Şimdi Ara

AVconverter V1.0 LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar doğu banktan sony mp4 aldım. içinde bulunan videodan hariç bir video atamıyorum. avi formatına cevirmek için AVconverter V1.0 programı var. çevirmeye başla diorum ama hiçbirşey yapmıyor. Başka programlar da denedim ama olmadı. Onlarda da dosya hatası veriyor. bu soruna bir çözüm bulan var mı? bana yardım edin lütfen.... şimdiden teşekkürler...

• Soruna cevabı tekrar veriyorum. Convert edeceğin video masaüstünde olmalı. Sonra programı çalıştır. Videoyu ekle. Video çıktı yerini de yine masaüstü olarak, yeni bir isimde kaydet. Sonra start işlemini başlat. Sorunun halledilmiş olacak. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 13 Mayıs 2007; 16:57:35 >
  • dostum dediklerini aynı şekilde 3 kere denedim ama yine aynı hiç bir şekilde çevirim başlamadı :( altda yüzdelik dilim olarak gösterio hep 0 da sen bu programı çalıştırabiliomusun ??
  • Evet çalıştırabiliyorum. Tam olarak nasıl yaptığını anlat. Bir de convert edeceğin videoların formatında sorun olabilir. version 2.0 ı dene istersen bir de. Aynı çünkü. Forumda linkini vermiştim.
  • convert etmek istediğim video fotmatı mpg ve wmv idi 2 sinide aynı şekilde yapmadı ... ilk önce convert edecğin videoyu seciorum masaüstünde video ok diorum sonra altında nereye kaydedileceği var onuda masaüstü yapıorum ismini değiştiriorum now cenvert diorum hiç bişey yapmıo.. mesela sen bana bir tane klibi avi haline dönüştürüp yolla bakalım bu mp4 çalıştırcakmı... bi hatam varsa bu yaptığım şeyde söle dostum kafayı yicem içindeki avi. dosyalı bideo oynuo ben başka programlarda ceviriorum çalmıo eğer sen bana bu programı nasıl çalışcamı anlatamazsan bitane sen cevirip bana videosunu yolla link ver eğer çalışırsa sorun yok demektir mp4 de ama çalmazsa demekki sorunlu. eğer yarın öğlene kadar bana bölebi güzellik yapamazsan :( aldığım yere gidicem sorucam doğu banka adamlar sallarlarmı beni bilmiorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_46

convert etmek istediğim video fotmatı mpg ve wmv idi 2 sinide aynı şekilde yapmadı ... ilk önce convert edecğin videoyu seciorum masaüstünde video ok diorum sonra altında nereye kaydedileceği var onuda masaüstü yapıorum ismini değiştiriorum now cenvert diorum hiç bişey yapmıo.. mesela sen bana bir tane klibi avi haline dönüştürüp yolla bakalım bu mp4 çalıştırcakmı... bi hatam varsa bu yaptığım şeyde söle dostum kafayı yicem içindeki avi. dosyalı bideo oynuo ben başka programlarda ceviriorum çalmıo eğer sen bana bu programı nasıl çalışcamı anlatamazsan bitane sen cevirip bana videosunu yolla link ver eğer çalışırsa sorun yok demektir mp4 de ama çalmazsa demekki sorunlu. eğer yarın öğlene kadar bana bölebi güzellik yapamazsan :( aldığım yere gidicem sorucam doğu banka adamlar sallarlarmı beni bilmiorum :(

Aynı sorun bende de var ya ne yapıcam anlamadım daha dün aldım yapmadığım yol kalmadı oynatmıyor genede ark dediklerinide aynen yaptım

