Şimdi Ara

Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)]

Platform: PC
    Geliştirici: United Front Games
    Dağıtıcı: -
    Tür: Aksiyon
    Çıkış Tarihi: -

Kapalı betaya katılmak istiyorsanız aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.

https://triadwars.com/beta-registration

Sleeping Dogs ile adını büyük ölçüde duyuran United Front Games'in yeni oyunu olan Triad Wars, online ve oynaması ücretsiz yapısıyla oyuncularla buluşacak.
    Oyunun Sleeping Dogs ile aynı evrende geçmesi de cabası!

Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)]
     Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)] Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)]

Oynanış videoları,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 9 Şubat 2015; 21:43:36 >

• Sleeping Dogs'un Devam Oyunundan İlk Görsel

Square Enix ve United Front Games'in Sleeping Dogs ile büyük başarı yakaladıkları bir gerçek. Şimdiden oyunun çok sayıda hayranı oluştu. Bu ikili şu sıralar Sleeping Dogs'un devam oyunu Triad Wars üzerinde çalışıyorlar.

United Front Games, Noel öncesinde Twitter hesabından yayınladığı bir görselle Triad Wars üzerinde çalışmaların sürdüğünü gösterdi. Geliştiricilere bu görsel "Sleeping Dogs'un PS4 sürümünden mi" sorusu yöneltildi, geliştiriciler ise "Triad Wars!" yanıtını verdi.

Triad Wars'un hangi platformlara çıkacağı henüz açıklanmadı, ama oyun muhtemelen PC ve yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacak. Oyunun buğulu da olsa ilk görselini aşağıda bulabilirsiniz. Bu görseli önemli kılan geliştiricinin sorunsuzca çalışmalarına devam etmesinin kanıtı olması.

Triad Wars [PC ANA KONU - F2P(Kapalı Beta)]

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sleeping_Dogsun_Devam_Oyunundan_ilk_Gorsel-46741.htm

• Arkadasım konuyu acıp bos bırakmıssın ortalıgı.
    Su an ilk kapalı beta oyuncuları oyunlarını oynuyorlar.
    Bende daha ilan edildigi gun uye olmama ragmen bana kod gelmedi.

Oyunla ilgil bir suru video resim var bi zahmet yukleyiver hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 25 Kasım 2014; 13:28:20 >
  • Close Betaya kabul edilmişim key göndermişler.
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Key bana da geldi de. Oyun bir turlu inmiyor. Son 400mb kaldi indirip indirip basa sariyor.
    Forumda da ayni sikayet var ve yorumlarda da oyunun facebook oyunu gibi bir sistemle oynandigindan bahsetmisler yani biyeri isgal edip bekliyosun sure gecince baska bi yere gidebiliyosun mobil oyunlardaki sistem.Bunlarida duyunca zaten hevesimde kacti bu oyun icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 21 Aralık 2014; 3:05:20 >
  • burda early acc key dağıtıyorlar ben girdim oyuna hiç birşey anlamadım oyuncular nerde

http://www.mmobomb.com/giveaway/triad-wars-beta-keys
  • Yıl olmuş 2015 adamların indirme yöneticisi kaldığı yerden devam etmiyor. Elektrikler kesildi 3gb veri puff uçtu gitti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XIII Remake PC (Ana Konu)
    6 ay önce açıldı
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan oynuyorum bsc haberinde herkes kendi hikayesini yazacak diyordu oyuncular birbirini görmeyecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena durmuyor oyun gameplay'ine baktım. P2W öğeleri olmazsa oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Fena durmuyor oyun gameplay'ine baktım. P2W öğeleri olmazsa oynayabilir.

oyun süper hakkaten ben ilk kez online oyun oynuyorum ama bunun nasıl işlediğini Çözemedin ev felan verdi bahçe vs bakalım ilerde ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.