Şimdi Ara

*** AVEA BOL İNTERNETLİ YENİ TARİFELER ** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
11
Favori
33.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Aveada kalma taahhutu vermistik

Buna gecmekle sikinti olur mu acaba.

Avea taahhütte baya esnek. sanmam sıkıntı olsun en temizi mh ile konuşmak

taahhüdü, faturalıdan çıkmayacağım diye alıyor avea

bu tarife de faturalı olduğundan sıkıntı olmaz, sadece 6 TL. pahalıya yararlanılabilir!!!!
  • Bende geçtim..

Hyırlı uğurlu olsun
  • quote:

Bende geçtim..

Hyırlı uğurlu olsun

hocam bu tarifede fatura hesap kesim tarihi ne zaman acaba bir bilgi verebilme imkanın varmı
  • 26 nisan benim..

Tarife ile orantili gecis oluyor aveada.yani 8 gun eski tarife 22 gun yeni tarife..eskiden oyleydi yardim kismina baktim yine oyle..degilsede cani saolsun siz yinede sorun.yinede sorun..

Sec paketleri aliniyor 50 sms icin 3 liralik pakeyyen aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

26 nisan benim..

Tarife ile orantili gecis oluyor aveada.yani 8 gun eski tarife 22 gun yeni tarife..eskiden oyleydi yardim kismina baktim yine oyle..degilsede cani saolsun siz yinede sorun.yinede sorun..

sitesinde şöyle bir bilgi varda ondan sordum hocam

Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapan müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatörlere numara taşıma ve hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya ise tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.

• quote:

26 nisan benim..

insan siteye yazar seç paketleri alınabilir diye

biz de sitede yazmıyor diye millete yanlış bilgi veriyoruz

bu aveanın işleri hep böyle eksik!!!

hayırlı olsun bu arada

hangi tarifeye geçtin, taahhüt verdin mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 5 Nisan 2013; 2:59:13 >
  • Evet arkadaşlar şuan itibariyle 1 yıllık 26 nisan tahaüt bitişli mevcut yeni nesil 500 ekstra tarifesinden süper ikili 4 gb tarifesine geçtim tahaüdünüzün olması bu tarifeye geçmeye engel değil geçmeye düşünen arkadaşlara duyurulur herhangi bir tahaüt bozma cezası yokmuş sadece faturalı hattını taşırsan kapatırsan veya kontörlü hatta geçirirsen ceza uygulanıyormuş ayrıca bana 10 günlük yeni nesil 500 ücretini geri kalan 20 günde süper ikili 4 gb tarifesinin ücretini ödersin dediler günlük bazlı ücretlendirme yapılıyormuş geçtim bende diğer hattımı vodafon 500 dk 1000 sms 1 gb internet tarifesine geçirmiştim bu avea hattımın 26 nisanda tahaüdü bitince o hattı kullanırım diye ama bin pişman oldum iphone 4s e şarj dayanmıyor %100 şarjdan sabah kalktığımda %74 düşüyor vodafona göre 16 tl daha fazla veririm hiç yoksa şarj problemim yok

*** AVEA BOL İNTERNETLİ YENİ TARİFELER **

• quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

Evet arkadaşlar şuan itibariyle 1 yıllık 26 nisan tahaüt bitişli mevcut yeni nesil 500 ekstra tarifesinden süper ikili 4 gb tarifesine geçtim tahaüdünüzün olması bu tarifeye geçmeye engel değil geçmeye düşünen arkadaşlara duyurulur herhangi bir tahaüt bozma cezası yokmuş sadece faturalı hattını taşırsan kapatırsan veya kontörlü hatta geçirirsen ceza uygulanıyormuş ayrıca bana 10 günlük yeni nesil 500 ücretini geri kalan 20 günde süper ikili 4 gb tarifesinin ücretini ödersin dediler günlük bazlı ücretlendirme yapılıyormuş geçtim bende diğer hattımı vodafon 500 dk 1000 sms 1 gb internet tarifesine geçirmiştim bu avea hattımın 26 nisanda tahaüdü bitince o hattı kullanırım diye ama bin pişman oldum iphone 4s e şarj dayanmıyor %100 şarjdan sabah kalktığımda %74 düşüyor vodafona göre 16 tl daha fazla veririm hiç yoksa şarj problemim yok

*** AVEA BOL İNTERNETLİ YENİ TARİFELER **

şarj problemi derkene ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

quote:

Benim şu an yüzde 50 kamu indirimim var buna geçsem 17'5 tl mi olur yoksa yuzde 50 indirim bozulur mu

bu dediğiniz nedir???

