Bildirim
Avea Ankara iPhone 6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dün akşam çoğunda vardı. -
Gordion Avea'da var...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sceline
Gordion Avea'da var...
dün akşam ben sordum kalmamıştı, bugün gelmiş mi? -
Bende dün akşam sordum elimizde var dediler..
Sanırım şu an hiç bir Avea'da yok :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 1 saat önce kentpark avea dan taahhütlü aldım.silver renk 16 gb.zaten sadece 16 lıklar vardı, plus yoktu. kamu prestijdeyim faturama ek ayda 111 tl. 3 ay ayda 100 mb da hediye verdiler bir tane de space gray vardı ama kutusu açılmıştı,almadım. gold da vardı. ama almak isteyen bir arasın bayiiyi gitmeden,kalmamış da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 2 Ekim 2014; 19:19:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: stuka
ben 1 saat önce kentpark avea dan taahhütlü aldım.silver renk 16 gb.zaten sadece 16 lıklar vardı, plus yoktu. kamu prestijdeyim faturama ek ayda 111 tl. 3 ay ayda 100 mb da hediye verdiler bir tane de space gray vardı ama kutusu açılmıştı,almadım. gold da vardı. ama almak isteyen bir arasın bayiiyi gitmeden,kalmamış da olabilir.
Peşin satışları varmıydı ? Var ise kaç tl idi -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur06
quote:
Peşin satışları varmıydı ? Var ise kaç tl idi
peşin satış sormadım.ama ilk cıktıgında bir bayiiye sordugumda sadece taahhütlü satış var demişti.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur06
quote:
Peşin satışları varmıydı ? Var ise kaç tl idi
peşin satış sormadım.ama ilk cıktıgında bir bayiiye sordugumda sadece taahhütlü satış var demişti.
Anladım teşekkür ederim
-
Ankara'da herhangi bir bayide iphone 6 (16 GB) space gray bulunmakta mı ? ( Avea, vatan, gold, bimeks, teknosa farketmez ) -
Ben 64 arıyorum. Kentpark'ta yalnızca 16 mı vardı? -
Ben etimesguttan aldım ıphone 6 gold 16gb.Peşin satış yapmıyorlar
24 taksıtlemi bırde faturanızın aylık ücretı ne kadar hocam
Merhaba, benim hattım vodafone annem yaklaşık 2-3 yıldır faturasız avea hattı kullanıyor acaba bayiye gidip annemi avea faturalı hatta taşısak acaba iphone 6 için şansım olur mu? Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarcaglayan -- 3 Ekim 2014; 8:07:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
24 taksıtlemi bırde faturanızın aylık ücretı ne kadar hocam
evet 24 taksit. tarifemde normalde ayda 37 tl. -
Bulabilen var mı ya da stoklar ne zaman gelecek acaba? -
İstanbul dq avea da gören varmı iphome 6 64 gb sg
Ankara'da herhangi bir avea'da iphone 6 var mı ?
Bulamıyorum bir türlü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- garantiden telefon değişimi taktik
- iphone yere düştü açılmıyor
- ikos k7 nedir
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone 15 vs 16
- iphone çentik
- apple sahibi
- ios 16 duvar kağıdı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X