• Aklıma birşey geldi. Bilgisayarınızda yüklü olan codecleri kaldırın. Bir de o şekilde deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaa yok böle bişey gittim adama adam 2.0 versiyonuyla değiştirip attı içine petek dinçözün klibini banada değiştirdiğin videonun formarı daha önceden değiştirilmemiş olucak dedi elimdekiler dahil yeni indirdiklerimle birlikte tek tek denedim 1 tanesini bile dönüştürmedi dönüştür diorum öle beklio MORTER dostum sen 2-3 tane dönüştürüp o programla biyere upluod edip burda yayınlasana bakalım indirelim gercekten bu programla yapılıp çalışıomu ??? sorun nedir anlamadım gitti :(
  • hallettim saolun yardımlar için... benim pc de çalışmıomuş o program sebebini hala anlayamadım ... mp4 üm sorunsuz çalıştırıo videoyu ama nero ile mp4 e cevirdiğim bi şarkıyı çalmadı mp3 çalıo mp4 çalmıo neyse bunada şükür...
  • Sevindim. Başka bir bilgisayarda mı denedin? .mp4 video dosyası formatı. müzik dosyası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 15 Mayıs 2007; 8:40:42 >
  • evet başka pc denedim dostum. bende dell d600 laptop var onda çalışmıo 10 yıllık masaüstü celeron 500 de çalıştı :D aldığım mp4 o bilgisayardan pahalı
  • eminmisin dostum sen mp4 ün video formatı olduguna müzik fprmatı die biliorumki.. mp4 cevirim yapmaya kalktığımda video dosyalırını seçmiyor bile sadece müzik dosyalarını görüo ???
  • haklısın ben yanılmışım. ama senin dizüstü bilgisayarında neden çalışmadığını hala anlayamadım.
  • bende anlamadım valla diğer kurduğum tüm convert programları çalıştı sadede bu çalışmadı işime yarıcak yaa ondandır
  • bilgisayarındaki codec lerin hepsini kaldırsan... belki çakışma falan yapıyor olabilir.
  • Selamlar,
    Sorunun kaynağı dosya yolu ve dosya adından kaynaklanıyor.Bendede aynı sorun oldu buna dikkat edince çevirmediği bir dosya hiç olmadı.Sanırım programın çince olmasından kaynaklanıyor.
    1.Klasör isminde türkçe karakter ve boşluk olmamasına özen gösterin.Yani "Yeni Klasör" yerine "Yeni_Klasor" gibi.
    2.Dosya yolundada türkçe karakter ve boşluk olmasın.Yani C:\Documents and Settings\.....\Videolarım\ gibi.
    Belgelerimi kullanmak yerine C ye input ve output diye iki klasör açıp işlerini burda yapmak iyi olabilir.
    3.Dosya isminde türkçe karakter kullanmayın."Türkçe Kliplerim.mpg" yerine "turkce_kliplerim.mpg" gibi.
    Bu arada mp4 player yazmasına rağmen mp4 formatını oynatmıyor (en azından benimki, sadece converterının çevirdiği avi ve mp3 leri oynatıyor.)
    Eğer AVConverter 2.0 googledan aratıp indirirsen daha iyi olur.Daha kullanışlı ingilizce arayüz ve toplu dosya çeviriyor.
    Kolay gelsin.

• mp3 player utulities 4.0 ı kullan
  • selam arkadaşlar.. aynı sorun bende de var butun bilgisayarlarda calısıyo avconverter1.0 ama bende tık yok kafayı yemek uzereyim. acil yardımınıza ihtiyacım var.. nedne benim bilgisayarımda calısmıyo? lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenandrk

Selamlar,
    Sorunun kaynağı dosya yolu ve dosya adından kaynaklanıyor.Bendede aynı sorun oldu buna dikkat edince çevirmediği bir dosya hiç olmadı.Sanırım programın çince olmasından kaynaklanıyor.
    1.Klasör isminde türkçe karakter ve boşluk olmamasına özen gösterin.Yani "Yeni Klasör" yerine "Yeni_Klasor" gibi.
    2.Dosya yolundada türkçe karakter ve boşluk olmasın.Yani C:\Documents and Settings\.....\Videolarım\ gibi.
    Belgelerimi kullanmak yerine C ye input ve output diye iki klasör açıp işlerini burda yapmak iyi olabilir.
    3.Dosya isminde türkçe karakter kullanmayın."Türkçe Kliplerim.mpg" yerine "turkce_kliplerim.mpg" gibi.
    Bu arada mp4 player yazmasına rağmen mp4 formatını oynatmıyor (en azından benimki, sadece converterının çevirdiği avi ve mp3 leri oynatıyor.)
    Eğer AVConverter 2.0 googledan aratıp indirirsen daha iyi olur.Daha kullanışlı ingilizce arayüz ve toplu dosya çeviriyor.
    Kolay gelsin.

Bunlara dikkat ettiğin halde çevirmiyorsa bence codec pack yüklemeyi deneMuhtemelen sorunu çözer.Çünkü videoları xvid kullanarak aviye çeviriyor.

http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm

Klite kodek paketini öneririm.Herşey var içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandrk -- 7 Temmuz 2007; 0:00:39 >

• Arkadasım cok tesekkur ederim. Dediğiniz gibi yaptım turkce karakterleri ve boşukları kalrıdınca sorun ortadan kalktı. şimdi mukemmel calısıyor. teşekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.