Bildirim
Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (71. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: frenzyjaja100
bunun ne olduğunu bilen warmı???
geçenlerde bi bölümü aynen böle izledim...
-
-
bu 3-5 kısa filmden oluşan 0-6 yaş grubuna hitap eden mini avatar serisi -
cizgi filmden sonra sineması bana özet gibi geldi , karakterler yanlış seçilmiş
sokka beyaz, zuko esmer hintli , avatar biraz salak bi çocuğa benziyo..... çizgi film +1 -
quote:
Orijinalden alıntı: eflatoon
bu 3-5 kısa filmden oluşan 0-6 yaş grubuna hitap eden mini avatar serisi
saol bilgi için. -
legend of korra gelsinde adam akıllı birşeyler izleyelim (: -
quote:
Orijinalden alıntı: 1Ceko
legend of korra gelsinde adam akıllı birşeyler izleyelim (:
Dünya'nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nnickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson'ın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam edeceklerini açıkladı.
Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra'nın hikayesi Aang'den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatar'ın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elemente ulaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City'e yönlendirir.Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City'de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün suçları engellemeye çalışırken aynoı zamanda Aang'in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükte ustalaşması için yardım eder.
-
quote:
Orijinalden alıntı: frenzyjaja100
Buna bayılıyorum yaa
Zuko, Iroh ve Azula gelip ateş en iyisidir diyip kaçıyorlar kopuyorum oraya yaa
-
1 haftada tüm sezonlarını bitirdim. beni de ekle.bu türden başka çizgi-dizi önerisi olan yazarsa sevinirim -
-
Legend Of Korra nasıl olacak? ang falan devam edecekmi yoksa başka karakterler mi olacak?Birde Çıkacağı Zamanla İlgili Bilgi Varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie-Walker -- 17 Eylül 2010; 0:31:34 > -
Ekle Beniiiiiiii -
Avatar'ın animesinin tabi ki hayranıyım. -
beni de ekleyin
avatar vs naruto diye soranlara cevabım narutodur -
Filmi izlemek gibi bir şanssızlık yaşadım son derece kötü olmuş gerek kurgu gerek çekimler ve efektler son derece zayıf kalmış.
hintli yönetmen Night Shyamala nın 3-4 filmini izlemişten onlarda gerçekten başarısızdı buda öyle oldu ve beni şaşırtmadı.
Oyuncuların çoğuda zaten hintliydi sanki bir bollywood yapımı olmuş. -
ekleyiver beni hocam -
Fimini nasıl bu kadar kötü yaparlar anlamıyorum. Yazık oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Fimini nasıl bu kadar kötü yaparlar anlamıyorum. Yazık oldu.
Çizgi filmdeki kadar iyi olması için çok büyük bütçeler gerekirdi diye düşünüyorum.Baştan savma yapmışlar filmini.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X