Şimdi Ara

avcılar toplanın hele bişey soracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • av karşıtı insanlarla nasıl baş ediyorsunuz.Çevreciler,hümanıst takılanlar vs.yok hayvanlara yazık değilmiymiş yok günahmış ,canlıları hedef tahtasi yapıyormuşuz gibi laflarla her yönden baskı geliyor.

Ne cevap veriyorsunuz bunlara ?

• bulundugun yere göre degisir köyde duruyorsan bunu herkez normal karsilar ben köye giderim av icin,birben birde arkadaslarim bilirler buda bi spor avi sezonunda yaparsan diyecekleri söz kalmaz
  • avcılık bir tutkudur. ve her tutkulu olayı birileri muhakkak eleştirir.
    o yüzden kimseyi kafana takmayıp adam gibi etik kurallar çerçevesinde
    avcılığını sürdüreceksin bence.
  • domuz avında öle bi sıkıntı olmuyo hiç :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

domuz avında öle bi sıkıntı olmuyo hiç :)))))

sen hiç psikopat bi hayvansevere rastlamamışsın.
    bi rastlada gör :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

domuz avında öle bi sıkıntı olmuyo hiç :)))))

sen hiç psikopat bi hayvansevere rastlamamışsın.
    bi rastlada gör :)))

biz onlara tabiat ana tiplemeleri diyoruz aramızda :))))

avına nası pusu kurup sinsice yaklaşıp indiriyorsan hayvan severdende aynı sisilikle uzak durmak lazımm şu orman koruma memurları varya heriflerde iyi yetki var cezayı yapıştırıyorlar anında, hayvanseverde kendi çapında kendi dünyasında kendini haklı görüyor, şöle dağ başında sayıca az bi gurup olarak denk gelse azının payını iyi verirsin, avcılıkta ata spromuzdur avlanmak damarımızda kanımızda içimizde ruhumuzda var :)))) benim tavrım laf dalaşından öle ortamlardan kaçınmak olur öle bi durumada düşersem hayvanlar tapulu malınmı, doğa seninmi taibat anamısın hayvana değer verdiğin değerin yarısını insana ver aç suzsuz fakire yardım et bana tabit ana martavalı okuma cinsinden ters konuşur kaçarım...
    hocam anlatsana sana nası oldu ne dediler ki?

• 4 avcı zamanın bir zamanında rasladık 15-20 kişilik bir hayvansever grubuna. ağaç dikiyorlarmış o bölgede.
    bizimde traktörün römorkunda koca bi domuz. köpeklere felan yediriyoruz. vurmuşken işe yarasın diye.
    resmen taşladılar bizi saldırdılar valla zor kaçtık :))) traktörü felan bıraktık orda. adamlara tüfek
    doğrultuyorum hiç tırsmıyorlar :)))
  • onlarda piskopatmış harbiden
    bi taş atmışlar patavatsızlar

• quote:

onlarda piskopatmış harbiden

sorma valla hani bi kadın vardı televizyonlara çıkıp zabıtaları felan
    dövüyordu köpek topluyorlar diye sanırım onun ekibindendi bunlar
    az daha jandarmaya sığınacaktık

• quote:

quote:

onlarda piskopatmış harbiden

sorma valla hani bi kadın vardı televizyonlara çıkıp zabıtaları felan
    dövüyordu köpek topluyorlar diye sanırım onun ekibindendi bunlar
    az daha jandarmaya sığınacaktık

heee şuu karı adı panter bişeydi parçalıyodu adamları..... heee panter emelmiş
    http://www.haberler.com/vahset-goruntuleri-panter-emel-i-gozyaslarina-haberi/

izmir foçada filanda domuzlar şehre indi akşamları dışarı çıkamıyoruz diye haberler çıkıyordu çok acayip ürüyor ve kısa sürede çoğalıyor tavşanda öyle
    aynı fare gibi bi erkek bir dişi fare 6 ayda mı ne 400 tane oluyomuş domuzda öle bi doğurdumu 8-10 tane yavruluyor domuz doğanın bi parçası olsada ben faydasını ne duydum ne gördüm ve doğada tabiat zincirinde domuzu yokeden bişe kalmamış ki ayı falan yabani köpek var dino çok tehlikeli eskisi kadar kalmadı domuzda meydanı bulunca türüyüveriyor ve cam haricinde herşeyi tüketiyor kayayı bile ben gördüğümyerde mümkünse domuzu boş geçmem ve domuzda biçok silah türünü denedim :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_KarayeL -- 11 Ocak 2012; 23:50:30 >

• beyler her hayvanı avlayın ama kuş vurmayın aq yazık lan ben çevreci cart curt entel değilim ama kuş deyince akan sular duru yazık aq vurmayın lan
  • taam la vurmayız bidaaa.
  • quote:

taam la vurmayız bidaaa.

harbi diyom la harbi yazık avlanacak hayvan çok ama kuşa yazık la Allah'ın garibanı et desen etide az
  • Kesinlikle bir konuya katılıyorum; erkek arkadaşı olmayan ev kadınları uğraş bulamadıklarından evde kadınlık hormonları yükselip sağa sola akıl veriyolar. Adları da hayvan sever. Evet itici.

Avcılıkla büyürsünüz, babanızdan dedenizde öğrenirsiniz. Ara sıra yemek için ava çıkarsınız, ona da ok.

Ama evde 3 çeşit yemeği var, adam kalkıyor 4 tavşan 2 keklik avlayıp geliyor. . . Kimini yiyor kimini içini dolduruyor.

Ha siz şimdi derseniz bana "kardeşim av merakımız var ne yapak"

Tamam ok derim benim de av tüfeğim var. Ayriyetten havali dürbünlü tüfeğim var. Ortaya bi sürü hedef koyun atın stresinizi. Benim de son derece keyif aldığım bi uğraş. Ama illa cana kıyılacak. Yoksa tadı çıkmaz o tüfeğin di mi.

Evet benim de tüfeğim var lakin hiçbir canlının iç organlarını kızgın saçmalarla parçalamadım ;)

Sonra adamlar geliyor vay efendim ayı geldi vuralım. Saldırmaya bile niyeti olmayan zorla kışkırtıp ayıyı vuruyolar. Bi bakıyolar ayı anneymiş, yavruları da indiriyolar, bahaneye gel "çok küçüklerdi zaten yaşayamazlardı" . Bunun neresi insanlık?

Ben köyde büyüdüm arkadaşlar hepinizden çok ayı gördüm. Yaklaşmazsanız zarar vermezseniz size yaklaşmaz.

Ya da boşverin tamam. Nasıl olsa bildiğinizi okuyacaksınız.

Ama birileri gelir forumlarda "vicdanı olan insanlarla nasıl başa çıkılır arkadaşlar" diye sorarsa orada durun... Başa falan çıkamazsınız arkadaşım. Çünkü sonuna kadar haksızsınız.

Ama gün gelir hiçbir canlının ömrüne müdahele etme hakkınız olmadığını anladığınızda mum ( mum hafif kaldı ) gibi kalırsınız. Allahınızdan bulun ne diyeyim.

Kimse üzerine alınmasın, size kasten konuşmuyorum.Ha çok isteyen alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 12 Şubat 2012; 0:58:35 >

• bence bir kaç karga indirmekten sorun çıkmaz......bide arkadaşlar bişey sorucam bana yenilecek bir av hayvanı söylermisiniz...dağ keçisini biliyorum ama o yasak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.