quote:Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE quote:Orjinalden alıntı: Peradur böyle nicke böyle avatar +11111111111111111111111111111111 +1905
quote:Orjinalden alıntı: c_e_z_a quote:Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE quote:Orjinalden alıntı: Peradur böyle nicke böyle avatar +11111111111111111111111111111111 +1905 +∞
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum hem de fake nick
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçede nik diye bi kelime yok çünkü
quote:Orjinalden alıntı: un.real quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum hem de fake nick ne var bunda forumdan 4 gün ayrımı kalayım
quote:Orjinalden alıntı: progman quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçede nik diye bi kelime yok çünkü Lakap diyebiliriz en güzeli "Avatar" a ne desek acaba?
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 quote:Orjinalden alıntı: un.real quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum hem de fake nick ne var bunda forumdan 4 gün ayrımı kalayım Kal hocam, beni enterese etmez. Niye ceza aldın? almasaydın...
quote:Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE quote:Orjinalden alıntı: progman quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçede nik diye bi kelime yok çünkü Lakap diyebiliriz en güzeli "Avatar" a ne desek acaba? Kişisel Resim neden olmasın?
quote:Orjinalden alıntı: progman quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçede nik diye bi kelime yok çünkü ozaman ona nick deme takma ad veya lakap de olmazmı zaten nick =türkçesi = takama ad lakap takmak ok.
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 quote:Orjinalden alıntı: progman quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçede nik diye bi kelime yok çünkü ozaman ona nick deme takma ad veya lakap de olmazmı zaten nick =türkçesi = takama ad lakap takmak ok. ok ?
quote:Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE quote:Orjinalden alıntı: progman quote:Orjinalden alıntı: dertly42 ben yukekkikkekkiki nik derken bile nick yazıyosun içimize işlemiş artık yaaa inanamıyorum Türkçe'de nik diye bi kelime yok çünkü Lakap diyebiliriz en güzeli "Avatar" a ne desek acaba? "Vesikalık" nasıl?
demek istediğim bu hani bazı konular açılıyorya yok amerika şöyle böyle ama bizim içimize işlemiş artık anlayamadığım olay bu!
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 demek istediğim bu hani bazı konular açılıyorya yok amerika şöyle böyle ama bizim içimize işlemiş artık anlayamadığım olay bu! Biz senin demek istediğini anladık ta, hepimiz kendi içimizi ve hatta dışımızı bi temizleyelim önce. Değil mi güzel kardeşim?
quote:Orjinalden alıntı: dertly42 demek istediğim bu hani bazı konular açılıyorya yok amerika şöyle böyle ama bizim içimize işlemiş artık anlayamadığım olay bu! dorusun...