Şimdi Ara

Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Platform: PC,PS3,X360,WİİU,PSV
    Geliştirici: Ubisoft Studios
    Dağıtıcı: Ubisoft
    Oyun Motoru: UbiArt Framework
    Tür: Arcade-Platform
    Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2013

PC Sistem Gereksinimleri:

Core 2 Duo 2.0 GHz, 2 GB RAM, Ekran kartı 512 MB (GeForce 9600 GT veya daha iyisi), 6 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8

Açıklama:

Rayman Origins'le eski popülaritesini yeniden kazanan uçuk kahramanlarımız çok bekletmeden geri dönüyor! Legends, başta Origins'de yer etmeyen online destek olmak üzere pek çok farklı oyun modu ve sosyal oyunla desteklenmiş. Görsel olarak çok daha vurucu çizimlerle kendini gösteren Rayman dünyası, Nintendo Wii U tablet kontrolcüsüyle birlikte sıradışı bir oynanış şekli sunuyor.

Görseller:

Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI] Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI] Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI]
     Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI] Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI] Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Videolar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 29 Ağustos 2013; 12:49:55 >

• Rayman Legends'in Yeni İncelemeleri Olumlu

Önümüzdeki günlerde PC, PS3, Xbox 360, PS Vita ve Wii U için çıkacak olan Rayman Legends'in ilk incelemesi dört gün önce resmi Nintendo dergisi tarafından yayınlanmıştı. Dergiden 92 puan alan Rayman Legends'in yeni incelemeleri gelmeye başladı.

Oyunun yeni incelemelerini şöyle bir listelediğimizde, karşımıza gayet olumlu bir sonuç çıkıyor. Rayman Legends, beğenilen Rayman Origins'in başarısını devam ettirmiş gözüküyor. İşte oyunun yeni inceleme puanları;

IGN - 9.5
    Eurogamer - 10
    TheSixthAxis - 9
    Edge - 9
    Polygon - 8.5
    Rev3Games - 5/5
    Gamespot - 9
    GameTrailers - 9.1
    Joystiq - 4.5/5

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Rayman Legends'in Yeni İncelemeleri Olumlu

Önümüzdeki günlerde PC, PS3, Xbox 360, PS Vita ve Wii U için çıkacak olan Rayman Legends'in ilk incelemesi dört gün önce resmi Nintendo dergisi tarafından yayınlanmıştı. Dergiden 92 puan alan Rayman Legends'in yeni incelemeleri gelmeye başladı.

Oyunun yeni incelemelerini şöyle bir listelediğimizde, karşımıza gayet olumlu bir sonuç çıkıyor. Rayman Legends, beğenilen Rayman Origins'in başarısını devam ettirmiş gözüküyor. İşte oyunun yeni inceleme puanları;

IGN - 9.5
    Eurogamer - 10
    TheSixthAxis - 9
    Edge - 9
    Polygon - 8.5
    Rev3Games - 5/5
    Gamespot - 9
    GameTrailers - 9.1
    Joystiq - 4.5/5

Kaynak
    Rayman Legends biraz aksayacak

Rayman Legends, PS Vita versiyonu Ubisoft tarafından ertelendi. Rayman Legends 30 Ağustos'ta PC, PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 platformlarına çıkışını yapacak. PS Vita versiyonunun ise 13 Eylül'de gelmesi bekleniyor. Bu aksaklığın sebebi sorulduğunda ise verilen cevap gayet netti. Rayman Legends'ın PS Vita versiyonunda beş ekstra harita ve iki bonus kostüm bulunacak. Rayman Legends incelememize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak

• quote:

Rayman Legends biraz aksayacak

Rayman Legends, PS Vita versiyonu Ubisoft tarafından ertelendi. Rayman Legends 30 Ağustos'ta PC, PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 platformlarına çıkışını yapacak. PS Vita versiyonunun ise 13 Eylül'de gelmesi bekleniyor. Bu aksaklığın sebebi sorulduğunda ise verilen cevap gayet netti. Rayman Legends'ın PS Vita versiyonunda beş ekstra harita ve iki bonus kostüm bulunacak. Rayman Legends incelememize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Demosunu bile 5 saat oynadım.Süper bir platform oyunu geliyor.Herkese tavsiyemdir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Demosunu bile 5 saat oynadım.Süper bir platform oyunu geliyor.Herkese tavsiyemdir oyun

