm, ona ne hakla kötü diyorsunuz ? Burdan konuşmak kolay. Daha iyisini yapabiliyorsanız çıkın görelim. Millet geçiyo klavyenin başına Steven Speilberg kesiliyor arkadaş. Yönetmenin iki kusuru var birisi oyuncu seçimlerinin rezalet olması, ikincisi elinde LOTR kadar iyi bir kurgu-senaryoya sahip olduğunun farkında olmaması. 8 saatlik bir sezonu bir sinema filmine sıkıştırmak kolay mı kardeşim ? Ne yapacak adam 8 saat film mi çekecek. Film yine kısa...Mesela 2.5-3 saat olabilirdi. Ama adam elindekinin ne olduğunu tam olarak kavrayamamış, masraftan kaçınmış. Yine LOTR üzerinden gidecem, ortalama 2.5 saat filandı bir film. Çok masraf yaptılar, ama hasılat sıralamasın da Avatar ve Titanic'in ardından 3. sırada sanırım Return of the King. Shymalan elindekinin değerini anlayınca 2 ve 3. filmlerde patlama yapacağını düşünüyorum. Ama anlayamazsa başka bir yönetmenin olması gerekiyor kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn
    Herkese selam, iyi akşamlar.
    Bende Avatar'ın birinci ikinici üçüncü sezonları bulunuyor, arkadaşlarımdan aldım fakat altyazısı yok hiçbirinin. Arşivi olanlardan rica ediyorum. Sadece altyazılara ihtiyacım var. Başlamak istiyorum, ilk defa seyrediyorum :)

• quote:

quote:

Herkese selam, iyi akşamlar.

divxplanet sitesinden bakabilirsin belki orda altyazısı vardır ben türkçe dublaj izledim yoksa yardım ederdim kusura bakma.

Arkadaşlar filmi izledim okadar da kötü değil bazı yerlerde 3 boyutlu efekler çok güzeldi izleyenler bilir gemi sahnesi falan ama ne hikmetse çok başım ağrıdı. neyse okadarda kötü değil yani gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 2 Ağustos 2010; 19:51:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
    Bakıyorum da herkes atıp tutmuş. Tamam iyi demiyorum da görsel efektlere berbat diyenleri gördüm, ona ne hakla kötü diyorsunuz ? Burdan konuşmak kolay. Daha iyisini yapabiliyorsanız çıkın görelim. Millet geçiyo klavyenin başına Steven Speilberg kesiliyor arkadaş. Yönetmenin iki kusuru var birisi oyuncu seçimlerinin rezalet olması, ikincisi elinde LOTR kadar iyi bir kurgu-senaryoya sahip olduğunun farkında olmaması. 8 saatlik bir sezonu bir sinema filmine sıkıştırmak kolay mı kardeşim ? Ne yapacak adam 8 saat film mi çekecek. Film yine kısa...Mesela 2.5-3 saat olabilirdi. Ama adam elindekinin ne olduğunu tam olarak kavrayamamış, masraftan kaçınmış. Yine LOTR üzerinden gidecem, ortalama 2.5 saat filandı bir film. Çok masraf yaptılar, ama hasılat sıralamasın da Avatar ve Titanic'in ardından 3. sırada sanırım Return of the King. Shymalan elindekinin değerini anlayınca 2 ve 3. filmlerde patlama yapacağını düşünüyorum. Ama anlayamazsa başka bir yönetmenin olması gerekiyor kesinlikle.

Film güzel olucak bence ama çocuk pek olmamış gibi Aang'e benziyor ama ne bileyim işte öyle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

Film güzel olucak bence ama çocuk pek olmamış gibi Aang'e benziyor ama ne bileyim işte öyle geliyor.

evet karakter seçimi kötü biraz. çocuk bildiğin mal karetecimiymiş neymiş diye seçmişler ama.
  • @1Ceko
    Çok teşekkür ederim. Yapılabilecek en güzel yardımı yaptın:) Çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

evet karakter seçimi kötü biraz. çocuk bildiğin mal karetecimiymiş neymiş diye seçmişler ama.

Ama bide şu var Aang'e benzeyen adam bulması zor
  • benide ekleyin. 3 sezonuda indirdim. şu an 1. sezon 8. bölümdeyim
  • quote:

@1Ceko
    Çok teşekkür ederim. Yapılabilecek en güzel yardımı yaptın:) Çok sağol.

Rica ederim sen sağol (:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Ama bide şu var Aang'e benzeyen adam bulması zor

Orasıda öyle zaten çizgi filmi gerçek filme aktarıyosun biri çizgi karakter biri gerçek karakter south parkın film gibi kısa bişeyini yapmışlardı o geldi aklıma bu durumda (çok kötü olmuştu) hem bide aksiyon sahneleri var yapabilcek birini bulmak lazım ee çizgi filmimizdeki avatar küçüktü hem ona benzeyen hem bunları yapabilecek hemde bunları yapabilirken okadar küçük yaşta olabilecek birini bulmak gerçekten zor iş arkadaşlar insaflı olalım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 5 Ağustos 2010; 22:07:09 >

• benide ekleyin

bu arada dün filmini izledim bence rezalet olmuştu çizgi film bunu 10a katlar yani... 5tane toptak bükücü yanyana geliyor okadar hareket yapıyor 1tane küçücük kaya yolluyorlar oda sanki rüzgarda süzülüyormuş gibi yavaaş yavaş gidiyor film böyle saçmalıklarla dolu film 1950de çekilse tamam ama şuan 2010 yılındayız kullansana teknolojinin nimetlerini
  • Ben hiç izlememiştim. İlk olarak sinema filmini izledim sonra bir merak çizgi-dizi olarak 3 sezonu indirdim ve 1. sezonu izledim. Oldukça güzel lâkin benim daha da beğendiğim nokta dili. Yani ingilizcesi (dublaj mı bilmiyorum orjinali japonca/çince değildir sanırım) çok net ve berrak. Tüm sezonu alt yazısız izledim ve bu konuda çok mutluyum çünkü güzel bir duygu. Bir de sinema filminde eksik birşeyler var çizgi film daha duygulu ve o ruhu bize de yansıtabiliyor ama malesef ben sinemada bu kadar zevkle izleyemedim.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.