Şimdi Ara

AVconverter V1.0 LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MorTeM abi noolur avconverter download linkini ver abi çok lazım gerçekten

günlerdir uğraşıyorum
  • MorTeM hadi abi :(
  • Linki aşağıda verdim.

Programı kurduktan sonra çalıştır. Video output'u masaüstü olarak değiştir. Ayrıca sıkıştıracağın videonun da masaüstünde olması gerekiyor.

http://www.savefile.com/files/872067
  • MorTem Abi download ediyorum inşallah olacak.

çok teşekkürler.
  • MorTeM gerçekten çalıştı çok ama çok teşkkürler.

abi istersen benim abime söyliyeyim uzakta gerçi ama msn den konuşurum istediğin birşey varmı abim de hosting domain v.s. satışı yapıyor istersen domainin varsa söyliyeyim 1 yıl bedavaya versin host gerçektenn sağol
  • hiç önemli değil kardeşim. ama bir bilgisayarın ya da şöyle açıklamaya çalışayım. mesela herhangi bir kanalda sohbet ediyorsun. sohbet ettiğin kişinin IP numarasına nasıl ulaşabiliriz? o kişiyi o kanaldan şutlayabilir miyiz? bu konuda bilgin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MorTeM

hiç önemli değil kardeşim. ama bir bilgisayarın ya da şöyle açıklamaya çalışayım. mesela herhangi bir kanalda sohbet ediyorsun. sohbet ettiğin kişinin IP numarasına nasıl ulaşabiliriz? o kişiyi o kanaldan şutlayabilir miyiz? bu konuda bilgin var mı?

abime sordum fazla vakit ayıramadı ama
    irc ve mirc gibi kanallarda ise oper v.s. olman gerekiyormuş ip bulabilmen için.
    Başka türlü ipsini öğrenemezsin eğer op yada op+ v.s. yetkin varsa ,
    komutlarla öğrenebilirmişsin.

ip numarasını biliyorsan eğer bağlantısına flood yaparak düşürebilirmişsin. ama örneyin adamın 256 interneti varsa sende 2048 olacakki fayda etsin yada sunucun varsa ordan da saldırabilirmişsin :D
  • slm arkadaşlar

tüm bunlara rağmen çevirmiyorsa kullanıcı hesaplarındaki turkçe karakterlerden dolayı çevirmiyordur.ben bir hafta uğraştım ama sonunda buldum. bunlara dikkat edin
    1.çevireceğiniz dosya masa üstünde olmalı
    2.çevirdikten sonra dosyanın kayıt yeri yine masa üstü olmalı
    3.dosya adının içinde hiçbir şekilde türkçe karakter olmayacak
    5.kullandığınız oturumun adında türkçe karakter varsa dosyayı çevirmiyor bunun için yeni bir kullanıcı hesabı açtırıp içinde türkçe karakter olmayan bir isim verip yukarıdaki işlemleri yapın.

google den aviconverter 2.1 i bulup kurun daha iyi çalışıyor

bende hiçbir sorun çıkarmadan işe yaradı
    size kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans2007

quote:

Orjinalden alıntı: MorTeM

hiç önemli değil kardeşim. ama bir bilgisayarın ya da şöyle açıklamaya çalışayım. mesela herhangi bir kanalda sohbet ediyorsun. sohbet ettiğin kişinin IP numarasına nasıl ulaşabiliriz? o kişiyi o kanaldan şutlayabilir miyiz? bu konuda bilgin var mı?

abime sordum fazla vakit ayıramadı ama
    irc ve mirc gibi kanallarda ise oper v.s. olman gerekiyormuş ip bulabilmen için.
    Başka türlü ipsini öğrenemezsin eğer op yada op+ v.s. yetkin varsa ,
    komutlarla öğrenebilirmişsin.

ip numarasını biliyorsan eğer bağlantısına flood yaparak düşürebilirmişsin. ama örneyin adamın 256 interneti varsa sende 2048 olacakki fayda etsin yada sunucun varsa ordan da saldırabilirmişsin :D

tamam dostum. çok sağol. benim asıl öğrenmek istediğim de op olmadan yapabilmek. peki bir program falan yok muymuş ip öğrenebilmek için ve şutlayabilmek için?

