Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender FAN CLUB (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
15
Favori
122.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitti diye üzülüyodum bende the legend of korra yi merakla bekliyorum.
  • Beni de ekleyin lütfen listeye.
  • Naber millet?

Korra'dan bir haber var mı? Bide şu bebeler için olan avatar'ı nerden izleyebiliriz?
  • filmi izlemedim ama tepkiler var bna kalırsa ünlü animelerin (avatar anime değildir) filmine çoğu insan o animeyi beğendiği için gidiyor ve genelde mutsuz ayrılıyor çünkü animede bulduğu olayı malesef filmde bulamıyor bnde katılıyorum ama fragmanlardan anladğım kadarıyla film o kadar kötü değil sadece karakterler biraz uyumsuz olmuş animeyle hele ki zuko :D ama şöle bir olayda var film ne kadar güzel olursa olsun animenin gölgesinde kalınca beğenilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-Kira -- 16 Kasım 2010; 9:32:18 >
  • Diziyi bugün bitirdim ==>

Son 2 Bölümü izlemeden önce herşeyi ayarladım : Pizza Sipariş Ettim , Cola Aldım , Cipsler aldım ve Cipsler için sos yaptım , İntense ve bilimum çikolataları da döşed,kten sonra izlemeye başladım

Aang le Ozai'in savaşı inanılmazdı ya , hayatım boyunca gördüğüm en iyi bükme kavgası olmuştur .

Hele Aang , Avatar haline geçip 4 elementi yanına alınca , off harikaydı

En sonunda Ozai'yi öldürmeyeceğini bişey olacağını biliyodum ve tahmin ettiğim gibi Ruhunu büküp Ateş bükme gücünü aldı

Daha sonra Ba Sing Se'de tüm grup toplanıp çay içerlerken ki olaylar , o mutlu tablo , Tüm Dünya'ya gelen barış tam anlamıyla harikaydı

Dizinin finali de Mükemmeldi !

Hayatım boyunca hiçbir diziden bu kadar etkilenip , finalinde ağlamamıştım ==> Katara'yla Aang öpüşürken içimin yağları eridi ..

Tabi dizinin sonunda açık noktalar bırakıldı : Zuko'nun annesi , Dünya'nın geri kalanı , Jet ve diğerleri tarzı şeyler ..

Birde en azında Aang'le , Katara'nın evlenip çocuklarını ellerine aldıkları kısa bir sahne koysalardı da daha da tatmin olsaydık

Tüm söyleyeceklerim bu kadar : Devamı için zaten "Avatar: Legend of Korra " çıkıcak , o konu için ==> Tıklayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: T.hanks

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

legend of korra gelsinde adam akıllı birşeyler izleyelim (:

Dünya'nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nnickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson'ın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam edeceklerini açıkladı.

Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra'nın hikayesi Aang'den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatar'ın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elemente ulaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City'e yönlendirir.Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City'de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün suçları engellemeye çalışırken aynoı zamanda Aang'in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükte ustalaşması için yardım eder.

Umarım eski seriden de bazı karakterleri görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: T.hanks

quote:

legend of korra gelsinde adam akıllı birşeyler izleyelim (:

Dünya'nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nnickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson'ın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam edeceklerini açıkladı.

Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra'nın hikayesi Aang'den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatar'ın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elemente ulaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City'e yönlendirir.Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City'de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün suçları engellemeye çalışırken aynoı zamanda Aang'in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükte ustalaşması için yardım eder.

Umarım eski seriden de bazı karakterleri görürüz.

korra konusu buradan devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

1 haftada tüm sezonlarını bitirdim. beni de ekle.bu türden başka çizgi-dizi önerisi olan yazarsa sevinirim

Fullmetal Alchemist
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starblind

quote:

1 haftada tüm sezonlarını bitirdim. beni de ekle.bu türden başka çizgi-dizi önerisi olan yazarsa sevinirim

Fullmetal Alchemist

Deneyeceğim brotherhood orjinal seriye bağlı kalarak yeniden yapımmış onu deneyeyim mi?
  • quote:

quote:

quote:

Fullmetal Alchemist

Deneyeceğim brotherhood orjinal seriye bağlı kalarak yeniden yapımmış onu deneyeyim mi?

Brotherhood'u tavsiye ederim.Ama önce 2.bölümü sonra 1.bölümü izle.
    İstersen direk ilk bölümü izle ama izlerken hep '' noluyo lan '' dersin. 2.bölümde kurguya giriş yapılıyor.Seçmek sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starblind -- 4 Aralık 2010; 18:15:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fullmetal Alchemist

Brotherhood'u tavsiye ederim.Ama önce 2.bölümü sonra 1.bölümü izle.
    İstersen direk ilk bölümü izle ama izlerken hep '' noluyo lan '' dersin. 2.bölümde kurguya giriş yapılıyor.Seçmek sana kalmış

evet cevabı beklemeden giriş yaptım 2. bölümüde izleyeyim ozaman çünkü pek hoşuma gitmedi 1. bölüm

edit: çok kötü değil ama avatar tadı var diyemem avatar anime değildi çünkü. Ama bir denenmeli bence. 2.bölümüde izlemeden karar vermeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 4 Aralık 2010; 20:01:24 >

• Beni de yazın lütfen daha yeni başladım 9.bölümdeyim harika gidiyor 2011'de yeni serinin geleceğini de duydum ya bana yeter.
  • Avatar'ın sinema filmini geçenlerde izleme fırsatı buldum, bir film ancak bu kadar rezil edilebilirmiş resmen. Hintli aktörler falan filme hiç uymamış,
    aang çok cılız, sokka ve katara karakterleri ise çizgi dizideki ile tamamen alakasız karakterler olmuş. Avatar'ın çizgi dizisinin devamı umarım çıkar.
  • Avatar Legend Korro'yı bekleyen arkadaşlar.Nickelodeon sizce yayınlar mı Türkiye'de hayır.Daha mevcut klasiklerinin çizgifilmleri,klasiklerini,yüzlerce animasyonu,gençlik dizilerinin bazıları Türkiye'de yayınlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

Avatar Legend Korro'yı bekleyen arkadaşlar.Nickelodeon sizce yayınlar mı Türkiye'de hayır.Daha mevcut klasiklerinin çizgifilmleri,klasiklerini,yüzlerce animasyonu,gençlik dizilerinin bazıları Türkiye'de yayınlamıyor.

Nickelodeon yayınlasa ne olur, yayınlamasa ne olur. Burada izleyecek olanların çoğu internetten indirecek zaten.
  • benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

Avatar Legend Korro'yı bekleyen arkadaşlar.Nickelodeon sizce yayınlar mı Türkiye'de hayır.Daha mevcut klasiklerinin çizgifilmleri,klasiklerini,yüzlerce animasyonu,gençlik dizilerinin bazıları Türkiye'de yayınlamıyor.

Nickelodeon yayınlasa ne olur, yayınlamasa ne olur. Burada izleyecek olanların çoğu internetten indirecek zaten.

Türkçe düblajını yapan olursa...Bizim ülkemizdeki Nickelodeon olsa ne olur olmasa ne olur?.Yumurcak Tv,Maxi TV,TRT Çocuk,Karamel Tv gibi kanallardan farkları yok.Nedense bu kanallar yerli...
  • 3. sezon orjinal seslendirme bulamadım bir türlü lin verebilecek olan var mı?
  • benide ekleyin yeni gördüm :D
  • benide ekler misin lütfen avatar fans
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.