Şimdi Ara

avea 12 ay taahütlü 4gb kotalı ücretsiz modem 29 tl kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl boyunca evden ayrı olacağım bilgisayarda internet kullanımın için vadafon 7,99 tl sınırsız cepten internet (vodem veya cep teli modem olarak kullanıp bilgisayardan bağlanacağım) tarifeyi mi yoksa avea 12 ay taahütlü 4gb kotalı ücretsiz modem 29 tl ttn wifii sınırsız bedava kampanyasını mı önerirsiniz.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/usbstick.shtml?pagemenu=servisler.internet.laptoptannet.usb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazveN_74 -- 7 Ağustos 2010; 0:48:21 >

• Avea 3G nerde çekiyorki evde çeksin?
  • vadafon 7,99 tl sınırsız cepten internet (vodem veya cep teli modem olarak kullanıp bilgisayardan bağlanacağım)

bunu nasıl yapacaksın? telefonunu modem olarak kullanmaya tamamda, ama 7,99 cepten internet için verilen fiyat. bunu nasıl bilgisayarda kullanacaksın?
  • 7.99 dan devam et bence.
  • taahütlü şeylere pek bulaşmamak lazım...üstüne birde kotalı hizmet alacaksın, ha en önemlisi avea ile internete bağlanacaksın...düşünme bile...

seninde dediğin gibi vodafone 7,99 luk aylık cepnet en iyisi...ben 20 gün kadar kullandım...bölgede 3g olmadığı için edge ile bağlanabildim...gördüğüm en yüksek hız 140 tı, buda saniyede 14kb veri indirebiliyor demek...ama ortalama 50-60 ile bağlanabildim...video izlemek dışında her işlemimi sorunsuz yaptım...ama telefon ile bağlanmak sorun yaratıyor, çok çabuk şarj bitiyor vede telefon aşırı ısınıyor...bir vodem alıp keyfine bak...
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.