• "öyle birşey olsa kanallarda adam kalmazdı".

Diyor
  • selamlar
    beyler çin e gittiğimde bir kaçtane mp4 player aldım
    içlerinden ufak bir yazılım çıktı cd içerisinde
    AVCONVERTER-1
    cd yi kuramadım
    daha sonra yazılımı cd den masa üstüne çıkarttım ve gelişmiş dil seçeneklerini iptal ettim
    sonra kuruluma başladı
    arayüzü sade
    masa üstüne attığınız herhangi bir(Youtube den indirdiğiniz de olabilir) dosyayı önce WinAvi Video Converter ile
    herhangi bir film dosyası haline getiriyoruz
    ardından türkçe karakterler kullanmadan atıyorum ayhan_es gibi format ismini deiştiriyoruz
    sonra programa alıp mp4 e ceviriyoruz
    İzlemek istediğinizde BS Player gibi programlarda sesszi oluyor ama
    mp4 çalara attığınızda gayet güzel çalıyor
    rapidshareye atıyorum dileyen indirebilir
    Not:Program çince ve ücretsiz
    http://rapidshare.com/files/56412173/Setup.rar.html

• mortem gerçekten çok teşekkürler 2.1 versiyonu daha da iyi türkçekarakter kulanmayınca oluyor herşey çook teşekkürler
    bi de yeni kullanıcı hesabı oluşturmaya gerek yok önce hangi diskeyse kullanıcılar oraya girip a klasörü olşturun bunun içine çevireceklerinizi atın sonra da b klasörü oluşturun buna da çeviriklerizi atın böyle daha kolay yoksa %0 da bekleyip duruyor
    sabahtan beri anca yapabildim çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 19 Ocak 2008; 10:37:49 >
  • Merhaba ,ben yeni bir üyeyim. Dün bir Trident MP-723SD Mp3/Video çalar aldım kutunun içinden çıkan cd de AV converter 1.0 programı bulunmuyor ve diğer programlar(AVİ converter 2.1 vs.) videoları .avi formatına dönüştürmüyor.Kullanma klavuzu ise AV converter 1.0 veya Av converterden bahsediyor ama ben hiçbiryerde bu programı bulamadım .Mp3 çalarım o diğer programlarla dönüştürülmüş videoları 'silme hatası' olarak gösteriyor ve çalmıyor. Ne yapabiliriz .Şimdiden Teşekkürler.
  • aynı problem bendede var 0 da kalıyor hiçbir av converter 2.1 i yükledim hala aynı sorun var donup kalıyor ve hiçbir şekilde çeviri yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim çeviri yapmıyor program 2.1 de yapmıyor herşeyi yaptım kullanıcı adını bile normal yaptım yok olmuyoor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertoxin -- 6 Şubat 2008; 11:56:21 >
  • yardım eden yokmu yaaaaaaaa

• hocammmm saoll olun yaw soun çözüldü avconverter 2.1 indirdim

-çevireceğim videoyu masaüstüne atıım ''add'' ekledim.
    -ÇEVİRELECEK video türkçe isim olmamalıdır bunun icin videounun son harfini tekrarlayın ''komedi'' ise bunu
    ''komedii yapın program türkce karekter kabul etmiyor.

cook saoolun hocam
  • Arkadaşlar benim bilgisayara önerilen program nosdram 2.1 gibi bir şey aldığım yerdeki adam attı .dat formatındaki videoyu hemen çevirdi acaba bendeki sorun nerde çok dikkatli yaptım ama olmadı.
  • burada yazılanları okuyunca yerimde zıpladım bu kadar basit miymiş bu sorun sadece Türkçe karakterleri kaldırınca hallolacakmış deyip sevinmiştim ama yine olmadı... k-lite codec pack yükledim denedim yine olmadı :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.