Akıllı kamudayım şu an geçen eylülden beri yüzde 50 indirimim var 17,5 ödüyorum
    Bu tarifeye geçsem 35lik olana yüzde 50 indirimden yararlanmaya devam edebilir miyim
    Su an avealııyım

hayır

1000 dakika + 4 gb interneti taahhüt vererek 35 TL.'ye alabilirsiniz, taahhüt vermezseniz 45 TL. olur

Şu anki indiriminiz bunu etkilemez, o başka, bu başka............

Emin değilim. Kesin bir dille konuşmayayım ama sanki yanlış bilgi verdiniz.

Biraz önce %25 indirimi olan ve SEÇ500 kullanan bir arkadaş için aradık müşteri hizmetlerini ve bu süper ikili 4 gb paketine geçmek istediğini anlattık.

Müşteri hizmetlerine şu 3 soruyu sorduk. (Gerçi avea müşteri temsilcisine ne kadar güvenilir o ayrı konu ama sanki konustugumuz eleman işi biliyordu.)

2 aydır %25 taahhüdümüz var.

1. Tarife değiştirmek beni cezaya sokar mı? Cayma bedeli öder miyim?
    2. Eğer cayma bedeli ödemeyeceksem tarife değiştirince %25 kazandığım indirim ne olacak?
    3. Tarife değiştirince 2 adet tarifenin faturasını da ödeyecek miyiz? (Özellikle bu soruya verilen cevap enteresandı. Emin olamadım doğrulugu konusunda.)

CEVAPLAR:
    1. Hayır sokmaz. Sistemden kontrol ettim. Avea faturalıda kalmaya devam edeceğiniz için herhangi bir ceza ödemiyorsunuz.
    2. TArifeye 1 sene taahhüt verirseniz 35 TL, taahhüt vermezseniz 45 TL ödersiniz. 2 aydır kullandığınız %25 indirim ise aynen devam edecek Şubat 2014'e kadar. Yani 35 TL üzerinden %25 indiriminiz yansıyacak. Eğer taahhüt vermezseniz 45 TL üzerinden %25 yansıyacak.
    3. Hayır 2 tarifenin de ücretini tam ödemeyeceksiniz. Seç500'ün ücretini 27 Mart'tan 5 Nisana'a kadar yansıtacağız. Süper ikili 4gb paketinin ücretini ise bugunden Nisan 26'sına kadar olan kısmı yansıtacağız.

Valla eleman hep bu sekilde net yanıtlar verdi. Yanlış bilgi vermiş midir bilemiyorum.

Ama bu tarifeye kayıtsız kalamayacağım. Yeni Nesil 500 den, Süper ikili 4GB'a geçme kararı aldım ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 5 Nisan 2013; 9:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

16 Mart'ta Avea'ya geçip yıkılan pakete kaydolmuştum, yararlanabiliyor muyum?

bende 28martta geçtim,
    nuamra taşırken taşıdığın paketin bu olması lazımmış indirimin tanımlanması için, yoksa 35 tl 4gb için
  • 4gb internet, 1gbtan sonra hız 1kbps a düşmüyor demi, 4 gbtan sonra 1kbps a düşüyor.
    4gblık kısmı inceliyorum ve orda 1gbdan sonra 1kbps diyor, öyleyse yok yok tarifemde kalacam(1000dk 1000sms 2gb 44TL)
  • Setha geç bencede. Çünkü 50 bin kişi yazıyordu rike girmeye gerek yok :))
  • quote:

Bende geçtim..

Hyırlı uğurlu olsun

+541

• quote:

Orijinalden alıntı: bah06

4gb internet, 1gbtan sonra hız 1kbps a düşmüyor demi, 4 gbtan sonra 1kbps a düşüyor.
    4gblık kısmı inceliyorum ve orda 1gbdan sonra 1kbps diyor, öyleyse yok yok tarifemde kalacam(1000dk 1000sms 2gb 44TL)

Yanlış yazmışlarıdr. O şekilde değildir. 4 gb'dan sonra 1kbps'ye düşüyordur. Kopyala yapıştır yaptıklarından o kısmı atlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim şu an yüzde 50 kamu indirimim var buna geçsem 17'5 tl mi olur yoksa yuzde 50 indirim bozulur mu

bu dediğiniz nedir???

Akıllı kamudayım şu an geçen eylülden beri yüzde 50 indirimim var 17,5 ödüyorum
    Bu tarifeye geçsem 35lik olana yüzde 50 indirimden yararlanmaya devam edebilir miyim
    Su an avealııyım

hayır

1000 dakika + 4 gb interneti taahhüt vererek 35 TL.'ye alabilirsiniz, taahhüt vermezseniz 45 TL. olur

Şu anki indiriminiz bunu etkilemez, o başka, bu başka............

