Şimdi Ara

AVEA AYLIK 1 GB İNTERNET PAKETİ SORUN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 e aylık 1 gb internet paketi satın aldım paket hattıma tanımlandı 9333 ü arayıncada söylüyor amma velakin internete giremiyorum safariye girdiğimde safari internete bağlı olmadığı için sayfayı açamıyor yazısı çıkıyor.

NOT:ayarlar>genel>ağ>hücresel veri ağı burdan APN ye internet yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: janeley

Arkadaşlar iphone 4 e aylık 1 gb internet paketi satın aldım paket hattıma tanımlandı 9333 ü arayıncada söylüyor amma velakin internete giremiyorum safariye girdiğimde safari internete bağlı olmadığı için sayfayı açamıyor yazısı çıkıyor.

NOT:ayarlar>genel>ağ>hücresel veri ağı burdan APN ye internet yazdım.

2 mesajını sildim. Up yaparken 1 gün geçmesine özen gösterin. Çok kısa aralıklı up "flood" olarak nitelendirilir.

Soruna gelince simkartı takınca itunesa taktın mı? Belki avea için carrier ayarlarını yüklemesi gerekir.
  • interneti bütün harfleri küçük olarak yaz.bir de simloclu cihazsa uluslarası dolaşımı açman gerekebilir.
  • Dostum bende çok uğraştım aveayı aradım carierde dahil bütün ayarları yaptım saatlerce müşteri hizmetleriyle görüştüm ama nafile internet paketim vardı kullanamadan süresi doldu vazgeçtim ne yaptıysam iphone 4 e internet ayarları yapamadım internete giremedim sırf bu yüzden aveayı değiştirmeyi bile düşünüyorum allah sabır versin..
  • Birçok kişi avea ile iphone 4 kullanıyor ve sorun yaşamıyor. Aşağıdaki deneyin isterseniz.

1-Hücresel veri aği ayarlarını sıfırlayın.
    2-APN için internet yazın diğerleri boş.
    3-Hücresel veri ağını açın.
  • Hocam farklı bir noktadan denermisin, ben de benzeri bir sorun yaşadım, 10 kere internet yazdım sildim, sıfırladım, 3 kez avea ile görüştüm, sonra nasıl olduysa görmeye başladı.
  • jb in cok eski bir hatası vardı, N-hakan ın yöntemi ile cözülüyordu. bügün icinde bulursam linklerim. hatırladıgım kadarıyla yontem su sekilde idi: internet ayarlarının oldugu sayfaya gelince simi cıkartıp takıyordu, takınca interneti goruyordu. telefonu ilk aldıgımda belki 10-15 defa cıakrtıp taktım, işe yaramıyor diye düsünüyordumki birden ayarlar sekmesi degisti, internet ayarları düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu benzer olunca ben de kendi sorunumu yazayım dedim. Avea 1GB internet paketim var fakat kalan mb miktarını bir türlü görmeyi başaramadım. 5555'e KALAN 1GB yazın diyor fakat bunu yaptığımda hatalı istek diyor bana. Bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkneXX

Konu benzer olunca ben de kendi sorunumu yazayım dedim. Avea 1GB internet paketim var fakat kalan mb miktarını bir türlü görmeyi başaramadım. 5555'e KALAN 1GB yazın diyor fakat bunu yaptığımda hatalı istek diyor bana. Bilen var mı acaba?

Kullan ===>5555
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

jb in cok eski bir hatası vardı, N-hakan ın yöntemi ile cözülüyordu. bügün icinde bulursam linklerim. hatırladıgım kadarıyla yontem su sekilde idi: internet ayarlarının oldugu sayfaya gelince simi cıkartıp takıyordu, takınca interneti goruyordu. telefonu ilk aldıgımda belki 10-15 defa cıakrtıp taktım, işe yaramıyor diye düsünüyordumki birden ayarlar sekmesi degisti, internet ayarları düzeldi.

kardeşim çok teşekkür ederim dediğin yöntem işime yaradı artık girebiliyorum internete ayarlar kısmındayken sim i takıp çıkardım 3g nin falan gelmesini bekledim sonra safariden denedim girdi çok teşekkür ederim.
  • quote:

Konu benzer olunca ben de kendi sorunumu yazayım dedim. Avea 1GB internet paketim var fakat kalan mb miktarını bir türlü görmeyi başaramadım. 5555'e KALAN 1GB yazın diyor fakat bunu yaptığımda hatalı istek diyor bana. Bilen var mı acaba?

9333 ü arayınce söylüyor.
  • Teşekkürler Kullan yazıp 5555'e gönderince geldi mesaj;)

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Kullan ===>5555
  • Yeni konu acmaktansa burada sorayim.
    TTnet modemli 500mb kotali Avea data hattimi kendim kestim taktim ipad2'de sorunsuz kullaniyorum ancak sms atip kota sorgusu yapma olayi nasil olacak fikrim yok. Var mi onerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janeley

quote:

Orijinalden alıntı: druen

jb in cok eski bir hatası vardı, N-hakan ın yöntemi ile cözülüyordu. bügün icinde bulursam linklerim. hatırladıgım kadarıyla yontem su sekilde idi: internet ayarlarının oldugu sayfaya gelince simi cıkartıp takıyordu, takınca interneti goruyordu. telefonu ilk aldıgımda belki 10-15 defa cıakrtıp taktım, işe yaramıyor diye düsünüyordumki birden ayarlar sekmesi degisti, internet ayarları düzeldi.

kardeşim çok teşekkür ederim dediğin yöntem işime yaradı artık girebiliyorum internete ayarlar kısmındayken sim i takıp çıkardım 3g nin falan gelmesini bekledim sonra safariden denedim girdi çok teşekkür ederim.

Bendede aynı internete girememe sorunu vardı dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.