Alıntıları Göster
    ÇIKTI
  • Demosunda castle rock bölümü ne harikaydı origins de çok güzeldi bu da bir o kadar öyle anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tropico 6 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Demosunda castle rock bölümü ne harikaydı origins de çok güzeldi bu da bir o kadar öyle anlasilan
    Tam benlik bir oyun. Umarım tek başına oynamak kötü olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Tam benlik bir oyun. Umarım tek başına oynamak kötü olmaz.

Alıntıları Göster
    grafikler canlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

grafikler canlı

Alıntıları Göster
    Bir oynanış videosu çekmeye çalıştım. Oyun hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunLog

Bir oynanış videosu çekmeye çalıştım. Oyun hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.

Alıntıları Göster
    lan veya online desteği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

lan veya online desteği var mı?

Lan desteği var.

Benim bir sorum olucak.Arkadaşlar ben şimdi oyunu steamdan yükledim bir arkadaşımla bilgisayara 2. gamepad takıp oynayabilirmiyim?
  • Oyunu yükledim ama slowmotion oynıyorum resmen sistemim iyi neden yavaş anlamdım başka yaşayan oldumu bu durumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Oyunu yükledim ama slowmotion oynıyorum resmen sistemim iyi neden yavaş anlamdım başka yaşayan oldumu bu durumu?
    10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

10 numara

Alıntıları Göster
    İlk oyundan biraz daha zor olmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Oyunu yükledim ama slowmotion oynıyorum resmen sistemim iyi neden yavaş anlamdım başka yaşayan oldumu bu durumu?

Window modda dene.

• Vay be bu oyunun ilkini oynamistim 8 yasindayken
    Bi adam vardi biseyi tepedemiydi neydi tirmaniyoduk onun icin sular yukseliyodu altimizdada.
    Bakalim
    O zamandan bu zamana ne fark var bu oyunu yuklemeyi planliyorum

Edit: rayman 1995 mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 9 Eylül 2013; 4:23:09 >
  • Son 10 yılın en iyi platform oyunu olmaya aday
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Son 10 yılın en iyi platform oyunu olmaya aday
    ben şu an 200 bin luma ulaştım.

ayrıca 700 teensyden 570 tanesini kurtardım. legends bölümleri nerdeyse bitti back to origins kısımlarını oynuyorum. 1 milyona kasıp da en son kahraman saçma bir şey çıkarsa söverim

bu arada oyun kesin oynanmalı soranlar için harika olmuş.

bu arada oyunu oynarken ilk günlerde zorluğu originsden daha az demiştim. şimdi düzeltiyorum. ilerleyen bölümlerde berbat zor bölümler var. nerdeyse 50 kez tekrarlamak zorunda kaldığım bölümler oldu. bazı invaded bölümlerde 40 sn altı yapabilmek çok zor. var mı beni geçen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

ben şu an 200 bin luma ulaştım.

ayrıca 700 teensyden 570 tanesini kurtardım. legends bölümleri nerdeyse bitti back to origins kısımlarını oynuyorum. 1 milyona kasıp da en son kahraman saçma bir şey çıkarsa söverim

bu arada oyun kesin oynanmalı soranlar için harika olmuş.

bu arada oyunu oynarken ilk günlerde zorluğu originsden daha az demiştim. şimdi düzeltiyorum. ilerleyen bölümlerde berbat zor bölümler var. nerdeyse 50 kez tekrarlamak zorunda kaldığım bölümler oldu. bazı invaded bölümlerde 40 sn altı yapabilmek çok zor. var mı beni geçen :D

Alıntıları Göster
    Oyun süper lmuş neden ilgi bu kadar az?

bu arada tek banamı zor bu oyun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.