Şimdi Ara

Avea, BlackBerry Z10 için ön talep toplamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Avea, BlackBerry Z10 için ön talep toplamaya başladı

Hatırlayacağını üzere Avea'nın BlackBerry Z10'u şubat ayı içerisinde Türkiye'deki kullanıcılar ile buluşturacağını belirtmiştik. Şubat ayı sona ermeden cihazı kullanıcılarıyla buluşturmayı planlayan operatör, BlackBerry Z10 için ön talep toplamaya başladı.

BlackBerry Z10'u ne zaman satışa sunacağını web sitesinde yer verdiği sayaçla gösteren Avea, tam olarak 28 Şubat Perşembe günü sabah saat 9'u işaret ediyor. İlk olarak ön talepte bulunan kullanıcıları haberdar edecek olan operatör, henüz herhangi bir fiyatlandırma bilgisi vermiş değil. Ancak, BlackBerry 10'un 19 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Türkiye lansmanının ardından, peşin fiyat bilgisinin ortaya çıkması oldukça muhtemel görünüyor. Avea'nın cihaz satışına başlanması için verdiği 28 Şubat tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ise, sözleşmeli fiyatların açıklanmasını bekliyoruz.

BlackBerry'nin BlackBerry Z10 ile Türkiye'deki kullanıcıları ne kadar memnun edeceğini, ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz. Avea'nın BlackBerry Z10 ön talep formuna buradan ulaşabilirsiniz. 

• Yok mu xperia z için ön talep toplamaya başlayan operatör
  • Avea'dan cihaz alabilmek icin en az 8 aydir avea abonesi olmak(faturali hat kullanmak) ve faturalari duzenli odemis olmak gerekiyor. Cihazlar 24 ay taahhut ile alinabiliyor, 12 ay taksit secenegi bulunmuyor. Taksit bedelleri faturaya yansitiliyor. Bilgilendirme mesajidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahilliğime verin

blackberybold 9900 sahibiyim
    blackberry10 işletim sistemi gelince kullanabilme yükseltme imkanım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0wnéR

cahilliğime verin

blackberybold 9900 sahibiyim
    blackberry10 işletim sistemi gelince kullanabilme yükseltme imkanım varmı?

Maalesef yok.
  • sayın mavit bu cihazı önerirmisiniz kişisel fikrinizi sorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

sayın mavit bu cihazı önerirmisiniz kişisel fikrinizi sorsam

Cihazı deneme fırsatı bulamadım. Bu yüzden kesin bir şey söyleyemem. Ancak, uygulama anlamında BlackBerry 10'a bakacak olursak oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. Bu çıkışla Windows Phone 8'i geride bırakarak iOS ve Android'den sonra üçüncü sıraya yerleştiği belirtiliyor. Z10'a yıl boyunca destek verileceğinin söylendiği de göz önüne alınacak olursa, değerlendirilmesi gereken cihazlar arasında yer aldığını düşünüyorum. Ancak, yinede bekleyip görmenizde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alın kullanın hem dokunmatık hızı hemde ekran kalıtesı super yok boyle bırsey super yapmıslar cok hızlı bır makına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.