Emin değilim. Kesin bir dille konuşmayayım ama sanki yanlış bilgi verdiniz.

Biraz önce %25 indirimi olan ve SEÇ500 kullanan bir arkadaş için aradık müşteri hizmetlerini ve bu süper ikili 4 gb paketine geçmek istediğini anlattık.

Müşteri hizmetlerine şu 3 soruyu sorduk. (Gerçi avea müşteri temsilcisine ne kadar güvenilir o ayrı konu ama sanki konustugumuz eleman işi biliyordu.)

2 aydır %25 taahhüdümüz var.

1. Tarife değiştirmek beni cezaya sokar mı? Cayma bedeli öder miyim?
    2. Eğer cayma bedeli ödemeyeceksem tarife değiştirince %25 kazandığım indirim ne olacak?
    3. Tarife değiştirince 2 adet tarifenin faturasını da ödeyecek miyiz? (Özellikle bu soruya verilen cevap enteresandı. Emin olamadım doğrulugu konusunda.)

CEVAPLAR:
    1. Hayır sokmaz. Sistemden kontrol ettim. Avea faturalıda kalmaya devam edeceğiniz için herhangi bir ceza ödemiyorsunuz.
    2. TArifeye 1 sene taahhüt verirseniz 35 TL, taahhüt vermezseniz 45 TL ödersiniz. 2 aydır kullandığınız %25 indirim ise aynen devam edecek Şubat 2014'e kadar. Yani 35 TL üzerinden %25 indiriminiz yansıyacak. Eğer taahhüt vermezseniz 45 TL üzerinden %25 yansıyacak.
    3. Hayır 2 tarifenin de ücretini tam ödemeyeceksiniz. Seç500'ün ücretini 27 Mart'tan 5 Nisana'a kadar yansıtacağız. Süper ikili 4gb paketinin ücretini ise bugunden Nisan 26'sına kadar olan kısmı yansıtacağız.

Valla eleman hep bu sekilde net yanıtlar verdi. Yanlış bilgi vermiş midir bilemiyorum.

Ama bu tarifeye kayıtsız kalamayacağım. Yeni Nesil 500 den, Süper ikili 4GB'a geçme kararı aldım ben de

Setha sende hoşgeldin.
    Tamda Tcell Genç VINN bittiği ay ilaç gibi geldi.
    Herşey için tekrar sana teşekkür ederim.
    Tarifen benimde tarifemdir ( Süper 2'li 4gb) hayırlı olsun güle güle kullan.

• quote:

quote:

26 nisan benim..

insan siteye yazar seç paketleri alınabilir diye

biz de sitede yazmıyor diye millete yanlış bilgi veriyoruz

bu aveanın işleri hep böyle eksik!!!

hayırlı olsun bu arada

hangi tarifeye geçtin, taahhüt verdin mi???

Taahhutte verdim..

Valla adamlar hayallerimin tarifesini yaratmis..

• ben 28mart itibariyle hattı taşıdım, ama şimdi mesaj attığımda tarife değiştirebilmek için ilk faturanın kesilmesi lazım diye bir mesaj aldım.
    Bunu atlatmanın bir yolu var mı? müşteri hizmetleri değiştirebilir mi?
  • şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, 26 nisanda faturam kesilecek ve sonra değişiklik yapılabiliyor dedi. Faturayı öne çekme gibi bir imkan olmadığından bahsettiler.
    Benim gibi hattını 1-2 hafta içinde taşıyıpta, faturası kesilmeyen arkadaşlar tarifeye geçiş yapabildiniz mi?
  • @setha

yeni nesil 500 de en azindan 2 gb dan sonra 128 kbps ile devam ediyorsun, film oyun download edebiliyorsun telefondan web siteleri kolaylikla acabiliyosun ancak bu tarifede 4 gb dan sonra 1 kbps ye dusuyor. yani internet resmen duruyor. yeni nesil tarife daha mantikli degil mi?

bence bir daha dusunun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

@setha

yeni nesil 500 de en azindan 2 gb dan sonra 128 kbps ile devam ediyorsun, film oyun download edebiliyorsun telefondan web siteleri kolaylikla acabiliyosun ancak bu tarifede 4 gb dan sonra 1 kbps ye dusuyor. yani internet resmen duruyor. yeni nesil tarife daha mantikli degil mi?

bence bir daha dusunun derim.

Ayda 4gb'dan fazla kullanmıyorsa mantıklı.
    Ben Eski CepNet'ten ayda 2,5gb anca kullanıyordum sadece cep+pc'den.
    Seç bağlandan1,5 gb'a yakın kullanabildim sadece cepten.
    4gb bana göre ideal...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.