Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz üzere Avatar Gamers tekrar aktif ve birçok kişi üye oluyor bende oyunda gelişebilmek için linkimi veriyorum

http://s1.avatargamers.com/?u=72 buradan üye olursanız bana katkıdabulunuyorsunuz şimdiden teşekkürederim

Avatar Online bir similasyondur. Avatar The Last Air Bender Animesini

Temel Konu Almistir. Oyun seri web bazli ve cok kisili rpg dir. Gelistirme asamasindadir.

Oyun Hakkinda Onerileri ve Sikayetlerinizi Forumlarimizdan Iletebilirsiniz. Iyi Oyunlar Dileriz.

Avatar bir anime değildir.Bu oyun rpg hiç değildir.Bir karakteri canlandırmıyorsun ülkeyi yönetiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 30 Kasım 2008; 22:25:39 >
  • Bu Eski bir oyun geçen sene görmüştüm galiba buydu ama açıkcası RPler daha güzel oyun bi kere zor "zor derken yani gören uğraşmam Der"

AMA BEĞENEN BİRÇOK ARKADAŞIM VAR GÜNDE 2 SAAT TAKILIYORLAR < BOŞLUK BULURSAM ZAMANDA BENDE BAŞLICAM >

BİDE İNDEXİN ALTINDA FAKE YOKMU MSN ŞİFRESİNİ ÇALIN DİYE
  • Sitenin yapısı kötü, insanı itiyor. Bana arkadaşlar arasında kurulmuş bir site gibi geldi. Bu şekilde büyümesi imkânsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 2 Aralık 2008; 18:04:54 >
  • Köyü oyunn ....
  • bende oynamıştım ama sıkıcı gelmişti beğenmemiştim genede emeğe saygı =) başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Oyun Siteleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.