Şimdi Ara

Avea 3G Jet Modem 3G Sinyali Görmüyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
21.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea ve TT NET 3G Modem Güncellemeleri Hk.
    Avea ve TT NET modemlerin yeni yazılımlarını aşağıdaki linklerden yükleyebilirsiniz. Lutfen modeminizin modeline uygun olan yazilimi yuklemek icin tıklayın:

Avea MF636
    Avea MF100
    TTNET MF636

25.02.2010 17:36:12

http://www.garagemobile.com.tr/haberler/detay.aspx?id=14
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

Avea ve TT NET 3G Modem Güncellemeleri Hk.
    Avea ve TT NET modemlerin yeni yazılımlarını aşağıdaki linklerden yükleyebilirsiniz. Lutfen modeminizin modeline uygun olan yazilimi yuklemek icin tıklayın:

Avea MF636
    Avea MF100
    TTNET MF636

Bendeki modem MF627 ve buna uygun herhangi bir güncelleme bulamadım internette... Aslında yurtdışı kaynaklı 3 tane buldum ama hiçbiri yüklenemiyor maalesef...

• o bişey mi ben de hat var modem var yazılım kurulu ama 3g bağlantı yapamıyom bi yerde sorun var ama nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

o bişey mi ben de hat var modem var yazılım kurulu ama 3g bağlantı yapamıyom bi yerde sorun var ama nerde ?

yazılım bizde de kurulu ama cihazın içindeki yazılım zarar görüyor olmalı, çünkü pc deki yazılım aynı kalıyor ve cihaz teknik servisten gelince hemen bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

Avea ve TT NET 3G Modem Güncellemeleri Hk.

Avea MF636
    Avea MF100
    TTNET MF636

mf 627 yok?
  • İyi Günler Arkadaşlar Ben de ttnet ten pc aldım ve yanında malesef mf 627 wın aldım ama ne oldu ise wın otomatik kurulum programı yalışmıyor. Sizden ricam Bana mf 627 nin icinde olan orjinla kurulum dosyalarını upload edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbey_59

İyi Günler Arkadaşlar Ben de ttnet ten pc aldım ve yanında malesef mf 627 wın aldım ama ne oldu ise wın otomatik kurulum programı yalışmıyor. Sizden ricam Bana mf 627 nin icinde olan orjinla kurulum dosyalarını upload edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

Hocam modemi takınca içindeki flashı görmüyorsa çok büyük ihtimalle 3G modunda da çalışmayacaktır.

MF627 modelinde genel bir firmware sorunu var zannımca...
  • Benim modemi gelip yenilediler 2 gün çalıştı tekrar bozuldu. Şimdi tekrar şikayet .com a mesaj attım geri döndüler faturamı ödememek için elimden geleni yapacağım 3 ay oldu 2 ay hiç 3G kullanamadım. Bugün sabah aradılar akşam 3g geldi çok saçma bir olayı var bu modemin (MF 627)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus241 -- 2 Ocak 2011; 23:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanifan

quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

o bişey mi ben de hat var modem var yazılım kurulu ama 3g bağlantı yapamıyom bi yerde sorun var ama nerde ?

yazılım bizde de kurulu ama cihazın içindeki yazılım zarar görüyor olmalı, çünkü pc deki yazılım aynı kalıyor ve cihaz teknik servisten gelince hemen bağlanıyor

wifi yok 3g yok yazıyor avea jet mobil modem hatta mesajlar geliyor onda sorun yok ama
  • size avea ile ilgili cok süper bişi soylüiyim.erzurumda tam merkezde %99 sinyal alıyorum ama baglanamıyorum! cok görüştüm müşter hiz. ile çare yok.oyle yapın boyle yapın falan filan hep geçiştirmelik.pc ve modem de sorun yok çünkü istanbulda , eskişehirde cok rahat bağlandım 3g'ye aynı pc ve modem'le.defalarca söylememe ragmen çözemediler lanet olsun dedim.sözleşmem bu ay bitiyor turkcele geçiem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 3 Ocak 2011; 18:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

size avea ile ilgili cok süper bişi soylüiyim.erzurumda tam merkezde %99 sinyal alıyorum ama baglanamıyorum! cok görüştüm müşter hiz. ile çare yok.oyle yapın boyle yapın falan filan hep geçiştirmelik.pc ve modem de sorun yok çünkü istanbulda , eskişehirde cok rahat bağlandım 3g'ye aynı pc ve modem'le.defalarca söylememe ragmen çözemediler lanet olsun dedim.sözleşmem bu ay bitiyor turkcele geçiem.

saçmalık başka bir şey değil sinir olmaya başladım sms olmasa 50 kere geçtiydim vodafone a
  • modemşm tekrar değişt mf636 arkadaşlar mf627 almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus241

modemşm tekrar değişt mf636 arkadaşlar mf627 almayın

Hocam sadece şikayetvar'a mı yazdınız yoksa müşteri hizmetlerini de aradınız mı bu modem arızası konusunda?

Her ne kadar kullanmıyor da olsam ben de değiştirmek istiyorum 7-8 ay önce aldığım ama 3 gün bile kullanamadığım modemi...
  • evet sadece oraya yazdım onlar seni arıoyrlar
  • Beyler elimde mf627 modem var.Rica etsem bir arkadasimiz bilgisayar kismindaki driver dosyalarini buraya upload edebilirmi acaba.Cok Lazim teşekkürler iyi forumlar
  • ben ilk olarak trcell vın aldım reklamlara harcadığı paranın 200 de birini mobil modem teknolojisine harcasaydı belki daha duzgun hizmet alabilirdim 1.5 yıldır avea jet modem kullanıyorum hic bir sorun yok 3G den bağlanıyorum evimdeki adsl den daha hızlı. Trcell kaliteli yada iyi hizmet vermiyor bu sadece piskolojik bir algılama reklamlarına daha cok para harcayıp unluleri cıkarttığı icin daha iyi olduğu dusunuluyor ben 3 gsm yide kullandım herbiri sanki birbirinin acığını kapatıyor gibi hepsi birbirinin aynı turkcell birasdaha iyi hatta birinci diyebiliris bunun sebeni ulkedeki ilk kurulan ve rekabet ortamı olmadan diğer operatorlerden once YURDUM insanını sağdığı icin biras daha iyi olduğu dusunuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamecerenimo

Beyler elimde mf627 modem var.Rica etsem bir arkadasimiz bilgisayar kismindaki driver dosyalarini buraya upload edebilirmi acaba.Cok Lazim teşekkürler iyi forumlar

http://www.giveawayoftheday.com/zte+mf627+drivers/
  • mf627 modemimi servise yollayacagim.Bir arkadas yapmam gerekenleri yazabilirmi acaba saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamecerenimo

mf627 modemimi servise yollayacagim.Bir arkadas yapmam gerekenleri yazabilirmi acaba saygilar

sorunu söylemen lazım ki bir şeyler söyleyelim servise yollayacaksan ne gerek var ki bir şey yazmaya gönder tamir olmuş şekilde gelsin
  • aveada görmemesi normaldir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.