Şimdi Ara

İPHONE 3GS 16GB BLACK - 1 AYLIK /ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz garantili ve faturalıdır. Kutusu ve içeriği tam. Sağlam bir laptop parası olan bir cihaz için insan kılıf kullanmadan edemiyor keza bende ekranına jelatin taktım ve kılıf ile kullandım. Napalım sakınıyoruz bazı şeylerden, ya hassiyetinden veya eskimeyişinden... ilk günkü gibi olmasını isteyişimizden.

Cihazımın kısaca öyküsü:

Nisan ayının başlangıcında aldım, ağustos ayının ortalarında itunes ios4 güncelemesi sordu, bende yap dedim, güncellemeyi yapıp kapandı ve usb ekranında kaldı. Açılmayınca bende garantisine götürdüm, 4 gün içinde sıfır cihazla değişim yaptılar (1500TL lik orjinalfaturası ve değişim faturasıda mevcut). Gerek önce ki, gerekse değişilen cihazda jelatin ve koruma kılıfı kullanılmıştır. Bu da sanırım temizlik konusunda 10 üzerinden puan vermeme gerek kalmıyor. Sıfır ayarındadır desek kafi.

Satış veya takas sebebim:

Arkadaşlar eski pir PDA cı olarak (winmobil), işim gereği (Bilg.Mh.) ofis dosyaları ile haşır neşirim. onlarca pdf-word-excel dökümanlarım var. Bunları İphon'a alıp vermek tam bir işkence açıkcası. Cihaz gerçekten güzel bir cihaz, uygulamaları, hızı, özellikleri vs. söyleyecek bir sözüm yok. Benim en çok yararlanmam gereken iş de cevap vermiyor. Yani şöyle cihazımı usb den bilgisayara bağlayıp, tak diye dosyalarımı atabileceğim bir sistem istiyorum. Kamera, müzik vs. pek ilgi alanı değil. Android kullanmadım ama bunun için android işletim sistemini övüyorlar.

Takas da değerlendirebilirim ölçülü olmak koşulu ile, benim cihaz gibi garantili,faturalı ve 1-2 aylık olursa takas seçeneğine daha sıcak bakarım. Çünkü bunu sattığım zaman ihtiyacımı karşılıyabilecek bir cihaz alacam yine.
    Takas yapacağım cihazın;
    1) İşlemcisi hızlı olmalı
    2) Yığın depolaması iyi olmalı (8-16-32 gb vs.)
    3) İşletim sistemi yukarda bahsettiğim gibi ihtiyacımı karşılamalı (symbian hariç)

Satış Fiyatım ise; 1200 TL (3 adet kılıf hediye)

NOT: Önerileriz, istekleriniz, sorularınız ve bilumum benzer şeyler özel mesaj ile irtibata geçerseniz sevinirim. İlanı temiz tutalım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 16 Eylül 2010; 3:35:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat belirticek misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.