AÇIKKAPI ÜZERİNDEN :6025746 , 5993055 ,6093274 ,6175965 ,6177825 nolu şikayetlerimde ; CİMER üzerinden 2201364989 ,2200949805 ,2200855406,2200533009 2201938381,2202268237 nolu şikayetlerimde maddi manavi geliri OLMAYAN , aylık 2000 tl üzeri temel ihtiyaç ve 1000 tl üzeri zaruri olarak alması gereken raporlu ilacı bulunan TC vatandaşının , gelir testinin g(c1) den g1 e DEĞİŞTİRİLEREK ; MEVCUT İLACIMI ALMAMI KASTİ OLARAK ENGELLEDİĞİ , mevcut İTİRAZIMI rağmen USULSÜZ KARARINI sürdürdüğü , MEVCUT KARARIN İNCELENMESİ ve de KARAR veren KURUL ÜYELERİNİN AKLİ MELEKELERİNİN bağımsız kurum ve bilirkişi nezdin de İNCELENMESİ talabimin İŞLEME ALINMAYARAK/GÖZARDI EDİLEREK , mevcut YOLSUZLUĞUN ÜZERİNİN KAPATILMAYA ÇALIŞDIĞI ,HUKIKİ OLARAK GÖREVİN KÖTÜYE KULLANILDIĞI , SUÇU İŞLEYEN KURUL ÜYELERİ VE HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATMAYAN TÜM YETKİLİLERİN SUÇA İŞTİRAK ETTİĞİ; 0 gelire sahip bir TC vatandaşının neden sağlık ve sosyal hizmet takleplerinin ,GEREKÇESİNI AÇIKLAYAMADIKLARI KEYFİ KARARLAR ile SÜREKLİ REDDEDİLDİĞİN BİLGİSİNİN ARZINI TALEP ETMEME RAĞMEN HER DEFASINDA BANA BİLGİ AMAÇLI BAŞVURUMUN REDDEDİLDİ BİLGİSİ COPY-PASTE İLE AKTARILIP KONU KAPATILMIŞTIR. İlgili metin örneği aşaığıda mevcuttur..("" GENEL SAĞLIK SİGORTASI GELİR TESTİ İTİRAZ SONUCUNUZUN AVCILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI’ NIN 23.03.2022 TARİHLİ VE 329 SAYILI YAZISI İLE TARAFINIZA BİLDİRİLDİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR. YARDIM TALEBİNİZ İLE İLGİLİ; E –DEVLET ÜZERİNDEN YA DA VAKIF BAŞKANLIĞIMIZA GELEREK TEKRAR MÜRACAAT ETMENİZ DURUMUNDA TALEBİNİZ DEĞERLENDİRİLECEKTİR."" ); YASAL SÜREM içerisinde yapmış olduğum itirazı, 10.03.2022 tarihinde MEVCUT KARARINI DEĞİŞTİRMEDİĞİNI tarafıma yasal süre içerisinde TEBLİĞİ etmeyerek YASAL 14 gün olan itiraz süremi AŞMAMI HEDEFLEDİĞİ; MEVCUT bilgiye CIMER e yaptığım ŞİKAYETTE 23.03.2022 tarihinde verdikleri cevap ile öğrendiğiğim görülmektedir.. AVCILAR İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI VE AVCILAR SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN :""*0 tl devamlı gelir , en az 3500 tl devamlı gidere sahip bir tc vatandaşını nasıl gelir testinin g1(ASGARİ ÜCRETİN 1/3 ÜNDEN FAZLA GELİRE SAHİP) olabileceğinin AÇIKLAMASI.. ***Bu koşullara sahip bir tc vatandaşının SOSYAL YARDIM TALEPLERİNİN hangi gerekçelerle REDDEDİLDİĞİ,, GEREKÇESİNİ AÇIKLAMAMASI VERDİKLERİ KARARIN USULSÜZ OLDUĞUNUN AÇIK GÖSTERGESİDİR.. KONU BAĞIMSIZ DENETÇİLER TARAFINDAN USULEN İNCELENİP MEVCUT KARARI GEÇERLİLİĞİNİN DENETLENMESİ VE USULSÜZ KARAR ALAN KURUL ÜYELERİ İLE BU USULSÜZLÜĞE İŞTİRAK EDEN , ŞİKAYETLERİ GÖZARDI EDEN TÜM YETKİLİLER hAKKINDA İDARİ VE HUKUKi İŞLEM BAŞLATILMASI TALEP OLUNUR.. NOT:KURUL ÜYELERİ BANA MEVCUT KARARI COPY-PASTE İLE SUNMAK YERİNE GELİRİ OLMAYAN BİR TC VATANAŞININ RAPORLU İLACININ HANGİ GEREKÇE İLE KESİLDİĞİNİ; NEDEN SOSYAL YARDIM VERİLMEDİĞİNİ GEREKÇESİ İLE AÇIKLAMALADIR !!! BUNUN DIŞINDAKİ TÜM SONUÇ İFADELERİ YOK HÜKMÜNDEDİR VE YAPTIKLARI USULSÜZLÜĞÜN BİRER DELİLİDİR!! |
Bildirim